Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ, ΕΧΑΣΑ 1,4 ΚΙΛΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ,ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΤΡΩΩ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΞΗΡΟΥς ΚΑΡΠΟΥς....ΗΜΟΥΝ 67 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 65,6 .ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΕΙΧΑΚΑΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΗ 94 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΦΑΓΙΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΞΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΜΕΤΡΗΣΑ ΖΑΧΑΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80 ΝΗΣΤΙΚΗ 80-90 ΜΕΤΑΓΕΥΜΑΤΙΚΟ.ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??????

Δημοσίευση

Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο ανησυχείς,για το ότι έχασες ένα μισή κιλό από την στιγμή που δεν ετρωγες,εγώ μέχρι την 15 εβδομάδα δεν είχα βάλει κιλά παρόλο που έτρωγα πάρα πολύ,όπως επισεις από τον 6 και μετά που βρέθηκα με ζάχαρο αντί να πάρω έχανα αλλά δεν ανησύχησα πότε.άπο τη στιγμή που όλα πάνε καλά με το έμβρυο μην αγχώνεσαι 

Δημοσίευση

Καλησπερα!και εγω τους τρεις πρωτουςμηνες εχασα 2 κιλα χωριςνα εχω εμετους και ενω ετρωγα φυσιολογικα.σημερα ειμαι στην 35η εβδομαδα και εχω παρει 10 κιλα.πολλες γυναικες στην αρχη χαβουν κιλα,μην αγχωνεσε!!

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις κοπέλα μου...με το καλό το μωράκι σου !Συμβαίνει σε πολλές κοπέλες ..εγώ είχα  10 εμετούς τη μέρα μεχρι τον 5ο Και ειχα χασει 4 -5 κιλα Αφού έτρωγα μόνο φρυγανιές ! Μετα ομως 7ο κ 8ο πήρα 15 .χαχαχα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η ΕΦΗ1985 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ, ΕΧΑΣΑ 1,4 ΚΙΛΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ,ΚΑΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΤΡΩΩ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΞΗΡΟΥς ΚΑΡΠΟΥς....ΗΜΟΥΝ 67 ΚΑΙ ΤΩΡΑ 65,6 .ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΕΙΧΑΚΑΝΕΙ ΖΑΧΑΡΟ ΕΞΕΤΑΣΗ 94 ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΑΦΑΓΙΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΟΞΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΜΕΤΡΗΣΑ ΖΑΧΑΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80 ΝΗΣΤΙΚΗ 80-90 ΜΕΤΑΓΕΥΜΑΤΙΚΟ.ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ??????

Μην ανησυχείς γλυκιά μου. Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου! Κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης έχασα 3,5 κιλά. Πιστεύω ότι σου συνέβη το ίδιο μ' εμένα. Έχασες κιλά επειδή κάνεις πιο σωστή διατροφή. Όσο για το σάκχαρο μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές. Μην στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!?

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μην ανησυχείς γλυκιά μου. Με το καλό να έρθει το παιδάκι σου! Κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης έχασα 3,5 κιλά. Πιστεύω ότι σου συνέβη το ίδιο μ' εμένα. Έχασες κιλά επειδή κάνεις πιο σωστή διατροφή. Όσο για το σάκχαρο μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές. Μην στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη για να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!?

Δν ξερω καταψποσο ισχυει αυτο γτ εγω εκανα υγιεινη διατροφη ενα χρονο  μεινω εγκυος και την ιδια συνεχισα και στην εγκυμοσυνη.παρολο αυτο ομως τους τρεις πρωτους μηνες εχασα δυο κιλα.ισως απλα τρελενετε ο οργανισμος για να ανταπεξελθει και με τις ορμονες για αυτο χανει βαρος μεχρι να βρει τις ισορροπιες του

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΕΦΗ1985 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ ειχα αγχωθεί, και είμαι και απο τη φύση μου λίγο ανήσυχη οπότε καταλαβαίνετε ???

Ειναι φυσιολογικο στην αρχη,θα ηρεμησεις αργοτερα και ειδικα οταν θα αρχισεις να νοιωθεις το μπεμπε!με το καλο ευχομαι και να χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις την εγκυμοσυνη σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Θηλάζω κορίτσι μου τον μικρό μου είναι 21 μηνών και έχω θηλάσει ήδη και την κόρη μου που τώρα είναι 4.. πήγα στην γιατρό μου και δεν είδε κάτι παράξενο ωστόσο επειδή έπαθα μαστίτιδα στον άλλο μαστό και είναι η τρίτη φορά μέσα στο διάστημα που θηλάζω έκλεισα ραντεβού σε μαστολογο και βλέπουμε..
    • Αχ μακάρι ναι!!!!🙏🩷 Αντε με το καλό να πας για ωοληψία την Δευτέρα!!!  Όλα να πάνε τέλεια!!🙏🙏🙏
    • Καλή ερώτηση.  Είμαι μισθωτή. Δουλεύω σε χρηματιστηριακή εταιρεία. Πιο δύσκολο δηλαδή γιατί δε μπορώ να ρυθμίζω το ωράριο εγώ..πηγαίνω γύρω στις 9.30 κ φεύγω 7-8 το απόγευμα.  Τώρα με το μεταπτυχιακό πρέπει να φεύγω νωρίτερα, γιατί όταν έχω μαθήματα θα είναι 6-9μμ, ευτυχώς δεν είναι πολύ μακριά από τη δουλειά. Εσύ με τι ασχολείσαι;
    • Αυτό προσπαθώ να σκεφτώ..λέω για κάποιο λόγο ήρθε, δε μπορεί. Χαχ Με το σπίτι ήδη ταλαιπωρούμαστε άσε..όπως έγραψα κ πιο πάνω έχουμε μετακομίσει προς το παρόν στο πατρικό του άντρα μου, μέχρι να μπορέσουμε να μπούμε στο καινούργιο, κ κάθε μέρα κάνουμε ταξίδι γιατί όλα τα σχολεία δραστηριότητες κλπ είναι κοντά στο καινούργιο σπίτι κ εκεί που μέναμε τόσα χρόνια εννοείται. Ξυπνάμε από τις 6 κ γυρνάμε 12 το βράδυ. Άσε. Ελπίζω να μην καθυστερήσουμε ΠΑΡΑ πολύ. Έστω να γίνουν υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, πατώματα και το 1 μπάνιο κ πιστεύω μπορούμε να μπούμε..να γίνει κ η κουζίνα κ μετά νταξει..αλλά έστω να έχουμε πάτωμα να πατάμε και ένα μπάνιο να πάμε χαχα Σχετικά με το πότε θα μπούμε, ο άντρας μου μου είπε 2-3 μήνες. 31 Αυγούστου πήγαμε στο άλλο, οι εργασίες ξεκίνησαν προχθές. Ελπίζω να είναι λιγότερο από 3 μήνες, μη σου πω κι από 2, αλλά έχουμε ακόμα…..ο άντρας μου δεν είναι τόσο αισιόδοξος όταν του λέω λιγότερο από 2 μήνες . Κ τη Δευτέρα ξεκινάει το μεταπτυχιακό, το σκέφτομαι κ δεν την παλεύω καθόλου.
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;; Σορρυ που αργώ να στείλω αλλά όλη μέρα δουλειά, παιδιά, τρέχω..είχαμε και μετακόμιση τώρα. Αγοράσαμε ένα σπίτι αλλά θέλει ανακαίνιση, οπότε μετακομίσαμε για ένα διάστημα στο πατρικό του άντρα μου μέχρι να φτιαχτούν κάποια πράγματα για να μπορούμε να μπούμε. Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία γενικά, γιατί το πατρικό του είναι βόρεια προάστια, ενώ το σπίτι που αγοράσαμε είναι νότια προάστια, εκεί που είναι το πατρικό μου και μέναμε τόσα χρόνια , κ όλα τα σχολεία δραστηριότητες κλπ των παιδιών είναι εκεί, και κάθε μέρα έχουμε ταξίδι 1 ώρα δρόμο. Ξυπνάμε πολύ πρωί κ γυρνάμε πολύ αργά το βράδυ σπίτι, είμαστε πτώματα κ τα παιδιά κουράζονται. Πήγα γιατρό την Τετάρτη, όλα καλά, πάλι κορίτσι μου είπε!! 🎀 Απογοήτευση ο άντρας μου χαχα..εμένα δε με νοιάζει!! Οι ανακατωσούρες κ οι εμετοί ακόμα εννοείται, αλλά οκ! Πώς είστε εσείς; Τι κάνετε; Τα μωράκια σας;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...