Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια τον Δεκέμβριο 2020!!!

Recommended Posts

στις πριν 16 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαστε πολλές για Δεκέμβριο;; Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!!!!🌸❤️

Κορίτσι μου κι εγώ μαζί σου.... τα δωράκια των Χριστουγέννων 🎄❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι ημερομηνία σου έχει δώσει ο γιατρός; Σκέφτηκα πως είναι λίγο μπέρδεμα να μιλάμε με τις μανούλες που γέννησαν πέρυσι τον Δεκέμβρη και για εκείνες και για εμάς..

στις πριν 20 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Τι ημερομηνία σου έχει δώσει ο γιατρός; Σκέφτηκα πως είναι λίγο μπέρδεμα να μιλάμε με τις μανούλες που γέννησαν πέρυσι τον Δεκέμβρη και για εκείνες και για εμάς..

Όντως!!! Εμένα 30 Δεκεμβρίου για την ώρα, αλλά 4 μέρες θα μου πει ο γιατρός με ακρίβεια.. εσυ;; 🌸

Αχ ποσο χαίρομαι.. Όντως ήταν μπέρδεμα να μιλάμε ολες μαζί και κάπως χαθήκαμε.. εμείς έχουμε πητ 22 Δεκεμβρίου.. Πώς πάει η εγκυμοσύνη σας;; έχετε ακόμα συμπτώματα;; εγω ευτυχώς δεν είχα ούτε εμετούς ούτε τίποτα μέχρι στιγμής.. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες που ξεκίνησα το σίδηρο όμως δεν μπορω να φάω κανονικά.. Μου βρωμάνε ολα.. Με το ζόρι τρώω.. Ειναι φυσιολογικό;; εχει τύχει σε καμία αλλη κατι τέτοιο;; 

στις On 20/6/2020 at 1:26 ΜΜ, ο/η Marianna27 είπε:

Για 7 Δεκέμβρη μου έχει πει.. ❤️

Εγώ στις 27 τελικά 😁 κάναμε αυχενική κι όλα καλά για την ώρα.. και πρώτη εκτίμηση του φύλου! 👪 🥰🥰🥰 

στις πριν 21 ώρες, ο/η AnnaS. είπε:

Αχ ποσο χαίρομαι.. Όντως ήταν μπέρδεμα να μιλάμε ολες μαζί και κάπως χαθήκαμε.. εμείς έχουμε πητ 22 Δεκεμβρίου.. Πώς πάει η εγκυμοσύνη σας;; έχετε ακόμα συμπτώματα;; εγω ευτυχώς δεν είχα ούτε εμετούς ούτε τίποτα μέχρι στιγμής.. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες που ξεκίνησα το σίδηρο όμως δεν μπορω να φάω κανονικά.. Μου βρωμάνε ολα.. Με το ζόρι τρώω.. Ειναι φυσιολογικό;; εχει τύχει σε καμία αλλη κατι τέτοιο;; 

Γεια σου κορίτσι μου.. εγώ έχω στις 27 😁 οι εμετοί η αλήθεια έφυγαν, αλλά έχω αρκετά τραβήγματα κλπ.. και προσέχω τι τρώω γιατί είμαι πιο ευαίσθητη. Το σίδηρο θα το ξεκινήσω αύριο, οπότε δεν έχω εμπειρία για την ώρα.. έχεις ρωτήσει το γιατρό σου;;

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Lily20 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου.. εγώ έχω στις 27 😁 οι εμετοί η αλήθεια έφυγαν, αλλά έχω αρκετά τραβήγματα κλπ.. και προσέχω τι τρώω γιατί είμαι πιο ευαίσθητη. Το σίδηρο θα το ξεκινήσω αύριο, οπότε δεν έχω εμπειρία για την ώρα.. έχεις ρωτήσει το γιατρό σου;;

Δεν είχα καθόλου ούτε εμετούς ούτε τίποτα και για αυτό μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησαν να με ενοχλούν οι μυρωδιές το δεύτερο τρίμηνο ενω λένε πως τότε σταματάνε ολα αυτα.. Ανάποδη ειμαι εγω μαλλον.. 😂😂😂 Την αλλη εβδομάδα εχω ραντεβού με το γιατρό αποτε θα τον ρωτήσω.. Κάναμε κι εμείς αυχενική και είναι όλα πολύ καλά γι αυτό και δεν ανησυχώ.. Αντε να περάσει ο καιρός να πανε ολα καλα και να κρατήσουμε τα νινακια μας αγκαλιά.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η AnnaS. είπε:

Δεν είχα καθόλου ούτε εμετούς ούτε τίποτα και για αυτό μου έκανε εντύπωση που ξεκίνησαν να με ενοχλούν οι μυρωδιές το δεύτερο τρίμηνο ενω λένε πως τότε σταματάνε ολα αυτα.. Ανάποδη ειμαι εγω μαλλον.. 😂😂😂 Την αλλη εβδομάδα εχω ραντεβού με το γιατρό αποτε θα τον ρωτήσω.. Κάναμε κι εμείς αυχενική και είναι όλα πολύ καλά γι αυτό και δεν ανησυχώ.. Αντε να περάσει ο καιρός να πανε ολα καλα και να κρατήσουμε τα νινακια μας αγκαλιά.. 

Τέλεια!!! Τότε μην αγχώνεσαι καθόλου... εεε κάποιες παραξενιές σαν έγκυος της δικαιούσαι κι εσύ!!! Τυχερή πάντως που δεν είχες του εμετούς... κι εγώ μάλλον ξεμπέρδεψα σιγά σιγά 😁 άντε με το καλό.. καλές εγκυμοσύνες και να τα απολαύσουμε όσο είναι και στην κοιλίτσα μας ❤️

στις On 22/6/2020 at 5:18 ΜΜ, ο/η AnnaS. είπε:

Σε τι μορφή είναι ο σίδηρος που παίρνεις; Χάπι ή σκόνη; Γιατί εγώ παίρνω σκόνη και μετά για κανα 2ωρο έχω ανακάτεμα. Με είχε ρωτήσει όμως ο γιατρός αν προτιμάω σκόνη ή χάπια αλλά μου διευκρίνισε πως τα χάπια φέρνουν  δυσκοιλιότητα, και επειδή δεν έχω περιθώρια σε αυτό το θέμα, διάλεξα τη σκόνη :P

στις πριν 18 ώρες, ο/η Lily20 είπε:

Εγώ στις 27 τελικά 😁 κάναμε αυχενική κι όλα καλά για την ώρα.. και πρώτη εκτίμηση του φύλου! 👪 🥰🥰🥰 

Σήμερα μπήκα πρωί πρωί μόνο και μόνο για να σε ρωτήσω πως πήγε η εξέταση.. Όλα καλά; Τι φύλο σας είπε;; 😀

στις πριν 2 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Σήμερα μπήκα πρωί πρωί μόνο και μόνο για να σε ρωτήσω πως πήγε η εξέταση.. Όλα καλά; Τι φύλο σας είπε;; 😀

Γλυκούλα μου!!!! Όλα καλά, δοξα το Θεό! Αγορομάνες κι οι δυο μας 😁🌸

Καλημέρα κορίτσια! Να μπω κ εγω στην παρέα σας? Μπαίνω στην 17η εβδομάδα αύριο, έχω να πάω στον γιατρό από την αυχενικη κ έχω πολλή αγωνία να δω το μωράκι μου🥴🥴🥴🥴

Καλημέρα κορίτσι μου 😊 καλώς ήρθες! Ξέρεις τι είναι το μωράκι σου; Πότε έχεις ΠΗΤ; Μην αγχώνεσαι... ξεφύγαμε από το κρίσιμο στάδιο.. όλα καλά θα πάνε 🥰

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Lily20 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου 😊 καλώς ήρθες! Ξέρεις τι είναι το μωράκι σου; Πότε έχεις ΠΗΤ; Μην αγχώνεσαι... ξεφύγαμε από το κρίσιμο στάδιο.. όλα καλά θα πάνε 🥰

3/12 έχω πητ. Στην αυχενικη δεν το είδε Καλά ο γιατρός, είπε μάλλον αγόρι. Πιστεύω αύριο το πρωί που θα ξαναπάω θα το δούμε σίγουρα. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Σε τι μορφή είναι ο σίδηρος που παίρνεις; Χάπι ή σκόνη; Γιατί εγώ παίρνω σκόνη και μετά για κανα 2ωρο έχω ανακάτεμα. Με είχε ρωτήσει όμως ο γιατρός αν προτιμάω σκόνη ή χάπια αλλά μου διευκρίνισε πως τα χάπια φέρνουν  δυσκοιλιότητα, και επειδή δεν έχω περιθώρια σε αυτό το θέμα, διάλεξα τη σκόνη :P

Σκόνη ειναι σε μπουκαλάκια μικρά με το διαλύτη.. Viofer το λένε.. Εχει απαίσια γεύση και το πίνω και δυο φορές την ημέρα .. Κι εγω ανακατεύομαι πολύ οταν το πίνω και ειχα στο μυαλό μου να ζητήσω από το γιατρό να μου γράψει χάπια αλλα τωρα που μου λες για τη δυσκοιλιότητα θα το ξανασκεφτώ σοβαρά.. 😂 😂 😂 😂 

στις πριν 9 ώρες, ο/η St33 είπε:

3/12 έχω πητ. Στην αυχενικη δεν το είδε Καλά ο γιατρός, είπε μάλλον αγόρι. Πιστεύω αύριο το πρωί που θα ξαναπάω θα το δούμε σίγουρα. 

Ολες αγορομανες βλέπω.. Κι εμάς μάλλον αγόρι μας είπε στην αυχενική διαφάνεια αλλα δεν το έχω δέσει και κόμπο ακόμα.. Γερά να ναι τα μικρά μας και να πάνε ολα καλα.. Μονο αυτο εχει σημασία.. 😍😍😍

Μου έλεγε ο άντρας μου οτι διάβασε μια έρευνα που έλεγαν οτι σε περιόδους μεγάλου στρες και αγωνίας γεννιούνται πολλά αγόρια.. οποτε μετα απο όλο αυτο με τον εγκλεισμό και τον κορονοιο ισως εξηγείται ☺️

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Marianna27 είπε:

Μου έλεγε ο άντρας οτι διάβασε μια έρευνα που έλεγαν οτι σε περιόδους μεγάλου στρες και αγωνίας γεννιούνται πολλά αγόρια.. οποτε μετα απο όλο αυτο με τον εγκλεισμό και τον κορονοιο ισως εξηγείται ☺️

Χάχα.. Πολύ πιθανό.. Ειναι παιδιά της καραντίνας άλλωστε...

@AnnaS. Καλημέρα!!! Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικοί κι οι πονοκέφαλοι... έχω κι εγώ αραιά και που.. λόγω των ορμονών που χτυπάνε κόκκινο..

στις πριν 7 ώρες, ο/η AnnaS. είπε:

Βρε κορίτσια μου να σας ρωτήσω κατι αλλο.. Έχετε καθόλου πονοκεφάλους;; 3 βράδια στη σειρά τωρα δεν μπορώ να κλείσω μάτι.. 

Είναι κάτι μέρες που δεν ξέρω που να γύρω το κεφάλι μου για να χαλαρώσω έστω λίγο.. Νομίζω πως τώρα πια επιτρέπεται να πάρεις ένα ντεπονάκι, εμένα ο γιατρός μου με αφήνει. Αν είναι ρώτα και τον δικό σου να μη βασανίζεσαι τσάμπα. Βέβαια δεν με πιάνει πάντα...

στις On 24/6/2020 at 10:20 ΜΜ, ο/η AnnaS. είπε:

Σκόνη ειναι σε μπουκαλάκια μικρά με το διαλύτη.. Viofer το λένε.. Εχει απαίσια γεύση και το πίνω και δυο φορές την ημέρα .. Κι εγω ανακατεύομαι πολύ οταν το πίνω και ειχα στο μυαλό μου να ζητήσω από το γιατρό να μου γράψει χάπια αλλα τωρα που μου λες για τη δυσκοιλιότητα θα το ξανασκεφτώ σοβαρά.. 😂 😂 😂 😂 

Εγώ παίρνω viofer κ έχει γλυκιά γεύση...νομίζω κεράσι.  Κ δεν έχω μέχρι στιγμής θέμα με το έντερο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα στο μήνα πάνω πηρε 550γρ και εγώ περίμενα πάρα πάνω 😂 θύμισε μου θηλάζεις ; Και εμένα καλά μου είπε η παιδίατρος πως ειναι
    • @KiddoΠού έχεις χαθεί;;;; Ελπίζω να είναι όλα καλά!! 😊
    • Κι εγώ παθούσα με κληρονομική χοληστερίνη! Γενικά οι γιατροί δε δίνουν τόση σημασία... ναι μεν το 370 φαίνεται εξτρίμ, αλλά πρ΄ώτον έχει να κάνει με το ότι από πριν είχες τσιμπημένη τιμή και δεύτερον όπως σου ειπαν δικαιολογείται φουλ λόγω εγκυμοσύνης.  Και΄ για την τρανσαμινάση μου που βγήκε πάνω απο το φυσιολογικό που ρώτησα μου είπαν να μην ασχοληθώ καν... Μετά που θα γεννήσουμε με το καλό, θα περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και θα τις επαναλάβουμε τις εξετάσεις με πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.
    • χαχαχα Καλή απορία! Κι αφού πιάσαμε 💩συζήτηση... κλύσμα κάνουν πάντα;;; Τα έχω τόσο μπλεγμένα στο κεφάλι μου... Κι αν ναι, σε ποια φάση στο πλάνο τοκετού μπαίνει; Φαντάζομαι με το που φτάνεις στο μαιευτήριο.... 
    • Άσε άσε...κι εμείς έχουμε ξενερώσει φουλ... Είχα ήδη κάποια red flags από πριν, αλλά έκανα ότι δεν τα βλέπω λόγω του καλού ονόματος που έχει... Τελικά άμα κάτι σε χαλάει, δεν πρέπει να το αφήνεις. Δεν κάνουν όλοι για όλους! Τίποτα δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μεθαύριο έχουμε τον επανέλεγχο κι εκεί θα κριθούν όλα. Κοντός ψαλμός αλληλούια.... Θα δούμε αν έχει αυξηθεί η τιμή και πόσο... θα ακούσουμε τη γνώμη του εμβρυομητρικού που είχε μιλήσει μόνο για μαγνητική και βλέποντας και κάνοντας... Φυσικά και θα αναζητήσω δεύτερη γνώμη αν δεν τα βρει καλά τα πράγματα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Στείλτε μου όλη τη θετική σας ενέργεια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...