Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

παιδιατρος blw και συμβουλος θηλασμου

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα!! 

Ψαχνω παιδιατρο που να υποστηριζει BLW και να ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας! 

Περιοχες που βολευουν κυριως ειναι Αχαρναι, Πετρουπολη, Ιλιον, Περιστερι, Αγιοι Αναργυροι, Νεο Ηρακλειο, Μεταμορφωση.  

Δημοσίευση

Το blw είναι το να τρώει το μωρό σε κομματάκια; Η δικιά μου είναι εξαιρετική και σαν σύμβουλος θηλασμού (δεν ξερω αν είναι πιστοποιημένη) αλλά και γενικά υποστηρίζει το πιο φυσικό τρόπο στο κάθε τί.. είναι πραγματικά υπέροχη γιατρός. Είναι στη Νέα Ιωνία και λέγεται Ιωάννα Φουντζουλα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Joannaero είπε:

Το blw είναι το να τρώει το μωρό σε κομματάκια; Η δικιά μου είναι εξαιρετική και σαν σύμβουλος θηλασμού (δεν ξερω αν είναι πιστοποιημένη) αλλά και γενικά υποστηρίζει το πιο φυσικό τρόπο στο κάθε τί.. είναι πραγματικά υπέροχη γιατρός. Είναι στη Νέα Ιωνία και λέγεται Ιωάννα Φουντζουλα.

Ειναι η μεθοδος που το μωρο μπαινει στις στερεες οχι με πολτοποιημενη τροφη αλλα δινοντας του κομματια που μπορει να κρατησει και να φαει μονο του χωρις την βοηθεια της μαμας. Ουσιαστικα το κανουν να φαινεται σαν παιχνιδι και το παιδι δοκιμαζει μονο του τι του αρεσει. 

Ωραια σε ευχαριστω πολυ!❤

Δημοσίευση

Γιατί εάν επιτρέπεις θέλεις να υιοθετήσεις αυτήν την τακτική;;;Πάντως εγώ θα φοβόμουν..κάνε το μόνο εάν είσαι 100% σίγουρη ότι το κομμάτι είναι αρκετά μικρό και μπορεί το μωρό να το διαχειριστεί. Να σου ζήσει,καλότυχο και υγιές!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θελω να το δοκιμασω και πανω απ'ολα να ακουσω απο την παιδιατρο ακριβως την μεθοδο αυτην ποσο ααφαλης ειναι και να δω αν θα την ακολουθησω η θα την συνδιασω. Σιγουρα δεν θα εβαζα σε κινδυνο το μωρακι μου! Σε ευχαριστω επισης!?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Επισης η παιδιατρος που ειχα ως τωρα δεν γνωριζει σχεδον τιποτα για τον θηλασμο οποτε θελω να εχει αυτες τις γνωσεις γιατι η υγεια του μωρου σχετιζεται με τον θηλασμο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.