Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας και πάλι.... Γράφω εκ μέρους  μιας φίλης μου.. Είναι στην 8η εβδομάδα.... Η χαμηλότερη θερμοκρασία της είναι 36 και σήμερα που μετρήθηκε είναι 36.. Καθόλου ανεβασμένη.... Δεν θα έπρεπε να είναι? Έχει τύχει σε καμία? 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Γειά σας και πάλι.... Γράφω εκ μέρους  μιας φίλης μου.. Είναι στην 8η εβδομάδα.... Η χαμηλότερη θερμοκρασία της είναι 36 και σήμερα που μετρήθηκε είναι 36.. Καθόλου ανεβασμένη.... Δεν θα έπρεπε να είναι? Έχει τύχει σε καμία? 

Καλημέρα. Τους δύο πρώτους μήνες είχα φουλ ρίγος και υποθερμία .γιατί να είναι ανεβασμένη η θερμοκρασία της ;κάποιες απ' όσο ξέρω έχουν ρίγος άλλες δεκατα άλλες πάλι τιποτα

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η z1989 είπε:

Καλημέρα. Τους δύο πρώτους μήνες είχα φουλ ρίγος και υποθερμία .γιατί να είναι ανεβασμένη η θερμοκρασία της ;κάποιες απ' όσο ξέρω έχουν ρίγος άλλες δεκατα άλλες πάλι τιποτα

Γιατί λένε ότι για να είσαι έγκυος πρέπει να είναι  ανεβασμένη η θερμοκρασία σου.... Από 0,5 έως 0,9 βαθμούς... Είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη και αγχώνεται... Και μαζί και εγώ που προσπαθούμε για παιδάκι... 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Katerina1993 είπε:

Γιατί λένε ότι για να είσαι έγκυος πρέπει να είναι  ανεβασμένη η θερμοκρασία σου.... Από 0,5 έως 0,9 βαθμούς... Είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη και αγχώνεται... Και μαζί και εγώ που προσπαθούμε για παιδάκι... 

Η θερμοκρασία για να δείξει σωστά πρέπει να γίνεται την ίδια ώρα κάθε πρωί, πριν να σηκωθείς από το κρεβάτι και χωρίς να έχεις σηκωθεί για τουλάχιστον 4 ώρες... Με λίγα λόγια πιάσε τ’ αυγο και κουρεφτο.... Πες τη φίλη σου να μην ανησυχεί.. Στην 8η βδομάδα λογικά έχει ακούσει και καρδούλα. Όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνεται με χαζομάρες δεν κάνει καλό στο μωρό 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Η θερμοκρασία για να δείξει σωστά πρέπει να γίνεται την ίδια ώρα κάθε πρωί, πριν να σηκωθείς από το κρεβάτι και χωρίς να έχεις σηκωθεί για τουλάχιστον 4 ώρες... Με λίγα λόγια πιάσε τ’ αυγο και κουρεφτο.... Πες τη φίλη σου να μην ανησυχεί.. Στην 8η βδομάδα λογικά έχει ακούσει και καρδούλα. Όλα θα πάνε καλά και να μην αγχώνεται με χαζομάρες δεν κάνει καλό στο μωρό 

Λόγο το ότι κατάλαβε αργά την εγκυμοσύνη δεν έχει πάει ακόμη... Την Πέμπτη θα πάει πρώτη φορά.... Αυτή υπολογίζει ότι είναι τόσων εβδομάδων, την Πέμπτη θα ξέρει σίγουρα.... Ευχαριστώ.... 

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια εγώ επειδη έχω περάσει μια εγκυμοσύνη θα πω πως η κάθε κοπέλα ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά...εγώ δεν είχα ούτε δέκατα ούτε τπτ και το στήθος πριζεται με φλέβες και τούμπανο λες και έκανες πλαστική από τον 7 μήνα και μετά είναι αρχή ακόμα για τέτοια συμπτώματα...καλή εγκυμοσύνη να έχει η φίλη σου ♥️

Δημοσίευση

Καλησπέρα. Διάβασα και το άλλο μήνυμά σου, να πεις στη φίλη σου να μην αγχώνεται για τέτοια πράγματα και να απολαύσει την εγκυμοσύνη της. Όλα αυτά που ακούτε και διαβάζετε δε συμβαίνουν πάντα, το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και η κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της δε γίνεται να αγχώνεται για καθετί που άκουσε ότι πρέπει να είναι έτσι ή αλλιώς. Να ακούει τον γιατρό της, να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Εύχομαι τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις On 8/6/2020 at 8:08 ΠΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Καλησπέρα σας. Εγώ είμαι στην ενδέκατη εβδομάδα της εγκυμοσύνης και μπορώ να μπω στη θέση σας ως προς το άγχος. Όμως, το καλύτερο είναι η φίλη σας να μη μετράει τη θερμοκρασία της εκτός κι αν είναι άρρωστη βέβαια.

Δεν είχα ποτέ ανεβασμένη θερμοκρασία! Είναι κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει σύμπτωμα ώστε να καταλάβει πως είναι έγκυος, αλλά εφόσον ξέρει ήδη πως είναι έγκυος δεν έχει κανένα νόημα να μετράει τη θερμοκρασία της. 

Γενικά καλό είναι να έχουμε ασχολίες ώστε να ξεφεύγει και λίγο το μυαλό μας από εκεί, γιατί το άγχος δεν κάνει καλό! Προσοχή φυσικά κι όλα καλά θα πάνε 😍 

Δημοσίευση
στις On 8/6/2020 at 8:08 ΠΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Χαχαχαχα αχαχαχ Πες στη φίλη σου να αφήσει τα χαζά και να χαρεί την εγκυμοσύνη της!!!! Είμαστε τρελές τελικά οι γυναίκες! Ψάχνουμε συμπτώματα πριν μείνουμε έγκυες μήπως και μείναμε και μετά ψάχνουμε άλλα για το πόσο έγκυες είμαστε!!! Δεν αντιδρά ε όλες οι γυναίκες το ίδιο στις ορμόνες... Εδώ δεν είναι όλα ίδια στην ίδια γυναίκα από μέρα σε μέρα! Με το καλό να χαρειτε το μωράκι!!! 

Δημοσίευση
στις On 8/6/2020 at 9:50 ΠΜ, ο/η Katerina1993 είπε:

Κατανοώ το άγχος της δεν είχα λιγοτερο πίστεψέ με. Αλλά δεν αποτελεί ένδειξη η θερμοκρασία. Να το βγάλει από το μυαλό της. Οι ορμόνες της κάθε γυναίκας αντιδρούν διαφορετικά και δεν υπάρχουν στάνταρ σε τέτοια θέματα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...