Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέραααα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αύριο εχω το πρώτο ραντεβού στο γυναικολόγο μετά την αποκάλυψη !!!Οπως το υπολογίζω, σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, είμαι 5,5 εβδομάδων! Αύριο θα γίνει κανονικά υπέρηχος ή είναι νωρις; Θα φαίνεται το έμβρυο ; Επίσης έτσι υπολογίζουν τις εβδομάδες, όπως το έκανα εγώ ;;γιατί ρώτησα το γιατρό κ μου είπε θα το δείξει ο υπέρηχος. Εγώ νόμιζα ότι μετράνε από την τελευταία περίοδο !

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η irenefron είπε:

Καλησπέραααα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αύριο εχω το πρώτο ραντεβού στο γυναικολόγο μετά την αποκάλυψη !!!Οπως το υπολογίζω, σύμφωνα με την τελευταία περίοδο, είμαι 5,5 εβδομάδων! Αύριο θα γίνει κανονικά υπέρηχος ή είναι νωρις; Θα φαίνεται το έμβρυο ; Επίσης έτσι υπολογίζουν τις εβδομάδες, όπως το έκανα εγώ ;;γιατί ρώτησα το γιατρό κ μου είπε θα το δείξει ο υπέρηχος. Εγώ νόμιζα ότι μετράνε από την τελευταία περίοδο !

Καλησπερα!εγω στην εκτη βδομαδα ειχα δει μονο σακο,στην ογδωη ακουσαμε καρδουλα.οι εβδομαδες ξεκινανε να μετρανε απο την πρωτη μερα της τελευτςιας περιοδου.καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η vasiliki30 είπε:

Καλησπερα!εγω στην εκτη βδομαδα ειχα δει μονο σακο,στην ογδωη ακουσαμε καρδουλα.οι εβδομαδες ξεκινανε να μετρανε απο την πρωτη μερα της τελευτςιας περιοδου.καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...