Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ???????????

ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ :laugh:

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,ΜΩΡΟΜΑΝΔΗΛΑ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ,ΠΙΠΙΛΑ ΚΤΛ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????

Δημοσίευση

λοιπον σε βλεπω κάπως αγχωμένη βρε φιλεναδα γιατί? χα χα κ εγω ετσι ήμουνα κ χειρότερα...;):P

εγώ τα είχα πάρει όλα αυτά που λές αλλά στην ουσία δεν τα χρησιμοποίησα...αυτοι καθαρίζουν το μωρό κ στο φέρνουν μονο για να το ταϊσεις...οποτε δεν χρειάζεσαι τιποτα απ ολα αυτα..

το μονο που χρειάζεσαι ειναι τα ρουχαλάκια εξόδου, ούτε πανες τίποτα, κ την καλαθουνα ή το port bebe που θα στο φέρει κάποιος την τελευταία μέρα..

πάρε αν θέλεις κ 2 σαλιάρες κ 2 απο αυτα τα πετσετάκια που ειναι για το ρέψιμο...βιβλιάρια θέλει, κ ληξιαρχική πράξη γαμου...

αυτά...

αχ αντε με το καλο...ειναι τελεια με το μωράκι σπίτι....:woohoo:

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ Π.Χ. ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΣΩΣΤΑ???

ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ? :unsure:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΟΧΙ ΚΑΠΩΣ ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ :woohoo:

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσια..καλή λευτεριά...

πάντως το άσχημο της υπόθεσης ειναι οτι στα χρεώνουνε κ δεν μπορειτε να φανταστείται ποσο αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τιποτα άλλο.

Δεν εισαι μπροστά για να δείς αν τα χρησιμοποιησανε ή οχι...δεν πειράζει ομως...το μωράκι σας να ειναι καλά κ χαλάλι...

Πάντως ενδεικτικά εγω πήγα σε 3 κλινο κ το ΜΗΤΕΡΑ μου πηγε 5150 ευρω..

ηταν να πληρώσω 4000-4500 αλλα΄μου είπαν οτι ανέβηκαν οι τιμές με το που μπήκε το 2009 (πήραν λεει αναπροσαρμογές)...:angry:

πολλά λεφτά..αλλά ..........ασόψεται !!!!!!!!!!:blink:

Δημοσίευση

γιατι κοριτσακι να σερνεις τοσα πραγματα αδικα? παρε απλως αν θες κατι για να ακουμπας το μωρακι σου πανω και πανακια για το ρεψιμο απο κει κ περα τα υπολοιπα ειναι υπερβολες. Δεν χρειαζονται τοσα πραγματα τα πληρωνεις μεν αλλα στα παρεχουνα αυτοι. Το παιδι στο φερνουν ετοιμο αλλαγμενο ειναι υποχρεωμενοι. Εγω οταν μου την εφερναν και τα εκανε τους ειδοποιουσα αμεσως και την επαιρναν κ την καθαριζαν για να μη συγγαει. Στο κατω κατω τα χρεωνουν που τα χρεωνουν εκμεταλευσουτα

Δημοσίευση

''...Πάντως ενδεικτικά εγω πήγα σε 3 κλινο κ το ΜΗΤΕΡΑ μου πηγε 5150 ευρω..

ηταν να πληρώσω 4000-4500 αλλα΄μου είπαν οτι ανέβηκαν οι τιμές με το που μπήκε το 2009 (πήραν λεει αναπροσαρμογές)...:angry: ''

Τόσο στοίχιζε το μονόκλινο το 2007!!:ohmy:

Τώρα 5000 στοιχίζει το τρίκλινο??

Με βλέπω να γεννάω στο σπίτι μου την άλλη φορά:unsure:

Ήμαρτον πια:blink:

Δημοσίευση

ναι κοριτσακια, μη κουβαλησετε μαζι σας τιποτα, τα παρεχει το μαιευτηριο!! για το μωρο χρειαζονται μονο τα πανακια που βαζουμε στον ωμο οταν τα κραταμε!!!;)

Ειρηνακι μου, ΠΟΣΟ πληρωσες????:blink: σοβαρα μιλας???? 5150 μονο για το μαιευτηριο???? εγω τον Απριλιο πληρωσα 2200 για τρκλινο!!!!! μηπως εννοεις μαζι με το γιατρο?? πες μου οτι αυτο εννοεις????:dry:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.MITSAKI H IRENEKANTE ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ.ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ 2400 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 2500€ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΕ 5150????

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ....ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙ 3290,00:woohoo: :woohoo: ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΟΠΤΑ!!! ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.....

Δημοσίευση

KPAP έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.MITSAKI H IRENEKANTE ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ.ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΕΧΕΙ 2400 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

ευχαριστω ΚΡΑΡ μου, γιατι πραγματικα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!!:side:

οχι πως με αφορα αμεσα το ζητημα, αλλα αν και οποτε ερθει το 2ο, δεδομενου οτι δεν θα 'θελα με τιποτα να αλλαξω γιατρο κι εκεινος συνεργαζεται μονο με το ΜΗΤΕΡΑ (δυστυχως!) ισως καποια στιγμη αργα ή γρηγορα, ανγκαστω και παλι να το υποστω!!!:angry:

Δημοσίευση

λοιπον κοριτσια...μολις διαβασα το μυνημα πηρα το "μητερα" και ζητησα τιμοκοταλογο ο οποιος εχει ως εξης:

4κλινο 1600 + 425 επισκληριδιος

3κλινο 2400 + 425 ''

2κλινο 3550 + 495 '' (εδω βλεπετε βάζουν αλλο φαρμακο και ειναι πιο ακριβο!!!)

1κλινο 4990 + 650 !!!!!!

χωρις τις εξετασεις για το μωρο...

ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?!?!?!?!?!?!?

καλη μου irekante πες μας τι τελικα ισχυει????

Δημοσίευση

filiasp διαβασα το μηνυμα σου που ανεφερες για το ιασω και την καισαρικη οτι το ποσο ειναι 3290 ευρω, πηρα τηλ στις 26 του μηνος στο λογιστηριο του ιασω και μου ειπαν σε τρικλινο για καισαρικη 3600 και δικλινο 4400..

Μηπως μας δουλευουν καθε εβδομαδα αλλάζουν τιμες, τι γινεται???

Δημοσίευση

...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ?ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ...

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ???:blink:

ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ?

ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ??:unsure:

Δημοσίευση

Κορίτσια μια φιλη μου που γεννησε πέρισυ στο Ιασώ πλήρωσε ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 στο τετρακλινο (δε θυμαμαι ακριβως το ποσο) και απο ότι μου ειχε πει, για 1κλινο ζητούσαν γύρω στα 12000. Μια άλλη φίλη μου που γεννησε εκει κια αυτη πέρισυ, της έφτασε το 2κλινο γύρω στα 8οοο. Οι τιμες αυτες ειναι με ολα μεσα (επισκληριδιο, καισαρικη, εξετασεις κλπ).

Δημοσίευση

Κορίτσια τί τιμές είναι αυτές στην Αθήνα! Γι'αυτό τελευταία ακούω ότι έρχονται και γεννάνε προγραμματισμένα στη Θεσσαλονίκη είτε στο Γένεσις, είτε Γενική κλινική! Πραγματικά απίστευτες!

Οι τιμές απέχουν παρασάγκας!

• Προσθήκη...