Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια, 

Είμαι στην 29η εβδομάδα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο αντιηλιακό για εγκυμοσύνη και να μην κοστίζει και μια περιουσία; επίσης κάποια γνώμη για αντικουνουπικο; ευχαριστω

Swiss ❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα! Για μένα το καλύτερο είναι της Frezyderm το ειδικό για εγκύους, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ, μου είπε ο γιατρός μου ότι έκανα την καλύτερη επιλόγη. Κι εμενα τα κορίτσια εδω με βοηθησαν να το βρω..

Επίσης αντικουνουπικό καλό είναι να μη χρησιμοποιείς κανένα. Μια λύση που ακολουθώ κι εγώ, είναι τα αυτοκόλλητα cer'8 , τα οποία βέβαια τα κολλάω πάνω στα ρούχα και όχι πάνω στο δέρμα.

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Marianna27 είπε:

Καλημέρα! Για μένα το καλύτερο είναι της Frezyderm το ειδικό για εγκύους, αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ, μου είπε ο γιατρός μου ότι έκανα την καλύτερη επιλόγη. Κι εμενα τα κορίτσια εδω με βοηθησαν να το βρω..

Επίσης αντικουνουπικό καλό είναι να μη χρησιμοποιείς κανένα. Μια λύση που ακολουθώ κι εγώ, είναι τα αυτοκόλλητα cer'8 , τα οποία βέβαια τα κολλάω πάνω στα ρούχα και όχι πάνω στο δέρμα.

Marianna27  σε ευχαριστώ πολύ θα ψάξω να το βρω, λογικά θα έχει και για πρόσωπο και για σώμα. 

Όσο για τα αυτοκόλλητα που μου πρότεινες τα έχω ήδη αγοράσει γιαα την προστασία του μωρού οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτά από τώρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Γιαννηςς είπε:

Καλησπέρα κοριτσια, 

Είμαι στην 29η εβδομάδα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο αντιηλιακό για εγκυμοσύνη και να μην κοστίζει και μια περιουσία; επίσης κάποια γνώμη για αντικουνουπικο; ευχαριστω

Swiss ❤️

Πάρε αυτό της frezyderm που είναι για εγκύους και παιδιά! Είναι μεγάλο οικονομικό και απλώνεται φανταστικά... Δεν είναι άσπρο να λερώνεις παντού! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melodyy είπε:

Πάρε αυτό της frezyderm που είναι για εγκύους και παιδιά! Είναι μεγάλο οικονομικό και απλώνεται φανταστικά... Δεν είναι άσπρο να λερώνεις παντού! 

Active λέγεται; 50αρι;και είναι μαύρο εξωτερικά; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...