Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα αγάπη, εγώ μόνο με μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ για την ακρίβεια έχω 2…🤣🤣🤣 Το ένα δε με βόλεψε πολύ κ πήρα κ 2ο.. Ναιιιιιιιι εχθές ειδικά όταν χασμουριόμουν το βράδυ κλωτσούσε γερά. Κ ο άντρας μου τον κατάλαβε… Αφού δε μπορούσα να χασμουρηθω.. Με μια φορά δε νομίζω να γίνει κάτι.. Εδώ εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη δε μπορώ να κόψω με τίποτα το κάπνισμα😢.. Κάνω μετρημένα μέσα στη μέρα 
    • καλημέρα κορίτσια! καλά να περάσουμε σήμερα!! @Ngsofia μου, δεν ξέρω τι φάρμακα έχεις. Αν έχεις και άλλα πέρα από αυτά που θα πάρεις δωρεάν από ΕΟΠΥΥ πες αν είναι στον γιατρό σου αν γίνεται να σου τα γράψει από τώρα (αν δεν το έχει ήδη κάνει) να τα έχεις έτοιμα. Το λέω περισσότερο επειδή εγώ είχα και ανταγωνιστή, cetrotide, που ήταν σε έλλειψη και κάνανε κάνα δεκαήμερο να μου το φέρουν. Βέβαια εδώ που είμαι εγώ είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα με φαρμακεία κλπ. 
    • Σε ευχαριστώ πολ΄ύ @Ngsofia μου!!! Μακάρι να στην βγάλουν γρήγορα την απόφαση για να προλάβεις να ξεκινήσετε τον Ιούλιο🙏🥰 Κορίτσια όλα αυτά που σκέφτεστε τα έχουμε σκεφτεί όλες!!! Στην αρχή πιστεύουμε ότι με την πρώτη θα μείνουμε έγκυες κ η εξωσωματική είναι κάτι πολύ μακρινό, μετά λέμε άντε δώσε λίγο χρόνο ακόμη, λίγο ακόμη κ περνάει ο καιρός  😕 Κ εγώ που έμεινα στους 5-6 μήνες την πρώτη φορά έλεγα θα ξανά έρθει γρήγορα αλλά όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, κ τα γιατί δεν έρχεται πάλι πολλά, αλλά χωρίς κανένα νόημα!!!! Να σκέφτεστε ότι είμαστε τυχερές που υπάρχει η επιστήμη κ θα τα καταφέρουμε🥰 Στην αρχή όλα φαίνονται βουνό, αλλά είναι πιο απλό απ' ότι το έχουμε στο μυαλό μας, θα το δείτε 😊
    • Καλημερααα σε ολες!! Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου. Αντε να ξεκινησεις κι εσυ! Να τα λεμε εδω μεσα κατα τη διεγερση. Τα ειπες ολα @Ngsofia !! Κι εγω οταν ξεκινουσα πιστευα θα πετυχω γρηγορα μιας και ημουν κατω απο 30 τοτε που ξεκινησα. Μετα απο 6 μηνες ηρθαν οι εξετασεις. Το πηγαινα ανα 6μηνο καθε φορα και εδινα χρονο στη φυσικη συλληψη (μπας και γινει καποιο θαυμα). Πηγα σε αρκετους γυναικολογους/εξωσωματικους και ολοι μας ελεγαν δεν εχετε κατι. Και για να παμε και πιο στοχευεμενα εκανα και προκλησεις ωορρηξιας (χωρις αποτελεσμα). Μετα απο 2,5 κοντα στα 3 χρονια που δεν ειχαμε καμια συλληψη, βαζω κι εγω ολες μου τις ελπιδες στην εξωσωματικη. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ομως μεσα μου με τρωει!! Αφου ολες μας οι εξετασεις ειναι τελειες, γιατι δεν εχει γινει;;!!! 
    • Καλημέρα Κορίτσια!!! Χρόνια πολλά και καλή φώτιση!! Καλά να περάσετε και σήμερα!!! Με το καλό @pennaki καλη αρχη ολα να πανε Τέλεια!!! Μίλησα και σήμερα με τον γιατρό 20 Ιουνίου περναμε επιτροπή και αναμένω μετα περιοδο 2-3 Ιούλιου αν εχει βγει η αποφαση κ ολα ειναι καλα θα ξεκινήσουμε τοτε με το καλο. Μου ειπε να παω γύρω στις 25 Ιουνίου για υπέρηχο να δουμε αν ολα ειναι εντάξει.. Αχ κοριτσια ενώ αρχικά οταν ξεκινούσαμε προσπάθειες δεν περνούσε από το μυαλό μου ή εξωσωματική τώρα έχω εναποθέσει εκεί όλες μου τις ελπίδες. Ενώ έχω φόβο και αγωνία για ολο αυτό το άγνωστο ταξίδι θέλω να ξεκινήσω όσο πιο γρήγορα.. περίεργο συναίσθημα... @Sia A καλη αρχή κοριτσι μου ολα να πάνε καλά και να είναι η τυχερή σου φορά!!! Με πίστη και ελπίδα όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...