Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Βήμα βήμα τη φορά τι να πω..στο τέλος δεν μπορει όλα καλά θα πάνε.. Εδώ είμαστε όλες να μοιραζόμαστε τα αγχη και τις ανησυχίες μας ❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ξυπνήσατε με όρεξη . Γράψατε πολλά! 😂 Μεγαλώσατε πολύ πολύ. Ο δικός μας σήμερα είναι 20 ημερών μόνο. Πήγαμε την πρώτη βόλτα όλοι μαζί σήμερα στη γειτονιά μας! Εχουμε λίμνη και δάσος στα 10 λεπτά! Ηταν πολύ ωραία!     @ΜαρίαΔημήτρης 8 ώρες;; Καλέ φτου μην σας ματιάσουμε 🧿🧿 Εμείς του βάζουμε λίγο ορό που και που. Μας το είπαν στο νοσοκομειο. Ειναι βλέννες λέει.    @Maria98 πόσο μαλλί έχετε!;;;; Τέλειες οι φωτο!
    • Καλώς ήρθες..είμαστε 3 νομίζω με την ίδια εγκυμοσύνη εδώ..κ εγώ Πιτ 14/11 σιγά μη φτάσουμε εκεί..εμένα 140 και 160 τη προηγούμενη βδομάδα..κ εγώ όλα καλά μεχρι τώρα.. πότε ξανά πας εσύ? Εγώ τη παρασκευή.
    • @Maria98 τι μαλλουρα είναι αυτή χαχα! Πολυ καλα κανατε κ κανατε φωτογραφηση. Πολυ ωραιες φωτο. Αχ κ γω θελω να ξεκινήσουμε επαφες αλλά εχω ακομα για να πάω στο γιατρο. Να ξέρετε ότι η πρωτη φορα συνηθως ποναει παρα πολυ. Να είστε προετοιμασμενες.  @ΜαρίαΔημήτρης 8 ωρες σερι?? Και γω χαιρομαι με τις 2.5 χαχα. Ετσθ να πάει τ κορίτσι σου! Μπράβο κ στο αγορι σου π αφιερωσε τ καλαθι στην αδερφη του. Και μενα κανει ρουθουνισματα αλλα ειναι φυσιολογικα. Αμα δω μυτούλα στο ρουθούνι τ πατάω λιγο κ βγαινει. Αμα ειναι βαθια της κλείνω τ αλλο και ζορίζεται λίγο αλλα τ βγαζει ξεφυσωντας.
    • Ναι σε δύο πάω η γυναικολόγος μου με έστειλε σε αυτόν για την παρακολούθηση.εκει έκανα την αυχενική κ όλο τ τσεκ τώρα.. αποτι μου ειπαν κανείς δε κάνει Ελλάδα laser.συνεργάζονται με Λονδίνο εκεί είναι ο νικολαιδης.θα με κατευθύνει ο Λίβανος αν χρειαστεί αλλά ναι προσπαθώ να μη το σκέφτομαι να πηγαίνουμε κάθε φορά κ να ναι όλα καλά..δεν ξέρω ακομα να σ πω αν θα συνεχίσει μέχρι τ τέλος να με παρακολουθει.. λογικά όχι όταν πάμε 24 βδομάδα θα ξέρουν ότι φύγαμε από τον κίνδυνο.. μόνο για τον έλεγχο τους θέλουμε του συνδρομου όχι για τη γεννα..κ εγώ ελπίζω να μη συνεχίσω αυτό τ πήγαινε έλα..κάνω 4 ώρες δρόμο για να πάω στον γιατρό κ άλλες 4 μετά για τ γυρισμό..είμαι από νομό Ηλείας..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...