Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Geia sas, eimai 6 evdomadon egkios ,Apo xtes exw esthisi oti tha adiathetisw k amesos meta xekinisan ta kafe igra ,o giatros den anisixise aplos me simvoulepse na xekourastw.

Simera oloi mera exw kafe igra k piesis Katw xamila,TI deutera tha kanw Pali xoriaki ( ekana k xtes xoriaki, oi monades nai men anevikan Alla oxi Oso tha perimene o giatros, mou eipe na min anisixw)

Egw Pali anisixw ? ti lete esis? 

Δημοσίευση

Καλησπέρα @Tam και συγχαρητηρια!!! Πιθανως να είναι λογικο να εχει λογω εμφύτευσης λιγο αιματακι κι επειδή τα καφε υγρα είναι αιμα παλιο προφανως γι'αυτο και ο γιατρος σου ειπε να μην ανησυχεις… Τα ελαφρια πονακια δεν είναι κατι που δεν συνηθίζεται αρκει να μην είναι αφορητα και σε διαρκεια..Συνηθως οι γιατροι δινουν προγεστερονη αλλα σιγουρα ο γιατρος σου όταν κι αν το κρινει απαραιτητο θα το κανει!

Δημοσίευση

@Tam είμαι 4,5 εβδομάδων κ έχω και εγώ καφέ υγρα.  Ευτυχώς η ροή τους έχει μειωθεί αρκετά. Τις προηγούμενες ημέρες όμως ήταν αρκετά. Ο γιατρός μου ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικος και δεν μου πρότεινε κάποια φαρμακευτική αγωγή πάρα μόνο ξεκούραση. Κ εγώ επειδή ανησυχούσα ρώτησα εδώ κ όπως μου είπαν άλλες κοπέλες που είχαν όλα εξελίχθηκαν καλά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...