Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γενικη κλινικη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!Πως ειστε;

Ηθελα να ρωτησω υπαρχουν μανουλες που να γεννησαν τα μωρακια τους στην Γενικη κλινικη Θεσσαλονικη;

Να μας πουν τις αποψεις κ τις εμπειρίες τους;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Καλημερα κοριτσια μου!Πως ειστε;

Ηθελα να ρωτησω υπαρχουν μανουλες που να γεννησαν τα μωρακια τους στην Γενικη κλινικη Θεσσαλονικη;

Να μας πουν τις αποψεις κ τις εμπειρίες τους;

Καλημέρα! Με το καλό το μωράκι σου. Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένη για να σου είμαι ειλικρινής αν και είχα ακούσει καλά λόγια αλλά για μην σε αγχωνω σίγουρα το πιο σημαντικό σε αυτά είναι ο γιατρος. Εσένα μόνο εκεί είναι; 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Ναι μονο εκει ειναι δυστυχως...

Σε ευχαριστω πολύ!

Τι σε δυσαρεστησε;

Θα ήθελα λίγο παραπάνω βοήθεια με τον θηλασμό... Αλλά ήταν και πολύ κοντά στον 15 Αύγουστο και ήταν μόνιμα μόνο 2 μαιες οποτε απλα τον αφηναν και εφευγαν... Για αυτό λέω ότι μπορεί να έτυχε! Αλλά παρόλο που δεν τον είχα στο δωμάτιο τις έλεγα να μου τον φέρουν αν πεινάσει και τον έφερναν πάντα. Επίσης βγήκαμε και οι 2 μια χαρά υγιεστατοι απο εκει μεσα και αυτο ειναι το πιο σημαντικο! Για αυτο λεω αφου εχεις εμπιστοσύνη στον γιατρο σου μην φοβασαι τιποτα ολα καλα θα πανε! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...