Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

SOFIAEVA και KONIS ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! :cheer: :cheer:

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΉΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ!!!!!! :lol: :silly: :woohoo: B)

ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• αν πάρεις 75mg  γλυκόζη θα σε πάρουν αίμα όταν πας πριν πιεις το υγρό.. μετά πίνεις το υγρό όσο πιο γρήγορα μπορεις (δεν είμαι σίγουρη αλλά  max μέσα σε 5 λεπτά , εγώ το πίνω μονορούφι )θα περιμένεις μια ώρα θα σε ξανά πάρουν αίμα.. θα περιμένεις άλλη μια ώρα θα πάρουν άλλη μια και μετά φεύγεις  αν πάρεις 100mg που συνήθως οι πιο πολλοί δεν την δίνουν πλέον θα κάτσεις άλλη μια έξτρα ώρα και μετά φεύγεις 
    • Όχι τίποτα άλλο μόνο αυτό παίρνω δεν παίρνω άλλες βιταμίνες ή φάρμακα δεν αγόρασα τίποτα άλλο από το φαρμακείο εχτές μόνο αυτό  ο φαρμακοποιός είπε πως πρέπει να το πω εκεί που μου γράφουν τα φάρμακα ότι είναι δωρεάν για την έγκυο το φιλισιν πρέπει να λέει 0 συμμετοχή όχι 25 %  Εκτός αν αυτό είναι σε άλλη κατηγορία και έχει 25% συμμετοχή 🤷‍♀️ θα το ρωτήσω όταν πάω γιατί εγώ δεν παίρνω κάτι άλλο για την ώρα ευχαριστώ κορίτσια 
    • Εσείς από που αγοράσατε τα έπιπλα σας; Αν είστε από Θεσσαλονίκη έχετε να προτείνεται κανένα καλό επιπλάδικο; Εννοείται κάποια θα τα πάρω από ΙΚΕΑ, Jysk κτλ αλλά καναπέ λέω να πάρω από κανένα καλό επιπλάδικο..Αν έχετε να προτείνετε κάτι...όπως και για κουρτίνες..
    • @Eliza Kats @Xrisa95 Ευχαριστ΄΄ω για τις συμβουλές και εγώ κάπως έτσι το είχα στο νου μου..πρώτα πακετάρισμα τα λιγότερο χρήσιμα και στο τέλος τα υπόλοιπα..η αλήθεια είναι ότι επειδή θα το αφήσω επιπλωμένο, με αγχώνει περισσότερο να είναι έτοιμο για κατοίκιση το νέο σπίτι το συντομότερο δυνατό..ώστε μετά να επιπλώσω και το δωμάτιο της μικρής.. Δυστυχώς δεν χωρά το ψυγείο μας οπότε για να μπω πρέπει να έχω ψυγείο, καναπέ και τραπέζι να τρώμε σίγουρα..ευτυχώς για φαγητο μένει η μαμά μου κοντά..Έχω πει ήδη μια κυρία για καθαριότητα, θα το παραλάβω και βαμμένο.. Σκέφτομαι να ξεκινήσω καθαρίζοντας το μπάνιο, μετά κουζίνα και τ΄ελος τα δωμάτια..  
    • άντε ρε κορίτσι, ετοιμόγεννη και ετοιμάζεις μετακόμιση..καλή υπομονή και σε σένα..Εγώ φεύγω από δικό μου που δεν θα μας χωρά πια και πάω σε νοίκι..οπότε δεν αγχώνομαι να το αδειάσω απαραίτητα με τη μία..απλά θέλω να τακτοποιηθώ το συντομότερο πριν γεννήσω γιατί πρέπει να πάρω καινούργια κάποια έπιπλα συν της μικρούλας που έρχεται..φυσικά πρώτα τα απαραίτητα (καναπέ, τραπέζι κτλ) μη αγχωθούμε και μετά όλα τα άλλα..όπως και να έχει ευτυχώς έχω βοήθεια τους γονείς μου και τα αδέλφια μου..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...