Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera koritsia mou!!!

eipa na valo ki ego ena themataki pou mas afora oles mias kai mas sundeoun oi idies skepseis eite eimaste manoules eite konteuoume na ginoume eite to xoume sta amesa sxedia mas.

me poio kritirio dialeksate gunaikologo?

ego gnorisa ton diko mou giatro meso kapoias filis i opoia antimetopize arketa provlimata sto na meinei egkuos.

telika me ta magika tou xerakia to katafere!!!

meta apo apodeikseis loipon sto oti itan kalos giatros, apofasisa na ton episkefto!!

kai den to metaniosa pote!!

einai giatraros kai exei foveri aisthisi tou humor!!!

pragma vasiko gia mena prokeimenou na aisthanomai aneta oxi mono gia ton elegxo pou kano kathe xrono, alla kai gia ti magiki stigmi pou legetai genna, otan me to kalo erthei kapoia stigmi!!!

tha xaro na akouso ti gnomi sas!!!

filakia

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

Δημοσίευση

Λοιπον αλεξ εγω τον επελεξα βαση οικογενεικης καταστασης κ βεβαια ναναι αναλογως των δικων μου προσοντων(βλ.υψος 1,85 κιλα 57 ματια πρασινα μαλλια μαυρα μακρια σγουρα):laugh: :laugh: οπως καταλαβαινεις εκνα τη σωστοτερη επιλογη:P

κ αφου ξυπνησα απ το ονειρο 1,85 57..:laugh: αποφασησα να παω στο γιατρο μου ο ποιος επιλεχθηκε βαση εμπειριας:) βασικα εγω ακομα παω για απλο τεστακι αλλα κ αργοτερα εκει θα συνεχισβ=ω να παω.ειναι κορυφη πψς να το κανουμε:P

Δημοσίευση

sandrenia mou ... i diki mou epilogi egine vasi mis pathisis pou exo.

exo ton io hpv kai xekinisa na episkeptomai mia giatro pou exei eidikotita pano sti pathisi auti.

einai poli simantiko na exeis enan giatro pou ton empisteuesai.

mexri tora exoume aristi sxesi.

kai stin apovoli pou eixa mou stathike para poli akoma kai apo to tilephono.

vevaia mexri simera mono gia asxima pigaino ...

tis exo taksi pos tin epomeni fora tha pao gia kalo ... xixi

sintoma elpizo ... xixi

Δημοσίευση

annaki!! χαχαχαχαχαχα!!! κι εγω καπως ετσι το ειχα ονειρευτει αρχικα.... αλλα τελικα ηρθαν αλλιως τα πραγματα....

Μετακομισα πριν 1,5 χρονο στην επαρχια οπου και δεν ηξερα για κανεναν γιατρο.... ο,τι ακουγα απο αλλες κοπελες....

Επειδη δεν μπορουσα να στηριχθω σε αποψεις τριτων... ειπα να κανω ενα tour... σε μερικους γυναικολογους του νησιου....

Ετσι βγηκα παγανια....:P :laugh: :laugh:

Γνωρισα τον γιατρο-ψειρα (που σου εξηγει σχεδον ο,τι εχει μαθει ο ιδος στην σχολη του.... απαπαπαπαπα!!! πισω μου σ'εχω σατανα.....φτυστηκα κι εφυγα...)

Γνωρισα τον γιατρο-πορτοφολι (που οταν κοιταει τις ωοθηκες σου υπαρχει περιπτωση να σου ανακοινωσει οτι κυοφορεις 2 χαριτωμενα 50ευρα..."Ουπς! παιδακια εννοουσα...τελοσπαντων....100ευρω ειναι η επισκεψη".... παλι στο θεμα του επανερχεται με καποιο τροπο...)

Γνωρισα τον γιατρο-θελω να πιω ολο τον Βοσπορο..... (που για να κανει σωστη προβλεψη επρεπε να του πηγαινεις καθε φορα δωρο την καλυτερη σοδεια του κελαριου σου.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ (ΜΑΣ)....

Γνωρισα τελος τον γιατρουλη μου.... που ειναι ενας νορμαλ....εμπειρος....με καλο νοσοκομειο ειδικοτητας...και με πολλη μεγαλη υπομονη στις "Μενεγακειες αποριες" μου..... Επισης μου "κολλαει" πολυ ως τυπακος..... κα...annaki.....εχει φοβερα γαλαζια ματια....!!!! και καλοσχηματισμενα δαχτυλα....:blush::blink:;):P :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω στην εγκυμοσυνη μου αλλαξα γυναικολογο επειδη οδικος μου ηταν σε ιδιωτικο

Η αποφαση αποδειχτηκε σωτηρια γιατι αναγκαστηκα να νοσηλευτω για εβδομαδες (και το κοστος στο ιδιωτικο ουτε να το σκεφτομαι)

Ο δευτερος αποδειχθηκε αδιαφορος και μετα τη γεννα ξανααλλαξα παλι σε γιατρο του ιδιου δημοσιου νοσοκομειου που ειναι αντικειμενικα πολυ καλος και οχι καρχαριας

Δινει απαντησεις και λυσεις Ειναι απροσδιοριστου ηλικιας ισως γυρω στα 60 και οχι ιδιαιτερα επικοινωνιακος Ομως του εχω εμπιστοσυνη ξερω πως δε με βλεπει σαν ευρω σεβεται τη γυναικα και τον ορκο του.

Δημοσίευση

SCARLET ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.......

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ 2.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ!!!:silly: :silly: ΑΚΟΥΣΑ ΦΩΝΕΣ ΟΥΚ Ο ΛΙΓΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ!:angry:

Ο 2ος ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΛΑ:P ΛΟΥΚΕΤΑ :laugh: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΚ.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο 3ος ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!ΑΠΙΘΑΝΟΣ!ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ:( :( :( 48 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...ΕΤΣΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ:( .ΑΠΛΑ ΤΥΠΙΚΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .ΩΣ ΕΚΕΙ .

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ FALASSARNA.ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΔΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ.Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΙΛΟΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΧΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ(ΓΥΡΩ ΣΤΑ 65-66).ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Ο δικός μου είναι 38 χρονων,ένας ΚΟΥΚΛΟΣ και εννοείται πάνω απ'όλα άνθρωπος.

Πιο αναλυτικά δε μου τα έχει εξηγήσει ποτέ κανείς.

Μου τον γνώρισε η κουνιάδα μου,αφού αρνούμουν πεισματικά να πάω σε γιατρό λόγω οικονομικού προβλήματος.

Συγνώμη,όταν θέλει 80 και 100 ευρώ για μισή ώρα,ε,οχι,δε τα δίνω.

Ο τωρινός,πριν 1 μήνα που πήγα πρώτη φορά,μου έκανε

-Τεστ ΠΑΠ

-Υπέρηχο εξωτερικό

-Υπέρηχο κολπικό

-Εξέταση μαστού

-1 1/2 ώρα κουβέντα

Για ΟΛΑ αυτά,όταν τον ρώτησε ο άντρας μου "Χρήστο,τι σου χρωστάω;" (α,ναι,τον πληθυντικό μας τον έκοψε με το "καλησπέρα σας"),εκείνος,προς έκπληξή μας,είπε το ΘΕΪΚΟ:

"Αν θέλετε και αν έχετε,30 ευρώ"

Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο.

Δημοσίευση

falassarna έγραψε:

SCARLET ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.......

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΑ 2.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ!!!:silly: :silly: ΑΚΟΥΣΑ ΦΩΝΕΣ ΟΥΚ Ο ΛΙΓΕΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ!:angry:

Ο 2ος ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΛΑ:P ΛΟΥΚΕΤΑ :laugh: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΚ.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο 3ος ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ.ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!ΑΠΙΘΑΝΟΣ!ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ:( :( :( 48 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ...ΕΤΣΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ:( .ΑΠΛΑ ΤΥΠΙΚΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .ΩΣ ΕΚΕΙ .

FALASSARNA ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΠΡΙΑΝΗ;;;;;;;;
Δημοσίευση

maniamounias εγραψε:"-Τεστ ΠΑΠ

-Υπέρηχο εξωτερικό

-Υπέρηχο κολπικό

-Εξέταση μαστού

-1 1/2 ώρα κουβέντα"

Θα ηθελα να κανω ενα σχολιο πανω σ'αυτο και προς Θεου μην το θεωρησεις ως κριτικη και δη στον δικο σου γιατρο....

Θεωρω οτι δεν ειναι κακο να σου κανει ο γυναικολογος εξεταση μαστου αρκει να σου πει ανοιχτα: "εγω δεν ειμαι ειδικος....ενδεχομενως να δω κατι....αλλα προτεινω να δεις εναν μαστολογο..."

Υπαρχουν γιατροι που εχουν παρει στον λαιμο τους γυναικες κι αυτο ειτε για να παρουν περισσοτερα ειτε για να δειξουν οτι κατεχουν ολες τις ιατρικες γνωσεις του κοσμου!!!:blink:

Κοριτσια εγω φευγω απο Κερκυρα και κατεβαινω Αθηνα μια φορα τον χρονο για να επισκεφτω την Καρυδά, μια μαστολογο...

Μια φιλη μου προσφατα βγηκε ενθουσιασμενη απο τον γιατρο της, νεαρος σε ηλικια με πολυ ορεξη και προσωπικο ενδιαφερον για τις πελατισσες του.... γιατι προσπαθει να "πιαστει" και αυτο ειναι πολυ καλο μεν...αλλα... της ειχε κανει ψηλαφιση και υπερηχο μαστου και της ειπε ολα οκ! :angry: Μεχρι εκει το καταλαβαινω.... Το γιατι παραλειπουν να σου εφιστησουν την προσοχη οτι "καλο θα ειναι καποια στιγμη να ελεγχθεις και απο καποιον πιο εξειδικευμενο..." ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!

Και μενουμε εμεις ησυχεσ και εφησυχασμενες οτι ολα ειναι μια χαρα....

Κι αν δεν ειναι???? και το οχι τοσο εμπειρο ματι (λογω ελειψης ειδικοτητας στο θεμα) δεν το ειδε????? :S

Δημοσίευση

scarlet30 δική μου ΛΑΘΟΣ διατύπωση.

ΔΕΝ μιλούσα για μαστογραφία,αλλά για απλή ψιλάφιση γιατί παραπονέθηκα ότι το στήθος μου με πονούσε ακόμη και αφού είχα αδιαθετήσει.

Μαστογραφία δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ.Ο γιατρός μου έκανε την ψιλάφιση και για έναν ακόμη λόγο.Εχω μεγάλο στήθος και δε καταλαβαίνω αν κάτι πάει στραβα.

Δημοσίευση

κοριτσια εγω αλαξα 3 γιατρους μεχρι τωρα..ο πρωτος ηταν λιγακι μεγαλος κ οταν πηγενα εκει προσπαθουσε να μου βρει ποτε εχω ωορηξια κανοντας υπερηχο απο πανω στην κοιλια,οπως στις εγκυες κ μας ελεγε την ταδε μερα θα γινει....μια φιλη μου μου συστησε το δικο της θεσ/νικη οπου κ εκεινος με βοηθησε αρκετα βρηκαμε το προβλημα με τις πολκυκιστικες κ το ζαχαρο κ ημουν πολυ ευχαριστημενηγιατι οταν δεν ενιωθα καλα μου εδινε οδιγιες απο τηλ.τωρα ο τριτος ο γιατρος μου ειναι πιο κοντα κ τον επελεξα γιατι συνεργαζοτανε με το κεντρο που εκανα την προσπαθεια κ ετσι τωρα αυτος με παρακολουθει...δεν εχω παραπονο ειναι ανθρωπος με χιουμορ κ τα παμε καλα...προσφατα ενημερωσα κ τον πρηγουμενο οτι ειμαι εγκυος γιατι εχει διμηουργηθει μια φιλια μεταξυ μας,κ μου ειπε πως αν εχω καμια απορια μπορω να τηλεφωνησω ανετα...

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΖΟΥΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 3 ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΩΟΘΗΚΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ. ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ...ΑΦΟΥ 4 ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ:dry: (ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ). ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ... ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ...ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΚΗ:huh: !!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ!!!:( . ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!:)

• Προσθήκη...