Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλες!Αύριο μπάινω στην 16η βδομάδα κύησης και από χθες εχω ανά διαστήματα πόνους κάτω χαμηλά που κρατούν κάποια δευτερόλεπτα και μετά από κάποια λεπτά ξανά τα ίδια.Είχα και στην αρχή της εγκυμοσυνης αλλά αυτοί είναι πιο έντονοι.Παρασκευή θα πάω στον γιατρό αλλά μέχρι τότε με τρώει η ανησυχία.Εσείς είχατε αυτο το διάστημα δυνατά πονάκια?

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Εγώ τον 4ο 5ο και 6ο μηνα ειχα αρκετά πονάκια σε διάφορα σημεία. Ειδικά τις μέρες που τύχαινε να μην πάω τουαλέτα, ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες. Όμως ήταν κάτι φυσιολογικό. Εύχομαι να το ακούσεις αυτό και από τον γυναικολόγο σου. 

Δημοσίευση
στις On 9/6/2020 at 8:27 ΜΜ, ο/η Stella_kl είπε:

Γεια σε όλες!Αύριο μπάινω στην 16η βδομάδα κύησης και από χθες εχω ανά διαστήματα πόνους κάτω χαμηλά που κρατούν κάποια δευτερόλεπτα και μετά από κάποια λεπτά ξανά τα ίδια.Είχα και στην αρχή της εγκυμοσυνης αλλά αυτοί είναι πιο έντονοι.Παρασκευή θα πάω στον γιατρό αλλά μέχρι τότε με τρώει η ανησυχία.Εσείς είχατε αυτο το διάστημα δυνατά πονάκια?

Μάλλον πως πρέπει να πάρεις utrogestan. Μου θυμίζουν τις συσπάσεις που είχα και εγώ στις 16 εβδομάδες. Φαντάσου ότι χρειάστηκε να παίρνω 6 utrogestan την ημέρα για να σταματήσουν. Μην περιμένεις μέχρι την Παρασκευή!! Πάρε αμέσως τον γιατρό σου γτ είναι επικίνδυνο αν είναι συσπάσεις!!

Δημοσίευση

Όντως πήγα νωρίτερα και όντως είναι επικίνδυνο.Μου συνέστησε και ξάπλα εκτός από τα utrogestan...Το κακό είναι οτι έχω και δίκερη και ειναι ακομα πιο επιφοβο.Τον είδα λίγο προβληματισμλενο...ελπιζω να πάνε όλα καλά στο τέλος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...