Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις On 12/4/2019 at 7:14 ΜΜ, ο/η vivika10 είπε:

Κορίτσια δεν βγαίνει σε όλες,σε εμένα βγήκε λάθος,μάλλον ήμουν η εξαίρεση ?

Πρέπει να τα έχεις σβήσει τα κεράκια στην ηλικία που γράφει χαχχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 7 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Πρέπει να τα έχεις σβήσει τα κεράκια στην ηλικία που γράφει χαχχα

λοιπόν το ξανάεκανα.. Γιατί υπολόγιζα 31 που τα κλείνω τον Ιούλιο.. οπότε με ηλικία 30...βγαίνει κορίτσακι!!! και να σας πω και κάτι άλλο.. Έχουμε πει με τον άντρα μου ότι άμα βγει κορίτσι θα δώσουμε το όνομα του πατέρα μου σε θηλυκό.. και όταν έμαθα την πητ μου έπαθα σοκ.. Γιατί 13/12 γιορτάζει ο πατέρας μου..  τυχαιο;; χαχαχα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

λοιπόν το ξανάεκανα.. Γιατί υπολόγιζα 31 που τα κλείνω τον Ιούλιο.. οπότε με ηλικία 30...βγαίνει κορίτσακι!!! και να σας πω και κάτι άλλο.. Έχουμε πει με τον άντρα μου ότι άμα βγει κορίτσι θα δώσουμε το όνομα του πατέρα μου σε θηλυκό.. και όταν έμαθα την πητ μου έπαθα σοκ.. Γιατί 13/12 γιορτάζει ο πατέρας μου..  τυχαιο;; χαχαχα 

Εγώ που κλείνω τα 30 Σεπτέμβρη τι να υπολογίσω ??χαχαχ χαχχ εμένα ο άντρας μου επειδή γιορτάζει 12/12 του είπε του γιατρού χθες να έρθει το μωράκι τη ημέρα της γιορτής του !!!χαχαχχ

στις On 15/4/2019 at 10:37 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

ααα κορίτσια... Όλες θα ακούσετε καρδιά μεγάλη εβδομάδα.. εμένα γιατί μου είπε να πάω 30/4 ;; 5 εβδομάδων και 4 ημερών με έβγαλε..  με τελευταία περίοδο 8/3

Τα ίδια ακριβώς και εγώ ίσως επειδή είναι Μ.βδομαδα εμένα μου είπε να ξαναπάω Μ.Τριτη είδαμε καρδούλα να πάλλεται χωρίς να ακούσουμε ακριβώς ...

Του Αγίου Νικόλαος παντρευτήκαμε ... Νίκος ο άντρας μ . Με το καλο να πάνε ...15/12 λογικά θα έχουμε ημερομηνία .  Εύχομαι να ειναι ο ποιο ευτυχισμένος μας μήνας !!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τα ίδια ακριβώς και εγώ ίσως επειδή είναι Μ.βδομαδα εμένα μου είπε να ξαναπάω Μ.Τριτη είδαμε καρδούλα να πάλλεται χωρίς να ακούσουμε ακριβώς ...

όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου για όλα τα κορίτσια.. και εγώ καρδούλα Ανυπομονώ να ακούσω.. Για να ηρεμήσω κάπως.. Καλά ποτέ δεν θα ηρεμήσουμε από εδώ και πέρα.. Αλλά ένα βήμα τη φορά..

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου για όλα τα κορίτσια.. και εγώ καρδούλα Ανυπομονώ να ακούσω.. Για να ηρεμήσω κάπως.. Καλά ποτέ δεν θα ηρεμήσουμε από εδώ και πέρα.. Αλλά ένα βήμα τη φορά..

Ε βέβαια βήμα βήμα !!Για να δούμε !!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα @Mantarini πως είσαι ,?

καλησπέρα κοπέλα μου.. εχτές είχα λίγο ροζ απαλό στο χαρτί.. πήρα το γιατρό και πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς όλα καλά..  ακούσαμε και καρδούλα.. Από συμπτώματα έχω λίγες αναγουλες που κρατάνε ένα τεταρτακι περίπου και νιώθω και εξάντληση..  κουράζομαι πολύ εύκολα..  Εσύ κοπέλα μου;; 

@mantarini σου έδωσε ultrogestan ? 

γενικα μπορεί να έχουμε αίμα ....ειδικά στις αλλαγές του μήνα . Ψυχραιμία θέλει αλλα καλά έκανες που πηγές !

Ποσό όμορφα νοιοςατε όταν την ακούσατε ;;; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

καλησπέρα κοπέλα μου.. εχτές είχα λίγο ροζ απαλό στο χαρτί.. πήρα το γιατρό και πήγα για υπέρηχο και ευτυχώς όλα καλά..  ακούσαμε και καρδούλα.. Από συμπτώματα έχω λίγες αναγουλες που κρατάνε ένα τεταρτακι περίπου και νιώθω και εξάντληση..  κουράζομαι πολύ εύκολα..  Εσύ κοπέλα μου;; 

Αγάπη όλα καλά θα πάνε !!!μπράβο εμείς θα ξαναπάμε Τρίτη .Κ εγώ πολύ κούραση νιώθω και ελάχιστη ναυτία .

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Nanouka1 είπε:

@mantarini σου έδωσε ultrogestan ? 

γενικα μπορεί να έχουμε αίμα ....ειδικά στις αλλαγές του μήνα . Ψυχραιμία θέλει αλλα καλά έκανες που πηγές !

Ποσό όμορφα νοιοςατε όταν την ακούσατε ;;; 

δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω... τεράστια ανακούφιση!!  Δεν μου έδωσε.. είπε ότι το θεωρεί περιττό για την ώρα.. 

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αγάπη όλα καλά θα πάνε !!!μπράβο εμείς θα ξαναπάμε Τρίτη .Κ εγώ πολύ κούραση νιώθω και ελάχιστη ναυτία .

ακριβώς όπως το είπες..  Πολύ κούραση και ελάχιστη ναυτια.. τρώω ελάχιστα και νιώθω πρησμενη..  Εμείς 30/4 θα ξαναπάμε.. 

Όταν κατάλαβα οτι είμαι έγκυος ..ο άντρας μ ψύχραιμος ! Σε σημείο έλα δεν έγινε κάτι ...βλέπουμε 

Του ζήτησα επειδή έχουμε χάσει 2 ειναι κρίμα να μην το αγαπάμε ....

μπορει να εχω ακούσει ξανά καρδούλα ...αλλα περιμένω πως κ πως να το ακούσω το μικρό μ κ να μεγαλώσει για να το παρω στην αγκαλιά μ! 

Το άγχος μ νομίζω το πολυ θα φύγει όταν θα κλείσω το 1ο τρίμηνο ....

εγω εχω ιστορικό όμως  γί αυτο 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ακριβώς όπως το είπες..  Πολύ κούραση και ελάχιστη ναυτια.. τρώω ελάχιστα και νιώθω πρησμενη..  Εμείς 30/4 θα ξαναπάμε.. 

Aντε κοριτσάκι μου με το καλό 30/4 ειναι ανοιχτά ?

Γειά σας κορίτσια! Περιμένω και εγώ το Χριστουγεννιάτικο Δωράκι μου και εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! ???

στις πριν 16 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Aντε κοριτσάκι μου με το καλό 30/4 ειναι ανοιχτά ?

ναι έτσι μου είπε ο γιατρός, γιατί να μην  είναι;; δεν είναι αργία την Τρίτη.. 

@Angie1106  με το καλό και σε εσένα κοπέλα μου...Πόσο είσαι και πότε έχεις πητ;;

Μάλλον είμαι στην 7η εβδομάδα! Δεν μου έχει βγάλει ακόμα πητ λόγω ακανόνιστου κύκλου! Η σύλληψη δεν ταιριάζει με την τελευταία περίοδο... Τώρα την Πέμπτη έχω ραντεβού και ελπίζω να γίνει πιο ξεκάθαρο σε ποιά εβδομάδα είμαι! Πολύ άνχος βρε κορίτσια... Είμαι η μόνη ή και εσείς έτσι νιώθετε; ???

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Angie1106 είπε:

Μάλλον είμαι στην 7η εβδομάδα! Δεν μου έχει βγάλει ακόμα πητ λόγω ακανόνιστου κύκλου! Η σύλληψη δεν ταιριάζει με την τελευταία περίοδο... Τώρα την Πέμπτη έχω ραντεβού και ελπίζω να γίνει πιο ξεκάθαρο σε ποιά εβδομάδα είμαι! Πολύ άνχος βρε κορίτσια... Είμαι η μόνη ή και εσείς έτσι νιώθετε; ???

@Angie1106 δεν είσαι η μόνη πιστέψεμεφουλ άγχος !!!Έχεις κάνει 1ο υπέρηχο ?

Ναί @Μπεμπελουκα έκανα και ακούσαμε και καρδούλα κιόλας! Εκεί να δείς άνχος! Εσύ σε ποιά εβδομάδα είσαι; Με το καλό να μας πάνε όλα

στις On 17/4/2019 at 9:14 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Ευστράτιος ?? Το όνομα του αγαπημένου μου αδελφου

Γειά σας κορίτσια μου. Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Τελικά έμεινε ένα έμβρυο από τους δύο σάκους που είχαμε δει και ακούσαμε καρδούλα!!!!! Στενοχωρήθηκα που δεν προχώρησε και το άλλο αλλά ευτυχώς έχουμε μια καρδούλα που χτυπάει δυνατά!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angie1106 είπε:

Ναί @Μπεμπελουκα έκανα και ακούσαμε και καρδούλα κιόλας! Εκεί να δείς άνχος! Εσύ σε ποιά εβδομάδα είσαι; Με το καλό να μας πάνε όλα

Μπήκα στη 6η τελεια κοριτσάκι μου !!Όλα με το καλό !!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Bellaki είπε:

Γειά σας κορίτσια μου. Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Τελικά έμεινε ένα έμβρυο από τους δύο σάκους που είχαμε δει και ακούσαμε καρδούλα!!!!! Στενοχωρήθηκα που δεν προχώρησε και το άλλο αλλά ευτυχώς έχουμε μια καρδούλα που χτυπάει δυνατά!

Γεια σου @Bellaki 1 και Καλό να ναι γερό και να πάνε όλα καλά!!!Πότε θα σε ξαναδεί ??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...