Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιδεες για φωτογραφιες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!τον Αυγουστο θα βαφτισω τον γιο μου.σκεφτομαι να μην καλεσω επαγγελματικο φωτογραφο λογω οικονομικων και επειδη δν ξερουν τι ζητανε!!εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση ωστε να καλυψω φωτογραφικα και με βιντεο την βαφτιση?να ενημερωσω οτι ζω σε μικρη επαρχια

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλησπερα!τον Αυγουστο θα βαφτισω τον γιο μου.σκεφτομαι να μην καλεσω επαγγελματικο φωτογραφο λογω οικονομικων και επειδη δν ξερουν τι ζητανε!!εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση ωστε να καλυψω φωτογραφικα και με βιντεο την βαφτιση?να ενημερωσω οτι ζω σε μικρη επαρχια

Το είχα σκεφτεί και εγώ να καλέσεις ερασιτέχνη φωτογράφο περνούν την μισή τιμή κορίτσι μου

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Το είχα σκεφτεί και εγώ να καλέσεις ερασιτέχνη φωτογράφο περνούν την μισή τιμή κορίτσι μου

Το σκεφτηκα αλλα ειμαι σε επαρχια και δν ηερω αν θα βρω

Δημοσίευση

Σίγουρα στην επαρχία βρίσκεις και ερασιτέχνες. Ρωτά στις σελίδες των Social Media κάνε ένα στορυ ο,τι ψάχνεις κάποιον. Γράψε στο στορυ η στον τοίχο σου ότι θέλεις κάποιον οικονομικό κτλ. Και όλο κάποιος θα βρεθει. Του κινητού οι φωτογραφίες δεν έχουν καλή ανάλυση (εκτός των κινητών που κοστίζουν...) όταν τις εκτυπώσεις και σίγουρα θα θέλεις να βάλεις σε κορνίζα κτλ. 
χρειαζεσαι κάποιον με φωτογραφική μηχανή και να ξέρει το τι πρεπει να βγάλει. 
Πυτως η αλλιώς οι καλεσμένοι όλο και κατι βγάζουν με τα κινητά τους. 
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να ήσουν στην πρωτεύουσα να μπορούσα να βοηθησω παραπάνω. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η vi_el είπε:

Σίγουρα στην επαρχία βρίσκεις και ερασιτέχνες. Ρωτά στις σελίδες των Social Media κάνε ένα στορυ ο,τι ψάχνεις κάποιον. Γράψε στο στορυ η στον τοίχο σου ότι θέλεις κάποιον οικονομικό κτλ. Και όλο κάποιος θα βρεθει. Του κινητού οι φωτογραφίες δεν έχουν καλή ανάλυση (εκτός των κινητών που κοστίζουν...) όταν τις εκτυπώσεις και σίγουρα θα θέλεις να βάλεις σε κορνίζα κτλ. 
χρειαζεσαι κάποιον με φωτογραφική μηχανή και να ξέρει το τι πρεπει να βγάλει. 
Πυτως η αλλιώς οι καλεσμένοι όλο και κατι βγάζουν με τα κινητά τους. 
Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να ήσουν στην πρωτεύουσα να μπορούσα να βοηθησω παραπάνω. 

Συμφωνώ απόλυτα απλά θε συμπληρώσω ότι μην υπάρχουν αποτίσεις από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο γιατί έχω ακούσει τρέλα πράγματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...