Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! ΉθελΑ να ρωτήσω αν κάποια ξέρει το κόστος τις αυχενικης διαφάνειας σε δημόσιο νοσοκομείο (Θεσσαλονικη) σε μη ανασφάλιστους αλλά με ΑΜΚΑ σας παρακαλώ αν ξέρει καμία να μου απαντήσει?..τώρα με τον κορονοιο είναι και πολύ δύσκολα αλλά είπαν ότι τον επόμενο μήνα θα έχουν ανοίξει τα ραντεβού αν μπορέσω και κλείσω να ξέρω τουλάχιστον τις τιμές...

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Εκατερινα είπε:

Γεια σας κορίτσια! ΉθελΑ να ρωτήσω αν κάποια ξέρει το κόστος τις αυχενικης διαφάνειας σε δημόσιο νοσοκομείο (Θεσσαλονικη) σε μη ανασφάλιστους αλλά με ΑΜΚΑ σας παρακαλώ αν ξέρει καμία να μου απαντήσει?..τώρα με τον κορονοιο είναι και πολύ δύσκολα αλλά είπαν ότι τον επόμενο μήνα θα έχουν ανοίξει τα ραντεβού αν μπορέσω και κλείσω να ξέρω τουλάχιστον τις τιμές...

Σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί να πληρώσεις; αν δεν έχεις  ασφάλεια νομίζω μπορείς να βγάλεις απόρων και να κάνεις εξετάσεις κανονικά... Ραντεβού εγώ δεν πρόλαβα βέβαια στο ιπποκρατειο παρόλο που πήγα πολύ νωρίς νομίζω ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις.. 

Αλλά να μην πληρώσεις στο δημόσιο.... Δεν υπάρχει λόγος... 

Σημερα έμαθα ότι υπάρχει και γιατρός που παίρνει 1500ε για να σε ξεγεννήσει σε νοσοκομείο... Δλδ αυτός δεν πληρώνεται από το κράτος; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria2004 είπε:

Σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί να πληρώσεις; αν δεν έχεις  ασφάλεια νομίζω μπορείς να βγάλεις απόρων και να κάνεις εξετάσεις κανονικά... Ραντεβού εγώ δεν πρόλαβα βέβαια στο ιπποκρατειο παρόλο που πήγα πολύ νωρίς νομίζω ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις.. 

Αλλά να μην πληρώσεις στο δημόσιο.... Δεν υπάρχει λόγος... 

Σημερα έμαθα ότι υπάρχει και γιατρός που παίρνει 1500ε για να σε ξεγεννήσει σε νοσοκομείο... Δλδ αυτός δεν πληρώνεται από το κράτος; 

Δηλαδή δεν πληρώνεις ευτυχώς.!...ενοεις ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού από τον πρώτο μήνα εγκυμοσύνης αν σε κατάλαβα καλά...? Αν είναι έτσι σκούρα τα πράγματα εγώ είμαι ήδη στη 12 εβδομάδα και ξέρω ότι μέχρι την 14 εβ. γίνεται ο σιγκεκριμενος υπέρηχος δεν πιστεύω να καταφέρω τίποτα ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα τα νοσοκομεία.. Κάπου οικονομικά που να γίνεται ο υπέρηχος ξέρεις μήπως ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Εκατερινα είπε:

Δηλαδή δεν πληρώνεις ευτυχώς.!...ενοεις ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού από τον πρώτο μήνα εγκυμοσύνης αν σε κατάλαβα καλά...? Αν είναι έτσι σκούρα τα πράγματα εγώ είμαι ήδη στη 12 εβδομάδα και ξέρω ότι μέχρι την 14 εβ. γίνεται ο σιγκεκριμενος υπέρηχος δεν πιστεύω να καταφέρω τίποτα ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα τα νοσοκομεία.. Κάπου οικονομικά που να γίνεται ο υπέρηχος ξέρεις μήπως ?

Ναι πρέπει πολύ νωρίς να κλείσεις ραντεβού αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις για να κλείσεις τον Β επιπέδου που θα κάνεις πιο μετά από τώρα για να προλάβεις... 

Δεν γνωρίζω εγώ τον εκσνα ιδιωτικά και κόστισε 150 αν θυμάμαι καλά 

Αν είσαι ανασφάλιστη αρχικά βρες τρόπο να ασφαλιστέις θα γλυτώσεις από πολλά... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...