Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @Nerina επίσης σορυ που μίλησα τόσο ωμά. Ελπίζω να μην σε στεναχωρησα περισσότερο. Από συναισθηματική άποψη ξέρω ότι χρειάζεσαι κυρίως μια αγκαλιά και στην δίνω απλόχερα και ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς. Εννοείται ότι θα κλάψεις και θα πέσεις στα πατώματα και όλα (όλες μας έχουμε περάσει κάτι σχετικό). Εύχομαι όμως να σταθείς γρήγορα ξανά στα πόδια σου πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη!  Χέσε εννοείται τη μικρή κοινωνία. Να κοιτάξουν την καμπούρα τους , κι εσύ να κοιτάξεις τον εαυτό σου και τι είναι καλύτερο για εσένα ❤️
    • Δεν έχει πρέπει στην χοριακή, έχει μεγάλο εύρος.... Εσύ είσαι στο όριο όπως είπε κ η Άννη το 60% είναι το λιγότερο που θέλουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εξελιχθεί καλά... έχουμε δει χοριακές στο Θεό κ δεν προχώρησαν κ άλλες που σερνόντουσαν κ όμως πήγε όλα καλά!!! Λίγο υπομονή κ θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση τις επόμενες μέρες.
    • @Nerina τι να πω... Σαν ένα κακό όνειρο είναι όλο αυτό... Χρειάζεσαι χρόνο και θα έρθουν μέρες που πραγματικά θα υποφέρεις. Για αυτές τις μέρες εμείς θα είμαστε εδώ με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Και κάποια μέρα θα ξαναβγεί ο ήλιος και θα απολαύσεις τη ζωή σου με συντροφικότητα και αγάπη όπως αξίζει σε όλους μας. Μεγάλη αγκαλιά ❤️
    • Με απόλυτο διπλασιασμό θα έπρεπε να είναι παραπάνω αλλά κ το 60% ανά διήμερο μας κάνει. Υπομονή μέχρι αύριο να δεις πως εξελίσσεται. Ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο εγώ πέρυσι πέρασα μια εφιαλτική βδομάδα καθότι δεν ανέβαινε καθόλου η χοριακη μου. Έμεινε στάσιμη από την πρώτη μέχρι που έπεσε (βιοχημική). Το ότι αυξάνεται είναι πολύ θετικό σκέψου πως η αύξηση σου είναι περίπου 70% ανά 48ωρο κ ελπίζω να έχεις καλή έκβαση!! Λογικό να μην είδε τίποτα πάντως με αυτή τη χοριακη.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...