Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναζητώ Babysitter στην περιοχή Καισαριανή για ένα παιδί ηλικίας 4,5 ετών. Οι υπηρεσίες που επιθυμώ είναι Φροντίδα νηπίου και μετακίνηση του στο σχολείο. Το πρόγραμμα αφορά το ξύπνημα του παιδιού για να πάει σχολείο καθώς οι γονείς θα λείπουμε για δουλειά , το ντύσιμο του , ένα ελαφρύ πρωινό και η μεταφορά του στο σχολείο με τα πόδια ( 3 λεπτά απόσταση) . Σύνηθες πρόγραμμα Δευτέρα με Παρασκευή 6.30 με 8 .30. Το πρόγραμμα της εργασίας μου μεταβάλλεται καθώς τα ρεπό μου είναι κυλιόμενα και οι βάρδιες εναλλασσόμενες πρωί και απόγευμα , οπότε τις ημέρες εργασίας μου το απόγευμα καθώς και τις καθημερινές ημέρες των ρεπό μου δεν θα χρειάζομαι βοήθεια εκτός αν υπάρχει ανάγκη. Εκτός αν υπάρξει ανάγκη κατόπιν συνεννόησης

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παντως για τα φαγητα που λεγατε εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα ετρωγα τα παντα και μεγαλες ποσοτητες απο την αρχη. Τωρα εχει τελειωσει το πρωτο τριμηνο και ακομη κιλα δεν πηρα. Καμια σχεση η πρωτη με την δευτερη φορα. Αλλα ας πουμε σημερα πηγαμε παραλια κ πηρα μια φρουτοσαλατα. Προσπαθησα να μην φαω τα φρουτα με φλουδα. Βλακεια εκανα λετε?
    • μου ειχε δωσει ο γυναικολογος ενα σιροπι για τις ναυτιες αλλα να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυ με τα χαπια κ ολα αυτα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και το πηρα μονο μια φορα. κατα τα αλλα απλα κανω υπομονηηη ποοοσο σε νιωθω για τον χειμωνα. κ εγω το ιδιο. το σιχαινομαι το καλοκαιρι κ δεν αντεχω καθολου την ζεστη και γενικα αυτη την ατμοσφαιρα. κρυο κ ξανα κρυο 😅
    • δεν την παλευω ιδιαιτερα αλλα ευτυχως ειμαι στο πατρικο μου εδω κ 3 μηνες γιατι ο αντρας μου λειπει για 5 μηνες εξωτερικο για δουλεια κ εγω μεγαλη βοηθεια απο τους δικους μου. Λιγο τα σηκωματα και οι αγκαλιες με  αγχωνουν αλλα οπως κ να το κανεις δεν μπορω να τις αποφευγω συνεχεια. Περναει ο δικος μου και μια προσκολληση τωρα τρομερη και με ζηταει συνεχως.. ελπιζω να μην προκαλλω καποιο κακο στο μωρακι με τα σηκωματα που κανω 🤔
    • Μπραβο κοριτσια για τα αποτελέσματα σας!! Είναι μεγάλη ανακούφιση για να συνεχίσουμε..  
    • @Sia A όχι ρε φίλη, αλήθεια δεν περίμενα με τπτ τέτοια εξέλιξη.. έχω στεναχωρηθεί πάρα πάρα πολύ.. αλήθεια.. 🥺🥺🥺  Είναι πληγή μεγάλη, θα πάρει καιρό να κλείσει! Θέλω όμως πρώτα εσύ να είσαι καλά, κι αν είναξ θέλημα Θεού τελικά, γίνονται και θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις.. 🙃😉 Εύχομαι κορίτσι μου το καλύτερο για σένα και τον αντρούλη σου, να είστε έτσι δεμένοι και αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα! Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και την απέραντη αγάπη μου..!!! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...