Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ 34 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ Η ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΣΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΒΟΛΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

Δημοσίευση

Εφοσον δεν πονας δεν ειναι κατι ανησυχητικο!

Εγω το νιωθω πολυ εντονη πιεση χαμηλα και στους γοφους εδω και αρκετο καιρο αφου η μπεμπα μου ειναι πολυ χαμηλα.

Απ'οτι μου ειπε και ο γιατρος μου ειναι εντελως φυσιολογικο!!

Ολα θα ειναι μια χαρα!

Μην αγχωνεσαι!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

Δημοσίευση

Tsiouaoua καλημέρα!και γω ειμαι στην 33η εβδ.περίπου και αισθάνομαι πίεση χαμηλά αλλα παροδικά και όχι έντονα..Απ οτι κατάλαβα οπου να ναι θα εντατικοποιηθεί...Πάντως μην ανησυχείς!Ειναι τα μωράκια που σπρώχνουν!!Νοιώθεις πίεση χαμηλά και μερικές φορές έντονη πίεση και στην ουρήθρα..

Δημοσίευση

Γεια σου και από εμένα! Όπως σου είπαν και τα κορίτσια αν δεν έχεις πόνο, συσπάσεις δεν είναι ανησυχητικό! Και εγώ για να μπω στον μήνα μου μετράω μέρα-μέρα! Σαν αιώνας μου φαίνεται! (σημειωτέον ότι εμφανίστηκαν συσπάσεις έντονες). Αν πονάει και η μέση σου πάντως, να ενημερώσεις τον γιατρό σου! Άντε με το καλό! Όλες βλέπω είμαστε πολύ κοντά!

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ!

ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @sasaki_g Εγώ θα το τολμούσα 🫣 Με το καλό κι όλας κορίτσι μου να έρθει το μικράκι σου!! 🥰 @Giotaki86 Νόμιζα ότι είχες και εσύ σήμερα.. πω πω χαμένα τα ‘χω 🤭
    • Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ;    Ευχαριστώ 
    • Σιδερένια  η μαμά σου Αννη καλή ανάρρωση 
    • Σιδερένια η γυναίκα.. καλό κουράγιο κ σε σένα..
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμεις νομίζω να μην το ματιάσω πάμε καλά. Γελάκια και φωνούλες και εννοείται και γκρίνια αλλά κοιμάται καλά το βράδυ.  Σήμερα πήγα τον μεγάλο για εξετάσεις γιατί είχαμε 3 χρονια να κάνει και μου έστειλαν τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ. Έχει tsh αρκετά υψηλό,μίλησα με τον παιδίατρο και με παρέπεμψε σε παιδοενδοκρινολογο. Μίλησα με την γιατρό και επειδή έλειπε θα μιλήσουμε Δευτέρα γιατί πρέπει να τον δει μου είπε πως είναι μεγάλη η τιμή που έχει. Έχω στεναχωρηθει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ σήμερα το απόγευμα είχαμε την τελευταία προπόνηση στο basket camp που πήγαινε και έπαιξαν αγώνα και έβαλε καλαθι και γενικά μου φαίνεται πως έχει μεγαλώσει και συγκινούμαι πάρα πολύ.  Είχε έρθει και ένα προπονητής που είναι στην τεχνική τμήμα του  Ολυμπιακου και προπονεί μαζί με τον κύριο προπονητή και πήγε όλο καμάρι και ζήτησε αυτόγραφο και να υπογράψει και την εμφάνιση του. Είμαι μάνα κουκουβάγια τελικά.  Μου ήρθε και η περίοδος με φουλ αίμα και μάλλον είμαι πιο ευσυγκινητη!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...