Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Έχω ένα κοριτσάκι-Ταρζανάκι 2,5 ετών. Πριν λίγες εβδομάδες είχε πάθει ουρολοίμωξη. Πήραμε αντιβίωση και πέρασε, όμως όταν ήθελε να ουρήσει πονουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κι έκλαιγε συνέχεια! Το αποτέλεσμα είναι οτι τώρα της έχει μείνει ο φόβος μην πονέσει όταν θέλει να κάνει κακά!! Δεν τα αφήνει με τίποτα! Παίρνει 2 φάρμακα τη μέρα και πάλι με το ζόρι, με καβγάδες κι απειλές κάνει ελάχιστα! Ξέρω ότι δεν πρέπει να την πιέζω, αλλά όταν την άφησα χωρίς να της πω κάτι, δεν έκανε καθόλου! Έχω απελπιστεί!! Είναι δυσκοίλια γενικότερα, αλλά τώρα ειναι καθαρα ψυχολογικο! Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία?? Σε λίγο μπαίνω και στο μήνα μου και τρέμω στην ιδέα ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα λόγω της απουσίας μου ή του νέου μωρού μας...! Βοηθάτε κορίτσια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσι μου με το καλό να ερθει το νέο σου μπεμπε !

η κορη μου αντιμετώπισε ενα τέτοιο θεματάκι κάποια στιγμη και ο γιατρός μας έδωσε ίνες (φακελάκι που το βάζεις στο νερο ή σε χυμό κ μαλακώνει τα κόπρανα)  γιατι με τα κόπρανα της οταν εκανε έκλαιγε και έβγαζε κ αίμα.

επισης της άλλαξα τη διατροφη δλδ Στηβω  αρκετούς χυμούς αλλα δεν εβαζα τις ινεσ Τους ενω τωρα της βαζω ή της δινω με το κουταλάκι κ τις τρώει. Της εδωσα ακτινίδιο (και επειδη τα περισσότερα ειναι ξινά σου συστηνω τα Νέας Ζηρλανδιας που ειναι γλυκα ειναι ειναι άγουρα είτε ωριμα με έσωσαν 

Άλλο κολπο στην κρεμα της ρίχνεις βρώμη αλεσμένη.

Γενικα αρχισα να τις αλλαζω τη διατροφη της και έριχνα μεσα στο φαγητο της και όσπρια γιατι τοτε δεν τα έτρωγε έτσι και πλεον εχουμε βάλει στη ζωή μας τροφές πλούσιες σε ίνες και εχουμε ηρεμήσει.  
Οτι χρειαστείς στη διάθεση σου :) 

επισης αν δεις τα σκούρα υπάρχει κ το υπόθετο :( ή αλλα φάρμακα που μπορει ο γιατρός να σου συστήσει αλλα γενικα άλλαξε τη διατροφη της

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όλα αυτά τα κάνουμε, αλλά το θέμα ειναι οτι ποναει κι αρνειται να κανει κακα ΤΩΡΑ! Τις καναμε κλυσμα κι ειχε κατσει στο πατωμα φωναζε ποναω και δεν τα αφηνε!!!! Εχω απελπιστει! Δλδ θα ενεργειται μονο με κλυσμα; Δεν ειναι θεμα δυσκοιλιοτητας τωρα. Ειναι ψυχολογικο... Μας ειπε η παιδιατρος να μην την πιεζουμε, αλλα αν δεν της πουμε τπτ, δεν κανει απο μονη της...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...