Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παραμονή του συζύγου μόνο σε ώρες επισκεπτηρίου ;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μπορείς να έχεις έναν συνοδό μαζί σου οπότε ο άντρας σου μπορεί να είναι όλη την ημέρα εκεί. Είναι κάτι το οποίο γίνεται κατά κόρον αλλά δεν αναφέρεται ρητά μέσα στην σελίδα του μαιευτήριου. Υποτίθεται πως μόνο στην σουίτα μπορείς να έχεις κάποιον μαζί σου αλλά συμβαίνει ακόμα και στο τρίκλινο που ήμουν εγώ. Πάντα με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μαμαδων στο δωμάτιο και διακριτικά φυσικά. 

Δημοσίευση

Eγω ξέρω όχι για το Ρέα συγκεκριμένα,αλλά για όλα ότι πάντα έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου . Για να σε βοηθήσει στην τουαλέτα,να κοιμηθεί μαζί σου το βράδυ ,να προσέχει το μωρό,και ενα σωρό άλλα . Απλά θα πρέπει να είναι διακριτικός όπως είπε κ από πάνω η κοπέλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έτσι τώρα που οδεύουμε στο τέλος πρέπει να έχει λίγο σασπένς και ταλαιπωρία παραπάνω!🫣 Αφού είναι ένα τέλει όλα καλά, τέλεια!!
    • Καλημέρα κορίτσια καλή χρονιά!!! Με το καλό τα μωράκια μας❤️  Σε νιώθω με το φαγητό.. θέλει μικρά και συχνά γεύματα, το οποίο το βρίσκω δύσκολο εγώ αλλά τέλος πάντων 😂.. φρουτάκια, σαλατουλες σπιτικές και ολικής αλέσεως προϊόντα! Εμένα αυτά με βοηθάνε γτ έχω και εγώ τέτοιο θέμα με τη χώνεψη πια. Εγώ είμαι πλέον 34κ3 και από Δευτέρα ξεκινάω τα καρδιοτοκογραφηματα. Όταν είχα πάει στον γιατρό πριν μιάμιση εβδομάδα μου είπε ότι ο τράχηλος κοντυνε και άλλο και θα πρέπει να περιορίσω και άλλο τις κινήσεις μου για να μην υπάρξει θέμα πρόωρου τοκετού 😢 και έχω αγχωθει πολύ. Έχω πονάκια γενικά σαν περίοδο κατά τόπους και κάποιες συσπάσεις. Επιπλέον μου βγήκαν πάλι αιμορροΐδες και είμαι αυτό το διάστημα πολύ χάλια! Δεν ξέρω τι να κάνω και με αυτές ....
    • Να εισαι καλα κοριτσι μου μονο κ μονο που μας σκεφτοσουν!!! Μονο οποια τα εχει περασει καταλαβαινει η μια την αλλη.  Οι κολλητες μου που η μια εχει παιδια κ ηρθαν πανευκολα κ η αλλη δεν εχει προσπαθησει ακομη μου λενε εχει κλεισει αυτος ο κυκλος ηδη παμε μαζι παρακατω. Ξερω πως καλοπροερετα και για να μου φτιαξουν την διαθεση κανουν οτι κανουν αλλα δεν κλεινει ετσι απλα αυτο κ πας παρακατω ειναι μια πληγη που υπαρχει κ ειναι στιγμες που τα σκεφτεσαι ολα θελοντας κ μη. Σιγουρα δεν ξεχνιεται ποτε αλλα μαλακωνει πολυ οταν τελικα τα καταφερνεις.  Καλη Χρονια κοριτσι μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο και το τριτο!! Μακαρι η επομενη μας φορα να ειναι τυχερη!!!
    • Σε ευχαριστούμε Ελπιδα για τα λόγια σου αυτά. Καλη χρόνια με υγεία, χαρα και ευτυχία. Με το καλο το τριτο σου παιδακι. Μονο δύναμη και υπομονή μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν όμως στιγμες σε μένα που λεω γιατι τερματίστηκε τοσο απότομα;; Εκανα κατι λαθος. Δεν μου έδωσαν απάντηση, τυχαίο γεγονός. Φοβαμαι οτι και στην επόμενη εμβρυομεταφορα μήπως υπάρξει αποβολη. Τοτε δηλαδή τι αλλο θα ψάξουμε; Ξερω βιάζομαι να κρίνω αλλα φοβαμαι πολυ με αυτο που έζησα. Χρήσιμη ιστορία. Εγω ειχα αιμορραγικη αποβολη. Δεν το ειδα ουτε το ακουσα ποτε το εβρυο. Μαλιστα συνέβη μια μερα πριν τον 1ο υπερηχο (τι ειρωνεία!). Ειχα κανει έλεγχο θρομβοφιλιας (δεν ξερω αν είδαμε τα παντα κι μαλιστα εγω πιεσα να κανω τις εξετάσεις) και σε 3 γονίδια βγηκα ετεροζυγη και σε ενα ομοζυγη. Μου ειχε πει ο γιατρος τοτε δεν ειναι κατι σπουδαίο. Στην εμβρυομεταφορα μου έδωσαν salospir, ωστόσο λιγο μετα τις χοριακές ειδα κόκκινο αίμα και μου το έκοψαν και να μην το ξαναπαρω μεχρι να με δει ο γιατρος. Σε αυτο το διάστημα μου αυξομειωναν και τις prolutex (απο 1 σε 2 και πάλι σε 1). Ε ξαναειδα αιμα μετα απο μερες που τελικά ηταν αποβολη. Δεν ξερω αν έφταιγε το salospir. Πριν την επομενη προετοιμασία, ο γιατρος μου δίνει απο τωρα salospir. Δεν ξερω το λόγο και γιατι τοσο καιρο να το παρω (πριν μου το εδωσε μετα την εμβρυομεταφορα). Διαβάζοντας όμως τωρα μετα τα γεγονότα αυτα και τον έλεγχο θρομβοφιλιας, τα γονίδια που εχω δείχνουν οτι κανω εύκολα μικροθρομβους και τα αιμοπετάλια κολλάνε πιο εύκολα. Σαν να πήζει εύκολα το αιμα. Πριν μου ειπαν ειναι αμελητέο. Και σκεφτομαι εγω τοτε γιατι δεν έδωσαν σημασία στο salospir; Μπορεί και να μην ευθύνεται αυτο. Δεν καναμε και καρυοτυπο, δεν προλάβαμε, ουτε ειχα κανει προεμφυτευτικο. Οπότε τωρα εικασίες κάνουμε. Αλλα με τρωει το γιατι!! Αν εχω αυτοματη αποβολη με αιμα παλι, θα παω σίγουρα στο Έλενα για έλεγχο.
    • Καλή χρονιά σε όλες κορίτσια μου! Υγεία τύχη και κάθε καλό σε εσάς και τις οικογένειες σας ❤️ να μας φέρει το 2026 ότι μας στέρησε το προηγούμενο έτος..κει εύχομαι προσωπικά να μου φέρει ξανά αυτή την ελπίδα που είχα γιατί κάπου το 2025 την έχασα.. να περνάτε όμορφα ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...