Μετάβαση σε περιεχόμενο

προγραμμα μωρου

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.εχω μια κορη 3 μηνων που κοιματε απο τις 6 η 7 το απογ μεχρι τις 3 με 4 το πρωι και αφου φαει (ξενο γαλα) κοιματε μεχρι τις 7 το πρωι.πως τις αλλαζω το προγραμμα;ιδανικο θα ταν να κοιμοταν πιο αργα ωστε να ξυπναγε το πρωι.ο παιδιατρος μου απαγορευει να την ξυπναω.λεει οτι ο υπνος ειναι ιερος.την μερα κοιματε ελαχιστα εως καθολου.απο την πειρα σας θα φτιαξει το προγραμμα της απο μονη της; αργοτερα; η πρεπει να κανω κατι εγω; οσο και να προσπαθω να την καθυστερησω κλαιει και μετα κοιματε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μικρουλι σου. Δεν μπορεις να πιεσεις το μωρο να κανει το δικο σου προγραμμα. Κ εγω εχω προσπαθησει πολλες φορες να την κρατησω πιο πολυ ωρα ξυπνια αλλα αν νυσταζει γκρινιαζει αφανταστα. Εμενα απο 40 ημερων μεχρι 4 μηνών κοιμοταν 11-7 το πρωί. μια χαρα. Μετα απο 4 μηνών μεχρι κ 6 μηνών κοιμοταν και ξυπναγε 2-3 φορες την νυχτα. Μετα μου εκανε προγγραμμα 8.30 μεχρι 7. Παλι πολυ καλό. Πριν λιγες μερες αρχισε να ξυπναει παλι αλλη μια φορα την νυχτα αλλα οσο κ να εχω προσπαθησει να την κρατησω πιο αργα δεν μπορει πανω απ τις 9 κ αυτο με το ζορι. Προσπαθουσα να μην της δινω φαγητο τη νυχτα κ να την ξεγελαω με νερο. Τις περισσοτερες φορες ουτε αυτο πιανει. Θα βρουν μονα τους το προγραμμα τους καποια στιγμη

Δεν καταλαβαίνω γιατι να τις αλλάξεις το πρόγραμμα...:laugh:

Το προσπαρμοζει η ιδια η μπουμπου συμφωνα με τις αναγκες της.Μεγαλωνοντας θα αλλαξουν οι αναγκες της άρα θα αλλάξει και το πρόγραμμα.Παραδείγματος χάρην όταν αρχίσει να κινήται με την στράτα θα κουράζεται περισσότερο όλη την μέρα οπότε μετά θα θέλει να κοιμηθέι πιο αργά άρα και να ξυπνήσει πιο αργα το πρωι.Αλλα νομιζω το προγραμμα της ειναι μια χαρα για 3 μηνων μωράκι:)

Να την χαιρεσαι!

Καλησπέρα κι από μένα και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!

Κι εγώ δεν είμαι υπέρ της άποψης να βάζουμε τα μωρά μας σε πρόγραμμα ύπνου ή φαγητού.

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες. Το να την κρατήσεις ξύπνια ενώ νυστάζει θα τη δημιουργήσει τέτοιο εκνευρισμό που ενώ νυστάζει δε θα την κολλάει ύπνος με τίποτα. Το να προσπαθείς να την κοιμήσεις την ημέρα ενώ αυτή είναι δραστήρια, πάλι θα της προκαλέσεις τον ίδιο εκνευρισμό. Έτσι φαντάζομαι δηλαδή!

Έχει πολύ καλό πρόγραμμα η κορούλα σου. 12ωρο ύπνο με 1 ενδιάμεσο γεύμα θα τον ζηλεύανε πολλές μανούλες. Η δική μου από 4 μηνών έπαψε να ξυπνά το βράδυ για φαγητό. 8.30 με 7.30 κοιμάται σερί, τρώει, και ξανακοιμάται μέχρι τις 9.00. Κι εμένα τη μέρα δεν κοιμάται καλά, πως θα μπορούσε άλλωστε με τόσο ύπνο τη νύχτα! Εγώ προσωπικά ακολουθώ το δικό της πρόγραμμα. Για να μη μου κακοφανεί το ξύπνημα στις 7.30 κοιμάμαι κι εγώ νωρίς το βράδυ. Μέχρι τις 22.30 έχω κοιμηθεί και το πρωί ξυπνάω μόνη μου από τις 7.00 και την περιμένω.

Να την χαίρεσαι και πάλι και όντως, μεγαλώνοντας θα αποκτήσει διαφορετικές συνήθειες ύπνου και διατροφής. Μη σε απασχολεί!

Σε φιλώ!

Να σου ζησει η κορουλα. Δυστυχως οπως σου ειπαν και τα κοριτσια θα πρεπει να κανεις υπομονη. Οταν προσπαθεις να τους αλλαξεις το προγραμμα το μονο που καταφερνεις ειναι να τα ταλαιπωρησεις τα καημενα. Κι'εμενα ο δικος μου καθε λιγο μεχρι 4 μηνων αλλαζε το προγραμμα του μονος του. Τους τελευταιους μηνες εχει φτιαξει ενα προγραμμα που με βολευει πολυ. Ελπιζω να το κρατησει.

:kiss: :kiss: :kiss:

GEIA SOY REBEKKABLU1!SE KATALABAINW TO TI PERNAS GIATI EXW KAI EGW MIA KORH ME TO IDIO SXEDWN PROGRAMMA!H DIKIA MOY EINAI 2 MHNWN!KAI EMENA KSYPNAEI KATA TIS 7 ALLA META APO KAMIA WRA KSANA KOIMATAI KAI KSYPNAEI KATA TIS 10.30!ALLA PALI KOIMATAI META APO MIAMISH WRA PERIPOY!TO MONO POY MPOREIS NA KANEIS NA THN KATHISTERISEIS EINAI NA THN KANEIS MPANIO THN WRA POY NYSTAZEI PRIN KOIMHTHEI KAI GENIKA NA THN ALLAZEIS PANA POYXALAKIA KAI KAPWS ETSI PERNAEI MIA WRITSA KAI META EMENA MOY KOIMATAI!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...