Μετάβαση σε περιεχόμενο

ψάχνω babysitter-παιδαγωγό

Recommended Posts

Καλησπερα,  ενδιαφερομαστε να φυλαει καποιος το παιδι μας 7 μηνων. Γνωριζει καποιος καποια κοπελα που να εχει ηδη συνεργαστει μαζι της κ να της εχει εμπιστοσυνη; Περιοχη Ζωγραφου,  Αθηνα. Eυχαριστώ
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να ευχηθώ και από εδώ, με το καλό το νέο μέλος 😊😊😊 Μόνο να ξέρεις ότι υπάρχει άλλο section που ανοίγονται αυτά τα θεματακια. Ίσως εδώ δεν το δουν οι κοπέλες.
    • Ναι, ψάξε να βρεις κανέναν μεταχειρισμένο γιατί είναι και πανάκριβοι! Έτσι γλιτώνεις την πολύ αγκαλιά και μπορείς να κάνεις κάτι στην κουζίνα. Κοιτάς βέβαια το παιδί συνέχεια, αλλά απασχολειται κάπως.Ίδια ηλικία έχουν περίπου τα παιδάκια μας 😊 Εμένα πριν λίγες μέρες έκλεισε 15 μηνών. Κοίτα αν είναι να ξυπνάς τόσο νωρίς, ίσως να ξυπνάς και τον μικρό νωρίς ώστε να κοιμάται νωρίτερα το βράδυ. Θα είναι λίγο ζόρι αφού δουλεύει και ο σύζυγός πολλές ώρες αλλά θα τα καταφέρετε 😊 Δύσκολα στην αρχή λόγο ωραρίου, αλλά θα βρείτε τον ρυθμο σας.  Το βράδυ κοιμάται συνεχόμενα ή έχετε αφυπνίσεις;
    • Ποπό νωρίς είναι... Έφυγε κανονικά μόνη της ή με στήριξη; Αχ τι έχεις να τραβήξεις... Ούτε στο καρότσι δεν κάθονται μετά... Πολύ κυνήγι!
    • Το παθαίνω πού κ πού κ εγώ...ιδιαιτέρως επειδή είναι πολύ μικρούλης.  Σκέφτομαι πώς θα νιώσει,  πως είναι μωράκι ακόμη κ εγώ θα δώσω κ αλλού προσοχή κτλ κτλ. Πολλές φορές βουρκωνω στη σκέψη ότι δεν θα είμαστε όπως τόσο καιρό. Από τη μέρα που γεννήθηκε είμαστε αχώριστοι κ αυτή η εγκυμοσύνη παρετεινε την άδεια στη δουλειά οπότε ούτε τώρα που έγινε 1 τον αποχωρίστηκα. Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι πιο δύσκολο γ αυτόν ή για μένα. Δεν εννοώ πρακτικά, αλλά και συναισθηματικά.  Ωστόσο μετά σκέφτομαι αυτό που είπες... ο.τι καλύτερο μου έδωσαν οι γονείς μου είναι τα αδέρφια μου. Νιωθω τοσο τυχερη κ ευλογημενη γ αυτό! Αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε. !  Επίσης είμαστε έτσι οι μανουλες που (θα) κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εκεί για τα παιδάκια μας. Η κούραση κουραση αλλά παίρνουμε κ δύναμη από το χαμόγελό τους.
    • Κι εμένα είμαι σίγουρη ότι θα με δυσκολέψει πολύ το πρωινό ξύπνημα μιας και θα πρέπει να ξυπνάω στις 6 οπότε ιδανικά θα ήθελα να κοιμάμαι στις 10-11. Πράγμα το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από το τωρινό μου πρόγραμμα αλλά θα προσαρμοστω ελπίζω σιγά σιγά 😛  Επίσης αυτό δε μου αφήνει πολύ χρόνο ελεύθερο αφού κοιμηθεί ο μικρός γιατί μετά από λίγο πρέπει να ξαπλώσω κι εγώ. Μου φτάνει ίσα για ένα μπάνιο και να χαλαρώσω μισή ώρα, οπότε όλες οι δουλειές πρέπει να έχουν γίνει το απόγευμα. Φαντάζομαι ότι κάποια απογεύματα θα πρέπει να μένω μέσα να τελειώνω τις δουλειές και τις υπόλοιπες μέρες να κάνουμε μια βόλτα. Ελπίζω να πάει καλά! Ο μικρός μου είναι 14 μηνών, κοντεύει 15 και είναι αρκετά ζωηρός και δύσκολος στον ύπνο ακόμα, πράγμα που λογικά θα με δυσκολέψει περισσότερο με το πρωινό ξύπνημα και τη δουλειά. Να σου πω την αλήθεια αυτές τις μέρες ήταν στη σκέψη μου ο πύργος εκμάθησης και μου είπε κι ένας γνωστός μου ότι τους έσωσε! Οπότε μάλλον θα είναι η επόμενη αγορά μας!! ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...