Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεια σας

sofia 31

Recommended Posts

Κορίτσια, μανούλες και μέλλουσες μανούλες σας χαιρετώ. Είμαι η Σοφία 31 ετών από την Αθήνα και διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για το διαδύκτιο και είναι η πρώτη μου φορά που γράφω. Ελπίζω να τα καταφέρω......:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΛΕΣ).... ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!!!!;) ΜΑΜΜΥLAND!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ....!!!:)

Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΕΤΕΙΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ "ΣΦΥΡΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ.....;)

ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΤΖΗ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ... ΣΚΥΛΟΜΑΜΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ....):P

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Σοφία μου καλησπέρα και καλοσωρισες στο mammy!!!Εγω ειμαι 25 χρονών και διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου:) :) Θα χαρώ να βοηθήσω σε οτι απορία έχεις και ευχομαι να χαρείς την παρέα μας:) Φιλάκια!!

Γεια σου Juliana με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στην παρέα. φιλάκια πάω να φτιάξω καφέ, για να το απολαύσω καλύτερα

Άρτζη μου, (γεια χαρά νταν) θα το καταλάβεις ότι δεν ξέρω, από την ταχύτητα που γράφω και χειρίζομαι το όλο σύστημα...φιλάκια και έχε κουράγιο για απορίες:S:S :S

kalws mas irthes sofaki...na deis pou den tha ksekolas apo tin parea tou mammy....edw tha ksimerobradiazesai akoma kai otan tha genniseis me to kalo...:)kalws na erthei to mwraki sou...emena me lene gianna einai 27 kai exw ena mpempi 5 minwn...

Γεια σου Σοφια μας καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!!!!

Θα τα καταφερεις μια χαρα!!!η αρχη ειναι δυσκολη μετα δεν θα σε προλαβαινουμε!!:laugh: :laugh:

Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το νινακι σου!!!ελπιζω να εχεις καλη εγκυμοσυνη και να συνεχισει ετσι!!!!

Σου ευχομαι οτι επιθυμεις και θα χαρω να τα λεμε ολες μαζι!!:)

Καλώς σας βρήκα κορίτσια. ευτυχώς μέχρι τώρα η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά, με τα λιγοστά συχνά προβλήματα που όπως διαβάζω όλες τα περνάνε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σε τρεις μήνες περίπου να έχω στην αγκαλία μου την κοριτσάρα μου :kiss::kiss: :kiss: Τώρα είμαι στο στάδιο αναζήτησης επίπλων και ειλικρινα έχω πελαγώσει. Δεν ξέρω τι πρέπει να επιλέξω, πόσα πράγματα, που θα τα βρω, θα είναι υγιεινά- ασφαλή τα υλικά για το μωρό μου ......τα γνωστά.

Μην αγχωνεσαι....εχει πολλα πραγματα να κοιταξεις εδω μεσα που θα σε βοηθησουν!!

Θεματα για το βρεφικο δωματιο...και πολλα αλλα κοιταξε τα :-)

Παντως μην το ψαχνεις και πολυ γιατι θα τρελαθεις...ολα ομορφα ειναι το θεμα ειναι να ειναι ποιοτικα και υγιεινα οπως λες!

Κοριτσαρα ε?αντε με το καλοοοο!!!!

sofia 31 έγραψε:

Κορίτσια, μανούλες και μέλλουσες μανούλες σας χαιρετώ. Είμαι η Σοφία 31 ετών από την Αθήνα και διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για το διαδύκτιο και είναι η πρώτη μου φορά που γράφω. Ελπίζω να τα καταφέρω......:blink:

Συμφωνω με τις προλαλησασες!!! Κι εγω ετσι -τον Ιουλιο εγινα μελος στο mammyland και απο τοτε ειμαι εθισμενη στις συζητησεις ενημερωτικες - ψυχαγωγικες και μη!!! Ειναι το καλυτερο διαδικτυακο μονοπατι για μανουλες...Σου ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη.

Κι εγω ειμαι εγκυος και σε λιγο καιρο μπαινω στον ενατο...

Ο,τι χρειαστει μην διστασεις να ρωτας και να ανοιγεις θεμα συζητησης. Ολες μας ειμαστε κατι παραπανω απο προθυμες να σε βοηθησουμε...:)

Κι εγω συνεχεια κατι θα βρω να ρωτησω (σαν πρωταρα :P !!!)

Sofia μου καλησπέρα κι από μένα και καλωσόρισες στην όμορφη παρέα μας!

Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!

Είμαι η Ιφιγένεια, 29 ετών, μανούλα μιας μπουμπούκας 5,5 μηνών.

Σε φιλώ!

Αννιω με το καλό να έρθει το μωράκι σου. ευχαριστώ για το καλώς όρισμα. ελπίζω να περάσουμε καλά και να μάθω γρήγορα...... φιλάκια

Γεια σου Σοφια!!!

Καλως ηρθες στο mammyland!

Ειμαι η Νατασα και περιμενω το κοριτσακι μου οπου να ναι!!

Ευχομαι καλη συνεχεια απο δω και περα στην εγκυμοσυνη σου!

:) :) :)

Γειάάάάά!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ είμαι η Δήμητρα,ή Δημητρούλα,ή Τούλα,ή Ζιζέλ -αυτά τα χωρατά μου...- και είμαι 23.Επίσης είμαι και η τρελλή της παρέας.Όπως επίσης θέλω και ένα μωρό (άάάάντε!!!!)....και ένα παυσίπονο για την καταραμένη την περίοδο που όσο και να την απείλησα αυτό το μήνα,όσο και να την τρόμαξα,ήρθε πάλι για να παίξει με το ΚΝΣ* μου.

Εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά.Επίσης εύχομαι να έρθω στη θέση σου γρήγορα.

Και τώρα σταματάω τη λογοδιάρροια και σε καλωσορίζω -νωρίς το θυμήθηκα.

Αυτά.

Θα τα λέμε,και ότι χρειαστείς,ή πιο ανεβασμένη τρελοπαρέα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο internet,θα είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Φιλιάάάάάά!!!!!!!!!!!!!!!

*ΚΝΣ:Κεντρικό Νευρικό Σύστημα

Γεια σου thouli μου, με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου, με έναν πόνο... να είναι γερό και όμορφο σαν εσένα όπως βλέπω στην φωτογραφία σου. Φιλάκια:kiss::kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σοφάκι καλωσόρισες στην παρέα μας και με το καλό να υποδεχτείς τη ζουζούνα σου..Είμαι η Γωγώ, 25 ετών και σε 2 περίπου μήνες θα κρατήσω στην αγκαλίτσα μου κι εγώ την μπεμπούλα μου...

Ό,τι χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ!

Φιλάκια και με το καλό!

Καλώς ήρθες Σοφάκι!

Είμαι η Ιωάννα, σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο μήνα και περιμένω τη μπεμπούλα μου στις αρχές Μάη...

Πρόσεχε το mammyland!!! Δε θα ξεκολλάς! Ώρες-ώρες εύχομαι να μου κόψουν το internet στη δουλειά για να δουλέψω και λίγο...

Φιλιά!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ, ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!

Σοφάκι γειά σου κ απο μένα...Ειμαι η Ειρήνη 29 ετών κ μόλις γέννησα (πριν 25 μέρες δηλ) τον μπεμπούλη μου...

Σου εύχομαι να εχεις ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ κ καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου...,ποτε γεννάς? Απο την Αθήνα εισαι?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ !!!!!!:kiss:

Kalispera Sofia mou...

Kai kalos mas vrikes...:)

Egw eimai i joanna apo kupro...

Exw ena giokka sxedwn 11 minwn kai eimai pali egkuws me to koritsaki mou...:) :silly: :)

Sou euxwme mia kali egkumwsini agapi mou...:woohoo:

Μπράβο κοριτσάρα μου. Να σου ζησει ο γιος και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου. Εύχομαι να σου μοιάσω και να αποκτήσω και εγώ πολλά παιδιά......φιλούσκια (αν δεν κάνω λάθος)

Ειρήνη μου να σου ζήσει το μωράκι σου:kiss: :kiss:

Σε λίγες μέρες μπαινω στον 7ο και έχω κοριτσάκι. Φιλακια πολλά σε εσένα και τον γιο σου:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...