Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! ΉθελΑ να ρωτήσω αν κάποια ξέρει το κόστος τις αυχενικης διαφάνειας σε δημόσιο νοσοκομείο (Θεσσαλονικη) σε μη ανασφάλιστους αλλά με ΑΜΚΑ σας παρακαλώ αν ξέρει καμία να μου απαντήσει?..τώρα με τον κορονοιο είναι και πολύ δύσκολα αλλά είπαν ότι τον επόμενο μήνα θα έχουν ανοίξει τα ραντεβού αν μπορέσω και κλείσω να ξέρω τουλάχιστον τις τιμές...

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Εκατερινα είπε:

Γεια σας κορίτσια! ΉθελΑ να ρωτήσω αν κάποια ξέρει το κόστος τις αυχενικης διαφάνειας σε δημόσιο νοσοκομείο (Θεσσαλονικη) σε μη ανασφάλιστους αλλά με ΑΜΚΑ σας παρακαλώ αν ξέρει καμία να μου απαντήσει?..τώρα με τον κορονοιο είναι και πολύ δύσκολα αλλά είπαν ότι τον επόμενο μήνα θα έχουν ανοίξει τα ραντεβού αν μπορέσω και κλείσω να ξέρω τουλάχιστον τις τιμές...

Σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί να πληρώσεις; αν δεν έχεις  ασφάλεια νομίζω μπορείς να βγάλεις απόρων και να κάνεις εξετάσεις κανονικά... Ραντεβού εγώ δεν πρόλαβα βέβαια στο ιπποκρατειο παρόλο που πήγα πολύ νωρίς νομίζω ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις.. 

Αλλά να μην πληρώσεις στο δημόσιο.... Δεν υπάρχει λόγος... 

Σημερα έμαθα ότι υπάρχει και γιατρός που παίρνει 1500ε για να σε ξεγεννήσει σε νοσοκομείο... Δλδ αυτός δεν πληρώνεται από το κράτος; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sotiria2004 είπε:

Σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί να πληρώσεις; αν δεν έχεις  ασφάλεια νομίζω μπορείς να βγάλεις απόρων και να κάνεις εξετάσεις κανονικά... Ραντεβού εγώ δεν πρόλαβα βέβαια στο ιπποκρατειο παρόλο που πήγα πολύ νωρίς νομίζω ότι από την πρώτη εβδομάδα πρέπει να κλείσεις ραντεβού για να προλάβεις.. 

Αλλά να μην πληρώσεις στο δημόσιο.... Δεν υπάρχει λόγος... 

Σημερα έμαθα ότι υπάρχει και γιατρός που παίρνει 1500ε για να σε ξεγεννήσει σε νοσοκομείο... Δλδ αυτός δεν πληρώνεται από το κράτος; 

Δηλαδή δεν πληρώνεις ευτυχώς.!...ενοεις ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού από τον πρώτο μήνα εγκυμοσύνης αν σε κατάλαβα καλά...? Αν είναι έτσι σκούρα τα πράγματα εγώ είμαι ήδη στη 12 εβδομάδα και ξέρω ότι μέχρι την 14 εβ. γίνεται ο σιγκεκριμενος υπέρηχος δεν πιστεύω να καταφέρω τίποτα ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα τα νοσοκομεία.. Κάπου οικονομικά που να γίνεται ο υπέρηχος ξέρεις μήπως ?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Εκατερινα είπε:

Δηλαδή δεν πληρώνεις ευτυχώς.!...ενοεις ότι πρέπει να κλείσεις ραντεβού από τον πρώτο μήνα εγκυμοσύνης αν σε κατάλαβα καλά...? Αν είναι έτσι σκούρα τα πράγματα εγώ είμαι ήδη στη 12 εβδομάδα και ξέρω ότι μέχρι την 14 εβ. γίνεται ο σιγκεκριμενος υπέρηχος δεν πιστεύω να καταφέρω τίποτα ειδικά στην κατάσταση που είναι τώρα τα νοσοκομεία.. Κάπου οικονομικά που να γίνεται ο υπέρηχος ξέρεις μήπως ?

Ναι πρέπει πολύ νωρίς να κλείσεις ραντεβού αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις για να κλείσεις τον Β επιπέδου που θα κάνεις πιο μετά από τώρα για να προλάβεις... 

Δεν γνωρίζω εγώ τον εκσνα ιδιωτικά και κόστισε 150 αν θυμάμαι καλά 

Αν είσαι ανασφάλιστη αρχικά βρες τρόπο να ασφαλιστέις θα γλυτώσεις από πολλά... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...