Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βάφτιση


Ελενηη

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια μου είμαι από Κιλκίς και θα κάνουμε βάφτιση το κοριτσάκι μου τον Ιούλιο θέλω να μου δώσετε ιδέες και λύσεις αν γίνεται για να κάνουμε μία οικονομική βάπτιση δηλαδή το σετ της βάφτισης θα μας το βαφτίζει ο αδερφός μου και για αυτό το λόγο θέλω έτσι ιδέες για να μπορούμε να κάνουμε κάτι οικονομικό όπως τις μπομπονιέρες  σετ τα ρουχα να κάνω κάτι έλεγα σε κύκνο τν στολισμό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το σετ βάφτισης μπορεί να βγει και πολύ οικονομικο εξαρτάται τι ακριβώς θέλεις....αν δηλαδή θέλεις ένα απλό κουτί η κάτι πιο καλό που πας σε ξύλινο η βαλίτσα ας πούμε!! Γενικά παίζουν πολύ συνδυασμοί που θα ήταν καλό να πας σε ένα μαγαζί να στα δείξει όλα αλλά λόγω καραντινας ψάξε στο ίντερνετ βάζουν διάφορες προσφορές κατά καιρούς!! Γενικά ένα σετ βάφτισης βγαίνει από 200-300 το οικονομικό! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μετά για μπομπονιέρες αν τις φτιάξεις μόνη σου θα σου βγουν οικονομικά κοίτα για διάφορα κουτιά που υπάρχουν χρωματιστά, συνήθως σε μπομπονιέρα βάφτισης βάζουμε 3 κουφέτα!! Μπορείς να πατήσεις στο google Μπομπονιέρες βάφτισης να δεις κάποιο σχέδιο που σου αρέσει και μετά να ψάξεις για τα υλικα!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορείς να κοιτάξεις σε κάποιο κατάστημα μέσω ίντερνετ όπως το 123 μπομπονιέρες που είναι στον Εύοσμο έχει τα πάντα υλικά για μπομπονιέρες για στολισμό πακέτα βάπτισης ότι μπορεί να χρειαστείς και έτοιμες μπομπονιέρες που μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν τα υλικά και να τις φτιάξετε μόνοι σας και θα είναι πιο οικονομικές Σίγουρα υπάρχουν και άλλα διαδυκτιακα μαγαζιά αλλά πέρυσι που έψαχνα για τον γάμο ήταν το ποιο οικονομικό που βρηκα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 28/3/2020 at 3:44 ΜΜ, ο/η Ελενηη είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Πάτα στο google η στο φβ αν έχεις papillon kids.gr έχει πολλά οικονομικά πακέτα βάφτισης και πολύ όμορφα...!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...