Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πληροφορίες για το Έλενα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η kflora είπε:

Ξέρει κάποια πληροφορίες για τον γυναικολόγο Ιωάννη Γιαλελη στο Έλενα;

Είναι καλός? Γενικά πώς είναι το Έλενα σαν νοσοκομείο για τοκετό?

Ευχαριστώ.

Θα σου πω την εμπειρια μου για το νοσοκομειο μιας που γεννησα πριν 2 μηνες εκει...

Οι μαιες και το προσωπικο ηταν εξαιρετικοι! Με βοηθησαν σε οτι χρειαστηκα στο κομματι του θηλασμου,στη διαρκεια της γεννας ηταν υπερβολικα ευγενικες οι μαιες και φιλικες και μαλιστα στο μονοκλινο που εκλεισα,οχι στο λουξ,το απλο,ειχα την ηρεμια μου σε εναν ησυχο οροφο και το δωματιο πεντακαθαρο!

Δημοσίευση

Για τον συγκεκριμένο ξέρω ότι είναι φιλοχρήματος,και για να σε εξετάσει πρέπει να περιμένεις πολλές ώρες, τα απογεύματα,και να πληρώσεις και 60€! Αυτά όλα τα ξέρω από γνωστή μου. Αλλά σαν γιατρός καλός.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Joannaero είπε:

Για τον συγκεκριμένο ξέρω ότι είναι φιλοχρήματος,και για να σε εξετάσει πρέπει να περιμένεις πολλές ώρες, τα απογεύματα,και να πληρώσεις και 60€! Αυτά όλα τα ξέρω από γνωστή μου. Αλλά σαν γιατρός καλός.

Εμένα έκανε η μητέρα  μου επεμβαση και δεν ζήτησε ούτε ευρώ.  Πολύ ευχαριστημένη ειμαι. 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Θα ήθελα ρωτήσω αν έχετε κανένα γυναικολόγο στο Ελενα να μου προτείνετε και επίσης άμα γνωρίζετε αν κάποιος από αυτούς έχει δικό τους γραφείο εκτός του νοσοκομείου ??Γιατι έτσι που έχουν τα πράγματα φοβάμαι να πηγαίνω στα νοσοκομεία ..Σας ευχαριστώ...

Δημοσίευση
στις On 1/4/2020 at 8:26 ΜΜ, ο/η Madness είπε:

Θα ήθελα ρωτήσω αν έχετε κανένα γυναικολόγο στο Ελενα να μου προτείνετε και επίσης άμα γνωρίζετε αν κάποιος από αυτούς έχει δικό τους γραφείο εκτός του νοσοκομείου ??Γιατι έτσι που έχουν τα πράγματα φοβάμαι να πηγαίνω στα νοσοκομεία ..Σας ευχαριστώ...

Καλησπέρα! Θα με ενδιεφερε και μενα να μαθω ποιοι γιατροι εχουν κ εξωτερικο ιατρειο, αν και νομιζω δεν εχει κανεις εφοσων είναι σε δημοσιο. Αν κανω λαθος διορθωστε με! Ευχαριστω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...