Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άγχος για γέννα ενώξυ κορόναιου


Recommended Posts

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Καλησπέρα!! Κορίτσια μπαίνω στο μήνα μου 8 Απριλίου! Μάλλον όμως θα κάνω καισαρική! Έχω πολύ άγχος Γι το τι θα γίνει! Εσείς πως είστε; τι σκέφτεστε; γεννάει κάποια την ίδια περίοδο; θα γεννούσε Πάτρα αλλά λόγω των καταστάσεων θα μείνω στο νησί. 

Επεξεργάστηκε από Jerry
Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Jerry είπε:

Καλησπέρα!! Κορίτσια μπαίνω στο μήνα μου 8 Απριλίου! Μάλλον όμως θα κάνω καισαρική! Έχω πολύ άγχος Γι το τι θα γίνει! Εσείς πως είστε; τι σκέφτεστε; γεννάει κάποια την ίδια περίοδο; θα γεννούσε Πάτρα αλλά λόγω των καταστάσεων θα μείνω στο νησί. 

Με το καλό εύχομαι...Μην ανησυχείς κ μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!😘 με το μωράκι σου στην αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα!!!, όσο αναφορά τον ιό μην σε αγχώνει  πιστεύω δεν θα πολυ αφηνουν επισκέψεις στο νοσοκομείο  κ φυσικά κ σπίτι δεν θα δέχεσαι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα. Και εγώ προχθές που πήγα στο Ιασώ για την αυχενική διαφάνεια, σκέψου ότι δεν άφησαν τον άντρα μου να μπει ούτε στην είσοδο. Για τις γέννες άκουσα ότι επιτρέπεται αυστηρά και μόνο ο συνοδός και κανένας άλλος. Θεωρώ ότι ειναι μια καλή λύση για την αποφυγή πολυκοσμίας.

Δημοσίευση

Εγώ γεννάω Μάιο  αλλά να φανταστείς όταν οι γονείς μου και άντρας Μ είναι εξωτερικό εδώ Βόλο είπανε ότι σύνοδο θα έχουνε μόνο αυτές που θα κάνουμε καισαρική οι υπόλοιπες θα έχουνε την βοήθεια της μαίας στο δημόσιο αυτό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...