Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θρομβοφιλια εξεταση σημαντική

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω ξανανοιξει θεμα με την θρομβοφιλια καποιες μπορει να σας κουρασω αλλα επειδή το θεμα ειναι αρκρτα σοβαρο και επειδη χθες με ενα θεμα που ανοιξε εδω μεσα και με την ασχετοσυνη δυστηχως καποιων γιατεων που λενε σε κοπελες οτι για να κανεις εξεταση θρομβοφιλιας πρεπει να εχεις ιστορικο δεν ισχυει η εξεταση θρομβοφιλιας ειναι μια εξεταση πολυ σημαντικη δηλαδή δεν καταλαβα τι σημαινει πρεπει να έχεις ιστορικό δηλαδη η επίκτητη θρομβοφιλια που δεν προυπαρχει πριν αλλα συμβαίνει μονο στην εγκυμοσύνη τι ειναι και δεν κατάλαβα πρέπει μια γυναίκα να χασει μωρο γιά να έχει ιστορικό δηλαδη να φτάσει στο σημείο που εφτασα εγω να θέλω μονο τρείς μηνες να γεννησω και γεννησα το παιδι μου νεκρό επειδή είχα επίκτητη θρομβοφιλια επειδη το αίμα μου επιζε επι μηνες δηλαδη θα πρεπει να μην μιλαω και να αφηνω τον καθε παρλαπιπα να λεει την κοτσανα του στην γυναίκα που πάει και του τα ακουμπάει γιατί δηλαδή μια γυναίκα να βιωσει τον πονο που εζησα εγω αλλες γενουσαν και είχαν το παιδί τούς αγκαλιά και εγώ το γεννουσα αλλά το ειχα νεκρό και ημουν και εγω έτσι αλλα δεν τους ενδιαφέρει αρχιζουν μετα το παραμυθι νεα είσαι ακομη θα κανείς και αλλο τι μας λες μωρέ εγω το είχα τόσους μήνες στην κοιλιά μου εγω του μιλαγα εγω ολα οχι εσυ για αυτο λοιπόν η θρομβοφιλια είναι εξεταση που πρέπει να γίνεται δεν υπαρχει ιστορικό συγνωμη για ολο αυτο αλλα δεν θα αφήσω καμία γυναίκα να περάσει ότι πέρασα εγώ

Δημοσίευση

Συμφωνώ! Πιστεύω ότι οι γιατροί θα πρέπει να σε ενημερώνουν σχετικά. Σίγουρα είναι στην κρίση του καθενός αν θέλει να κάνει τις εξετάσεις αλλά πρέπει να γνωρίζει. Αλλά τι ψάχνουμε εγώ έχω γνωστούς που έκαναν ένα σορό εξωσωματικές κι όταν τα κατάφεραν επιτέλους το έχασαν στον τέταρτο μήνα από θρομβοφιλια. Μετά θυμήθηκαν να το εξετάσουν. Τι να πω κορίτσι μου. Είναι τεράστιος αυτός ο πόνος και αμαρτία για αυτές τις ψυχουλες που χάνονται άδικα. Ελπίζω στο μέλλον να ενημερώνουν όλοι οι γιατροί... Και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να αποκτήσεις πολλά πολλά παιδάκια?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Συμφωνώ! Πιστεύω ότι οι γιατροί θα πρέπει να σε ενημερώνουν σχετικά. Σίγουρα είναι στην κρίση του καθενός αν θέλει να κάνει τις εξετάσεις αλλά πρέπει να γνωρίζει. Αλλά τι ψάχνουμε εγώ έχω γνωστούς που έκαναν ένα σορό εξωσωματικές κι όταν τα κατάφεραν επιτέλους το έχασαν στον τέταρτο μήνα από θρομβοφιλια. Μετά θυμήθηκαν να το εξετάσουν. Τι να πω κορίτσι μου. Είναι τεράστιος αυτός ο πόνος και αμαρτία για αυτές τις ψυχουλες που χάνονται άδικα. Ελπίζω στο μέλλον να ενημερώνουν όλοι οι γιατροί... Και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να αποκτήσεις πολλά πολλά παιδάκια?

Εχω ηδη ενα αγαπη δοξα τον Θεο δεν το εβαλα κατω και ειπα στον ευατο μου οτι παιδι θα εχω τελος

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Εχω ηδη ενα αγαπη δοξα τον Θεο δεν το εβαλα κατω και ειπα στον ευατο μου οτι παιδι θα εχω τελος

Μπράβο σου! Έτσι πρέπει να μην το βάζουμε κάτω! Με πίστη και υπομονή όλα γίνονται στο τέλος. Να σου ζήσει το παιδάκι σου γλυκιά μου! Γερό κι ευλογημένο πάντα!?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μπράβο σου! Έτσι πρέπει να μην το βάζουμε κάτω! Με πίστη και υπομονή όλα γίνονται στο τέλος. Να σου ζήσει το παιδάκι σου γλυκιά μου! Γερό κι ευλογημένο πάντα!?

Και εσυ αγαπη μου να εχεις ότι επιθυμεις δεν ξερω αν εχεις παιδακι αν εχεις να το χαιρεσαι αν προσπαθειε να στο φερει η Παναγια συντομα ο πονος που εζησα δεν θελω να τον περασει καμια μα καμια 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Penny89 είπε:

Και εσυ αγαπη μου να εχεις ότι επιθυμεις δεν ξερω αν εχεις παιδακι αν εχεις να το χαιρεσαι αν προσπαθειε να στο φερει η Παναγια συντομα ο πονος που εζησα δεν θελω να τον περασει καμια μα καμια 

Σ' ευχαριστώ πολύ!Κι εγώ έχασα το μωρό μου στον τρίτο μήνα. Δεν μπορείς να περιγράψεις ένα τέτοιο πόνο αν δεν το ζήσεις.Ευτυχώς απέκτησα κι εγώ παιδάκι μετά! Τώρα προσπαθώ για δεύτερο! ?

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ!Κι εγώ έχασα το μωρό μου στον τρίτο μήνα. Δεν μπορείς να περιγράψεις ένα τέτοιο πόνο αν δεν το ζήσεις.Ευτυχώς απέκτησα κι εγώ παιδάκι μετά! Τώρα προσπαθώ για δεύτερο! ?

Να σου ζησει κοριτσαρα μου εύχομαι σύντομα το δεύτερο να στο φερει ο Αη Βασιλης

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!δεν είχα στην εγκυμοσύνη μου ευτυχώς θρομβοφιλια αλλά γνώρισα μια κοπέλα στον γυναικολόγο και κάνουμε παρέα!Με πέρναγε 4 εβδομάδες...Πριν κανένα μήνα μου είπε ότι παρακαλαγε σχεδόν το γιατρό να της γράψει να κάνει τις εξετάσεις γιατί είχε ακούσει από γνωστές της και φίλες για συμπτώματα και είχε κάποια!Ο γιατρός της έλεγε ότι δεν χρειάζεται να κάνει τις εξετάσεις γιατί είναι ακριβές και δεν έχει τίποτα!Μετά από πολύ πίεση της ,της γράφει τις εξετάσεις, τις κάνει και τελικά είχε!!!!!!Δεν είπε κουβέντα ο γιατρός!!!!Δεν ξέρω γιατί δεν μας ενημερώνουν.....θεωρώ πως θα έπρεπε να το λένε όλοι και από εκεί και πέρα αν εγώ δε θέλω να το κάνω πρόβλημα μου...Ο γιατρός οφείλει να μας την πει!Πώς μας λέει για την Κυστική ινωση;την αυχενικη;τι β επιπέδου ;καλά έκανες και ξανά άνοιξες το θέμα @Penny89 !

Δημοσίευση
στις On 20/12/2019 at 10:57 ΜΜ, ο/η stasa199 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!δεν είχα στην εγκυμοσύνη μου ευτυχώς θρομβοφιλια αλλά γνώρισα μια κοπέλα στον γυναικολόγο και κάνουμε παρέα!Με πέρναγε 4 εβδομάδες...Πριν κανένα μήνα μου είπε ότι παρακαλαγε σχεδόν το γιατρό να της γράψει να κάνει τις εξετάσεις γιατί είχε ακούσει από γνωστές της και φίλες για συμπτώματα και είχε κάποια!Ο γιατρός της έλεγε ότι δεν χρειάζεται να κάνει τις εξετάσεις γιατί είναι ακριβές και δεν έχει τίποτα!Μετά από πολύ πίεση της ,της γράφει τις εξετάσεις, τις κάνει και τελικά είχε!!!!!!Δεν είπε κουβέντα ο γιατρός!!!!Δεν ξέρω γιατί δεν μας ενημερώνουν.....θεωρώ πως θα έπρεπε να το λένε όλοι και από εκεί και πέρα αν εγώ δε θέλω να το κάνω πρόβλημα μου...Ο γιατρός οφείλει να μας την πει!Πώς μας λέει για την Κυστική ινωση;την αυχενικη;τι β επιπέδου ;καλά έκανες και ξανά άνοιξες το θέμα @Penny89 !

Να γιατι θυμωνω καθ εξοργιζομαι γιατι περνούν ψυχες στον λαιμο τους αμαρτιες μεγαλες δυστηχως πρέπει μια γυναίκα να χανει ενα παιδι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
    • Αχ κορίτσια δε ξέρω τελικά αν το πέσιμο είναι αθώο, εδώ γνωστό μας άτομο του έπεσε το μωράκι τελικά έχει ένα αιματωμα και ένα κάταγμα και το μωρο είναι λίγες καιρός που έχει σαραντησει  Το θέμα επίσης είναι πως κάπως εμπλεξαν να το πω έτσι επειδή υποψιάζονται λένε ενδοοικογενειακη βία ( εννοείται δεν το πιστεύω και δε θέλω να το πιστέψω ) και θα τους παρακολουθεί κοινωνικός λειτουργός για κάποιο χρονικό διάστημα 
    • Όσον αφορά πιατάκια μπολακια κλπ , δεν χρησιμοποιώ συγκεκριμένα απλά θέλω να χει λίγο χρώμα για να της κινεί το ενδιαφέρον και να καταλαβαίνει πως είναι το φαγητό και τώρα τρώμε  Εντωμεταξύ κορίτσια τα αφήνετε με άλλους τα μικρούλια σας και να λείψετε; δε ξέρω θα χρειαστεί να λείψω για λίγες ώρες σε άλλη πόλη και δε ξέρω τι να κάνω με τη μικρη , θηλάζουμε ακόμα, εκείνο θα ναι μια χαρά αν αφήσω γάλα το θέμα είναι εγώ θα πρέπει να κουβαλάω θηλαστρο ,τσάντα θερμό,παγοκυστες κλπ γιατί το στήθος ακόμα βαραίνει,  είμαι σε δίλημμα ακόμα για το τι να κάμω,  θα δείξει  Δεν ξέρω αν θα ναι τοοοση ταλαιπωρία για το παιδι απλά θα είναι στο καροτσι και αν γκρινιάζει θα τη σηκώσει κάποιος,  θα πάω να δω κάποια μπαζαρ για νυφικό 🫡
    • Όσον αφορά το φαγητό, πατάτα καρότο κολοκύθι με λίγο λαδάκι λεμονακι και ζωμό κρέατος που έχω κάνει σε παγάκια μια χαρά το πάει,  δηλαδή το βλέπεις το παιδί ότι το αναζητά  Τώρα όσον αφορά το φρούτο, καλά πάει κι αυτό,  για αρχή της είχα δώσει λίγο σκέτο αχλάδι,  μετά αχλάδι μηλο και χυμό πορτοκάλι, κάποια στιγμή της είχα προσθέσει και λίγη μπανάνα, γενικά το τρώει  Κορίτσια έφαγα και γω αλλα της έδωσα κιόλας χυμό από ρόδι και φαίνεται το στουμπωσα το παιδί δυσκολευοταν να τα κάνει μια και έξω,  έκανε όλη μέρα από ένα βοτσαλακι που το λέω εγώ 
    • Σε άλλα νέα , στο διάστημα αυτό του ενός μήνα μου έκανε και μένα η μικρή μυξουλες με μπουκωματακι και ένα έντονο ρουθουνισμα αλλά χωρίς να χει χάσει την όρεξη της γενικά, είχε και ένα ήπιο βηχαλακι,  ήπια βρογχιολυτιδα ειχε πει η παιδίατρος,  την περιόρισα λιγο σπίτι την μικρή καθαρίζαμε με όρο την μυτούλα (ευτυχώς είναι πολύ συνεργασιμη με τον ορο) και της έβαζα κάτι σταγόνες πρωί βράδυ,  μετά από κάμποσες μέρες το εμφάνισε ξανά και έχουμε ακόμα λίγες βλεννες στη μυτούλα αλλά μόνο αυτό,  γενικά είναι ένα ορεξάτο μωρό δεν με ανησυχεί γιαυτό και δεν ενόχλησα ξανά τη παιδίατρο  Είχαμε ραντεβού την Παρασκευή αλλά το μεταφέραμε τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε εμβόλιο και θα μας δώσει οδηγίες για την εισαγωγή στο φαγητό,  ήθελε η παιδιατρος να κρατήσουμε το εξάμηνο αποκλειστικου θηλασμού και μετά να μπούμε εντατικά στο φαγητό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...