Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ..

Recommended Posts

Καλησπέρα σας..  

Θα ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια μετά από πόσο καιρό είχατε πάλι επαφές με τον σύζυγό σας μετά τον τοκετό; (φυσιολογικό)  

Έχουν περάσει  4,5 μήνες και φοβάμαι..  Ο γιατρός βέβαια μου είχε πει αρχές Ιουνίου να ξεκινήσουμε σιγά σιγά αλλά φοβάμαι γιατι κι όλας όταν γέννησα είχα κάνει κάποια απότομη κίνηση μετά (με είχαν ραψει) και είχε ανοίξει ένα από τα ράμματα... 

Λίγη βοήθεια εδώ γιατί κι ο άλλος θα σκάσει κάποια στιγμή 🙄🤔

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mamafot είπε:

Καλησπέρα σας..  

Θα ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια μετά από πόσο καιρό είχατε πάλι επαφές με τον σύζυγό σας μετά τον τοκετό; (φυσιολογικό)  

Έχουν περάσει  4,5 μήνες και φοβάμαι..  Ο γιατρός βέβαια μου είχε πει αρχές Ιουνίου να ξεκινήσουμε σιγά σιγά αλλά φοβάμαι γιατι κι όλας όταν γέννησα είχα κάνει κάποια απότομη κίνηση μετά (με είχαν ραψει) και είχε ανοίξει ένα από τα ράμματα... 

Λίγη βοήθεια εδώ γιατί κι ο άλλος θα σκάσει κάποια στιγμή 🙄🤔

Ε! Λογικό είναι! Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος!😁💥 

Από την στιγμή που έχεις και το οκ από τον γιατρό μην φοβάσαι. Προσπάθησε το σιγά σιγά εξάλλου όλα μια ιδέα είναι! Αν γίνει η αρχή όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Εγώ είχα πολλά ράμματα επειδή σκίστηκα πάρα πολύ και κυρίως εσωτερικά αλλά μετά από 3 μήνες περίπου ξεκινήσαμε. Είχα άγχος στην αρχή γιατί φοβόμουν μην πονέσω αλλά εντάξει πήγαν καλά τα πράγματα.😊 Είχα αγοράσει και μια κρέμα λιπαντική για τις πρώτες φορές αλλά τζάμπα την αγόρασα. Ίσως εσένα σε βοηθήσει.

Να σου ζήσει και το παιδάκι σου! Γερό κι ευλογημένο να είναι!💗

Καλησπέρα..Εγώ ξεκίνησα γύρο στις 2.5 μήνες (φυσιολογικό τοκετό) η πρώτη επαφη αλλά  τι το ηθελα ποναγα πάρα πολύ αισθανόμουν τσιμπήματα  στα σημεια π ειχαν γινει τα ράμματα σαν  καρφια ένα πράγμα Αλλά δεν είχα χρησιμοποίηση λιπαντικό οπωσδήποτε να πάρεις το k y λιπαντικό από το φαρμακείο καλού κακού!!! Ξεκινά σιγά σιγά αφού σ είπε κ ο γιατρός σου...Η δικιά μου έμπειρα δεν ήταν κ ότι καλύτερο γενικά μετά τον τοκετό στις επαφές ποναγα γενικά δεν ήθελα ούτε καν να σκέφτομαι κάνω κάτι γιατί δεν το ευχαριστιομουν!!! Γενικά μ πήρε αρκετό καιρό να επανέλθει ο κόλπος μου κ να μην αισθάνομαι πόνο!!! 

στις On 9/6/2020 at 3:48 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ε! Λογικό είναι! Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος!😁💥 

Από την στιγμή που έχεις και το οκ από τον γιατρό μην φοβάσαι. Προσπάθησε το σιγά σιγά εξάλλου όλα μια ιδέα είναι! Αν γίνει η αρχή όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Εγώ είχα πολλά ράμματα επειδή σκίστηκα πάρα πολύ και κυρίως εσωτερικά αλλά μετά από 3 μήνες περίπου ξεκινήσαμε. Είχα άγχος στην αρχή γιατί φοβόμουν μην πονέσω αλλά εντάξει πήγαν καλά τα πράγματα.😊 Είχα αγοράσει και μια κρέμα λιπαντική για τις πρώτες φορές αλλά τζάμπα την αγόρασα. Ίσως εσένα σε βοηθήσει.

Να σου ζήσει και το παιδάκι σου! Γερό κι ευλογημένο να είναι!💗

Νομίζω ότι ακόμα και μόνο που το σκέφτομαι τόσο πολύ θα πονέσω επειδή το σκέφτομαι 🤣 

Ευχαριστώ πολυυυ🧡🧡

στις On 9/6/2020 at 11:11 ΜΜ, ο/η Angela7 είπε:

Καλησπέρα..Εγώ ξεκίνησα γύρο στις 2.5 μήνες (φυσιολογικό τοκετό) η πρώτη επαφη αλλά  τι το ηθελα ποναγα πάρα πολύ αισθανόμουν τσιμπήματα  στα σημεια π ειχαν γινει τα ράμματα σαν  καρφια ένα πράγμα Αλλά δεν είχα χρησιμοποίηση λιπαντικό οπωσδήποτε να πάρεις το k y λιπαντικό από το φαρμακείο καλού κακού!!! Ξεκινά σιγά σιγά αφού σ είπε κ ο γιατρός σου...Η δικιά μου έμπειρα δεν ήταν κ ότι καλύτερο γενικά μετά τον τοκετό στις επαφές ποναγα γενικά δεν ήθελα ούτε καν να σκέφτομαι κάνω κάτι γιατί δεν το ευχαριστιομουν!!! Γενικά μ πήρε αρκετό καιρό να επανέλθει ο κόλπος μου κ να μην αισθάνομαι πόνο!!! 

Αυτά είναι..🙄 Ευχαριστώ πολυυυ

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mamafot είπε:

Αυτά είναι..🙄 Ευχαριστώ 

Ελπίζω να μην σε τρόμαξα αυτή είναι η δικιά μου εμπειρια όμως εσύ μπορεί να μην πονέσεις γι'αυτό αρχισε σιγά σιγά θα στο ξαναπώ πάρε το λιπαντικό π σ είπα Κ ΌΧΙ από τα σούπερ μάρκετ είναι πολύ καλύτερο (στο λέω γιατί στην αρχή είχα χρησιμοποίηση λιπαντικό από το σούπερ αυτό με ετσουζε κιόλας) 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Angela7 είπε:

Ελπίζω να μην σε τρόμαξα αυτή είναι η δικιά μου εμπειρια όμως εσύ μπορεί να μην πονέσεις γι'αυτό αρχισε σιγά σιγά θα στο ξαναπώ πάρε το λιπαντικό π σ είπα Κ ΌΧΙ από τα σούπερ μάρκετ είναι πολύ καλύτερο (στο λέω γιατί στην αρχή είχα χρησιμοποίηση λιπαντικό από το σούπερ αυτό με ετσουζε κιόλας) 

Χαχα όχι πολύ..  ελπίζω  να πάνε όλα καλα🤣 K y το ζητάω;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mamafot είπε:

Χαχα όχι πολύ..  ελπίζω  να πάνε όλα καλα🤣 K y το ζητάω;

Ναι δες κ στο skroutz θα το βρεις κ σε προσφορά!!!✌

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...