Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχει καμία μανούλα εμπειρία με υπόθετο voltaren για συσπάσεις?? Χτες είχα πολλούς πόνους χαμηλά και κυρίως αριστερά! Ειδικά αριστερά ένιωθα οξύ πόνο κάθε φορά που ήθελα να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινησω 3 utrogestan και να βάλω ένα voltaren υπόθετο στον πωπω 😲 όχι ενδοκολπικα. Έχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ria27 είπε:

Έχει καμία μανούλα εμπειρία με υπόθετο voltaren για συσπάσεις?? Χτες είχα πολλούς πόνους χαμηλά και κυρίως αριστερά! Ειδικά αριστερά ένιωθα οξύ πόνο κάθε φορά που ήθελα να αλλάξω πλευρό στο κρεβάτι! Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινησω 3 utrogestan και να βάλω ένα voltaren υπόθετο στον πωπω 😲 όχι ενδοκολπικα. Έχει καμία κοπέλα παρόμοια εμπειρία?

Καλημέρα, εγω εχω βάλει υποθετο στον πρωκτο και στις δύο κυησεις μου λογο συσπασεων! 

Είναι αντιφλεγμονώδη και τοποθετείτε για τις συσπασεις.. εμενα με είχε ηρεμήσει αμέσως.. ειχα πολυ τακτικές συσπασεις και ίσως να κατέληγαν σε τοκετο μου είχαν πει .. χαλάρωσαν όμως και μου πέρασαν και οι πονοι!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Anzeline1 είπε:

Καλημέρα, εγω εχω βάλει υποθετο στον πρωκτο και στις δύο κυησεις μου λογο συσπασεων! 

Είναι αντιφλεγμονώδη και τοποθετείτε για τις συσπασεις.. εμενα με είχε ηρεμήσει αμέσως.. ειχα πολυ τακτικές συσπασεις και ίσως να κατέληγαν σε τοκετο μου είχαν πει .. χαλάρωσαν όμως και μου πέρασαν και οι πονοι!

Μακάρι να με βοηθήσει! Από χτες πονάω πολύ και έχω αγχωθει και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαιω... Θα πάω να με δει και ο γιατρός μου το μεσημέρι...μακάρι να πάνε όλα καλά 😢

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ria27 είπε:

Μακάρι να με βοηθήσει! Από χτες πονάω πολύ και έχω αγχωθει και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαιω... Θα πάω να με δει και ο γιατρός μου το μεσημέρι...μακάρι να πάνε όλα καλά 😢

Σε είδε ο γιατρός κοριτσάκι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Penny89 είπε:

Σε είδε ο γιατρός κοριτσάκι μου;

Με είδε και δεν βλέπει κάτι λέει...μου είπε ίσως είναι από το έντερο λόγο δυσκοιλιότητας...αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να περπατήσω από τον πόνο...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ria27 είπε:

Με είδε και δεν βλέπει κάτι λέει...μου είπε ίσως είναι από το έντερο λόγο δυσκοιλιότητας...αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να περπατήσω από τον πόνο...

Που ακριβώς πονάς περιέγραψε μου;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...