Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την ώρα του τοκετού φοράς μια μακριά τουαλέτα, τα καλά σου κοσμήματα και έχει φροντίσει πιο πριν να πας κομμωτήριο και σπα. Το νυχάκι μη ξεχάσεις!!!! :laugh:

Επειδή δεν γέννησα στην Ελλάδα δεν μπορώ να σου πω. Στο νοσοκομείο που γέννησα μου έδωσαν νυχτικό εκεί. Και όταν γέννησα σε αίθουσα τοκετού και αφού γέννησα στο νερό. Όσο για τη γέννα στο νερό, εκεί δεν φορούσα τίποτα. Απλά είχαν ρίξει ένα πανί πάνω μου. Μέχρι και μπουρνούζι μου έδωσαν!

Φαντάζομαι όταν είσαι μέσα στον πανικό του τοκετού και φτάσεις άρον άρον στην κλινική, δεν θα σου πουν βάλε το νυχτικό σου και πάμε για κλύσμα.

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Την ώρα του τοκετού φοράς μια μακριά τουαλέτα, τα καλά σου κοσμήματα και έχει φροντίσει πιο πριν να πας κομμωτήριο και σπα. Το νυχάκι μη ξεχάσεις!!!! :laugh:

:lol: :lol: Ωραία τα λες!!!

Δημοσίευση

falassarna EGO GENNHSA STO LHTO KAI MOU DOSANE MIA ROMPA LIGO KONTH ME KOUMPAKIA(KOITA GIA TO KONTH DEN PAIRNO ORKO APLA EGO EIMAI ARKETA PSHLH KAI MOU HTAN LIGO MINI:lol: )

KAI APO MESA TIPOTA TSITSIDI ENNOEITAI..

META STO DOMATIO KAI EGO EIXA PAREI PUTZAMES ALLA LOGO KAISARIKHS POU TELIKA EKANA ESTEILA KAI MOU PHRAN NUXTIKIA DEN GINETE ME TIPOTA NA FORESEIS PUTZAMA..

THA SOU ELEGA NA PAREIS MIA..

Δημοσίευση

ΑΤΗΙΝΑΚ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ:P

ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΠΙΓΙΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙ!!!:lol::P :laugh:

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ!!ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Π.Χ. ΧΑΠΑΚΙ. ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ.:angry:

Δημοσίευση

Κοίτα, επειδή θα ανοίξεις πολλές φορές τα πόδια σου θα έλεγα να φορέσεις κάτι που να αρμόζει στην περίσταση , μίνι τζην φούστα και το πιο sexy σουτιέν που διαθέτεις...

Πέρα από την πλάκα θα πας με τα πιο άνετα ρούχα σου και εκεί θα σου δώσουν μια ρόμπα.Η ρόμπα είναι για στριπτίζ, καθότι είναι διάφανη, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια..¨οσο για το κλύσμα δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί, διότι αν έχεις ήδη ενεργηθεί και δεν έχει φάει για αρκετές ώρες, μάλλον δεν θα χρειαστεί.Εγώ δεν έκανα. Εκείνη την ώρα το μόνο που θα σε νοιάζει είναι αν θα αντέξεις τους πόνους, και τίποτα άλλο, μα τίποτ'άλλο...Με το καλό, πάντως....

Δημοσίευση

MATHEWS ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ;)

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ:laugh: B) :woohoo: :lol: ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.ΑΠΑΠΑΠΠΑΠΑΠΑΑΑ

Δημοσίευση

Και εγώ δεν γέννησα στην Ελλάδα, στον πρώτο τοκετό αρχικά φορούσα την πυτζάμα μου, μετά μου έδωσαν ένα πράσινο κελεμπία να φορέσω. Στον 2ο τοκετό δεν είχα χρόνο ούτε κίμινο να πώ όλα έγιναν πολύ γρήγορα και έτσι φορούσα μόνο την μπλούζα μου. Ο μόνος άντρας στο δωμάτιο ήταν ο άντρας μου!!;)

Σημείωση: και στους 2 τοκετούς δεν έκανα ούτε κλύσμα, ούτε ξύρισμα που κάνουν στην Ελλάδα!:)

Δημοσίευση

έμενα την ώρα του τοκετού στο ΜΗΤΕΡΑ μου έδωσαν ειδική ρόμπα αυτές τις πράσινες, παντόφλες, όλα δικά τους....(οχι οτι δεν τα πληρωνεις στο τελος....) οποτε μην αγχώνεσαι...τα δικά σου τα φοράς αφου γεννήσεις κ ανέβεις στο δωμάτιο...οποτε μην αγχώνεσαι...

φιλιά πολλά...:kiss::P

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΡΟΜΠΙΤΣΑ,

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝΕΙ ΠΙΣΩ..

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΑΠΤΟΝ ΠΟΝΟ!!

ΧΙΧΙ..

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ..

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΝ..

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ.. ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΟΧΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ...

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΧΑΛΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ!!!!!

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ...

Δημοσίευση

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ :blush:

ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.........

Δημοσίευση

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΡΟΜΠΑ!!ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΟΜΠΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ.

ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΦΟΡΕΣΑ ΤΟ ΝΥΧΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΛΟΓΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΜΠΥΖΑΜΕΣ ΦΟΡΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5Η ΜΕΡΑ.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...