Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου εγώ είμαι 34, αυχενική,  β' επιπέδου, doppler, όλα σούπερ κοντεύω να γεννησω και ακόμα δεν έχω πειστεί ότι όλα είναι καλά 😅 έχω ιστορικό αποβολών αλλά δεν μου είπε κανείς κάνε λόγω του ιστορικού σου. Αφού στους μεγάλους υπερήχους όλα καλά. Μου είπαν αν εσύ θέλεις για έξτρα. Δεν μπήκα στη διαδικασία, από τη στιγμή που δεν υπήρχε υποψία για κάτι. Αλλά με τρώει αν είναι όντως όλα καλά, ειδικά τώρα που πλησιάζω προς το τέλος. Και μια φίλη μου είπε και να γεννηθεί πάλι δεν θα ηρεμήσεις και θα σκέφτεσαι αν όλα είναι καλά. Και το πιστεύω επειδή έτσι είμαι και επειδή πέρασα πολλά κύματα μέχρι να έρθει ένα υγιές μωρό. Στη β επιπέδου ειδικά φαίνονται με περισσότερη λεπτομέρεια από ότι στην αυχενική οπότε θα έχεις και πιο ξεκάθαρη εικόνα και το βλέπεις αν θες κάτι έξτρα. 
    • Χαχαχα σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι! Πηρα το τεστ δευτερα πρωι το εκανα Τρίτη πρωι με μιση καρδια..εύχομαι κορίτσι μου ολα καλα ολα καλα να πανε 🩷🩵
    • Γεια σας κορίτσια! Όλα καλά πήγαν χθες! Τελικά κάναμε απλό υπέρηχο, θα πάω για Β  επιπέδου σε 2 βδομάδες. Την ακούσαμε, την είδαμε και σε 3d!! Ουφ! Ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι είναι νωρίς για να την ακούσω! 😇 Λογικά σε 1 με 2 βδομάδες θα είναι αισθητή η παρουσία της. Δεν βοηθά και η θέση του πλακούντα που λειτουργεί σαν μαξιλαράκι, όπως επίσης και η κοιλίτσα μου η τροφαντή, οπότε θα είναι δύσκολο να την ακούσω τόσο νωρίς. Ευτυχώς όλα καλά με το κοριτσούδι μας!! 🥳 Με το καλό @melitiniღ!!  
    • Λέω πως δεν θα κάνω τεστ φοβάμαι να δουμε αν αντέξω... Λέω να κρατηθώ. Εδώ και να παω για χορικη φοβάμαι.. Μακάρι μακάρι να πιάσει κ να ειναι γερό σπορακι. Αχ αντε με το καλό να σου έρθει κ ο Νοέμβριος να ειναι τυχερός!!!  
    • Καλησπέρα σε όλες. Μετά απο μια αποξεση απο φυσιολογική σύλληψη και μια εξωσωματική που πήγε μέχρι ωοληψία. Ξανά μπήκαμε στο ψάξιμο και εμεις.Αν και ακομα το σκεφτόμαστε. Λόγο χαμηλής ΑΗΜ ο γιατρός μας πρότεινε εξωσωματικη με δοτρια. Η τιμή ειναι 7,350 χωρις τα χάπια. Τα χάπια στα 345. Αρχικά δίνεις 1,500 και αλλα 110 για τις εξετάσεις αίματος . Αν βρεθεί η δοτρια δίνεις 4,700 και όταν κανεις εμβρυομεταφορά το υπόλοιπο ποσο. Σε γνωστη κλινικη θεσσαλονικη. Αυτο ειναι το πρωτόκολλο για 2 Ωαρια. Για 4 ανεβαίνει το ποσο στα 10.550.Για εμάς δεν παίζει τοσο ρόλο οτι θα ειναι με δοτρια. Γιατί ήδη εχουμε κατάθεση χαρτιά υοθεσιας χωρις αποτελέσματα. Που εκει το DNA δεν θα ειναι δικό μας. Οποτε μας ήρθε ομαλά όλο αυτό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...