Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!! Εδώ κ λίγες μέρες κάποιες φορές νιώθω μια μικρή ενόχληση στον κόλπο. Δεν ξέρω μήπως εχω καμία κολπίτιδα (το πεθαίνω αρκετά συχνά) Ξέρετε αν η κολπίτιδα μπορεί να βλάψει το μωρό ; 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η irenefr είπε:

Καλησπέρα!! Εδώ κ λίγες μέρες κάποιες φορές νιώθω μια μικρή ενόχληση στον κόλπο. Δεν ξέρω μήπως εχω καμία κολπίτιδα (το πεθαίνω αρκετά συχνά) Ξέρετε αν η κολπίτιδα μπορεί να βλάψει το μωρό ; 

Με το καλό εύχομαι με έναν πόνο... Όχι δεν βλάπτει το μωρό από όσο ξέρω.. γενικά πολλές εμφανίζουν κ μύκητες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους είχα εμφάνιση κ εγώ μύκητες Στην εγκυμοσύνη μου!!αλλα για σιγουριά ενημέρωσε τον γυναικολόγο σου 😉

Δημοσίευση

Εγω ειχα κανει στον 8ο μηνα ενα τεστ κολπικου υγρου και επισης συμπτωματικα ενιωθα σαν ενοχληση/φαγουρα...ειχα μια ελαφρια μυκητιαση και μου εδωσε ενα κολπικο υποθετο κι ολα καλα!! Δεν βλαπτει το μωρο αν εχεις αλλα πρεπει να αντιμετωπιστει γιατι αν μεινει αθεραπευτη ισως κανει ζημια..Παντως σε πιο αρχικη εγκυμοσυνη δινουν και την κλασσικη θεραπεια με τις πλαστικες "συριγγες" και την κολπικη κρεμα για 7 ημερες...

Μια απλη εξετασουλα θα κανεις για να σαι σιγουρη!😉

Κολπιτιδες παντως στην εγκυμοσυνη ειναι πολυ συνηθισμενο να συμβαινουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...