Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας και πάλι!

μια ερώτηση ..

ειμαστε δυο μηνών και κάτι (67 μη.) και καμία φορά πιο νωρίς ηλικιακά όμως έπιασε πιπίλα το βράδυ στον ύπνο κάτι το βοήθησε κάπως τα μεταμεσονύκτια γεύματα.την έπιασε χωρίς κλάμα και τη κράτησε 1 ώρα ίσως και παραπάνω κ μετά ξύπνησε κανονικά κ έφαγε.

τωρα όμως κάποιες φορές μέσα στη μέρα καθισμένη στο ριλαξ αρχίζει κάτι γκρινιτσες, κ λέω ας τη δώσω λίγο  πιπίλα μπας και την καθυσηχασει αλλά ούτε να τη βλέπει.βγαζει τη γλώσσα προς τα έξω.

γενικα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μωρό. Είναι ήρεμο, απλώς αναρωτιέμαι θα πιάσει πιπίλα;;

Ποια είναι η ηλικία που την πιάνουν πιο εύκολα;( δε θηλάζω)

το πρώτο μ παιδί είχε πιπίλα και την βοηθούσε στον ύπνο αλλά δε θυμάμαι καθόλου ηλικία που την έπιασε καλα.

ευχαριστωωω!

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Mummyof2 είπε:

μια ερώτηση ..

ειμαστε δυο μηνών και κάτι (67 μη.) και καμία φορά πιο νωρίς ηλικιακά όμως έπιασε πιπίλα το βράδυ στον ύπνο κάτι το βοήθησε κάπως τα μεταμεσονύκτια γεύματα.την έπιασε χωρίς κλάμα και τη κράτησε 1 ώρα ίσως και παραπάνω κ μετά ξύπνησε κανονικά κ έφαγε.

τωρα όμως κάποιες φορές μέσα στη μέρα καθισμένη στο ριλαξ αρχίζει κάτι γκρινιτσες, κ λέω ας τη δώσω λίγο  πιπίλα μπας και την καθυσηχασει αλλά ούτε να τη βλέπει.βγαζει τη γλώσσα προς τα έξω.

γενικα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το μωρό. Είναι ήρεμο, απλώς αναρωτιέμαι θα πιάσει πιπίλα;;

το πρώτο μ παιδί είχε πιπίλα και την βοηθούσε στον ύπνο αλλά δε θυμάμαι καθόλου ηλικία που την έπιασε καλα.

ευχαριστωωω!

Καλησπέρα δε νομίζω πως υπάρχει ηλικία ο δικός μου την πήρε από τριών ημερών μπορεί αν προσπαθήσεις λίγο να την πάρει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mummyof2 είπε:

μια ερώτηση ..

ευχαριστωωω!

Γειά σου κοπέλα μου! Να σου ζήσει το μωράκι σου. Γιατί θέλεις οπωσδήποτε να πάρει πιπίλα; Υπάρχουν μωρά που δεν τους αρέσει.Ο δικός μου πήρε ελάχιστα κι αυτό επειδή είχα την πεθερά μου να επιμένει να του την βάζει ενώ την έφτυνε.? Εγώ δε τον πίεζα καθόλου. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις επιθυμίες του μωρού σου κι αν πραγματικά την θελήσει θα την πιάσει?

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σου κοπέλα μου! Να σου ζήσει το μωράκι σου. Γιατί θέλεις οπωσδήποτε να πάρει πιπίλα; Υπάρχουν μωρά που δεν τους αρέσει.Ο δικός μου πήρε ελάχιστα κι αυτό επειδή είχα την πεθερά μου να επιμένει να του την βάζει ενώ την έφτυνε.? Εγώ δε τον πίεζα καθόλου. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τις επιθυμίες του μωρού σου κι αν πραγματικά την θελήσει θα την πιάσει?

Γεια σου!!! Δεν επιμένω φυσικα εννοώ δε πιέζω!

ειχα το πρώτο παιδί με τις πιπίλες που ειδικά στη περίοδο των δοντιών ανακουφιζόταν!αλλα βοήθησε και στον ύπνο!

αν δε θέλει να τη πάρει τότε καλώς!

θα βρει τους τρόπου της εκείνη!!!

ευχαριστω για την απάντηση

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ έδωσα πιπίλα περίπου στους 5 μήνες. Είχα σπίτι αρκετές από δείγματα που μου έδωσαν διαφημιστικά κ δοκιμασα 3- 4μέχρι να δω ποια του ταιριάζει.

Αυτο που έκανα ήταν να του τη δώσω όταν νυσταζει στο μεσημεριανό ύπνο. Με λίγη προσπάθεια τη πήρε. Αλλά στην αρχή καμία άλλη ώρα της ημερας. Όταν βγαίναμε του την είχα στα ρούχα με κορδέλα όμως. 

Μία μέρα ήμασταν έξω κ απομακρυνθηκα από το καρότσι μισό μέτρο να πληρώσω κάτι και τον είδα που γκρινιάξε. Του έδωσα τη πιπίλα να δω και την έπιασε γιατί αισθανόταν ανασφάλεια... Από εκείνη τη στιγμή στο καρότσι στη βόλτα όταν ήθελε την έτρωγε. 

Εγώ ήθελα να του δώσω πιπίλα γιατί τα βράδια είχε κάνει εμένα πιπίλα (μιλάμε για πολεεεεες ώρες) γιατί έχω ένα παιδί που πιο μωρό δεν του άρεσε το αυτοκίνητο και έκλαιγε συνέχεια μήπως οδηγαω χωρίς κλάματα. Και τέλος γιατί δεν ήθελα να τρώει κάποια στιγμή τα χέρια του 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα! Εγώ έδωσα πιπίλα περίπου στους 5 μήνες. Είχα σπίτι αρκετές από δείγματα που μου έδωσαν διαφημιστικά κ δοκιμασα 3- 4μέχρι να δω ποια του ταιριάζει.

Αυτο που έκανα ήταν να του τη δώσω όταν νυσταζει στο μεσημεριανό ύπνο. Με λίγη προσπάθεια τη πήρε. Αλλά στην αρχή καμία άλλη ώρα της ημερας. Όταν βγαίναμε του την είχα στα ρούχα με κορδέλα όμως. 

Μία μέρα ήμασταν έξω κ απομακρυνθηκα από το καρότσι μισό μέτρο να πληρώσω κάτι και τον είδα που γκρινιάξε. Του έδωσα τη πιπίλα να δω και την έπιασε γιατί αισθανόταν ανασφάλεια... Από εκείνη τη στιγμή στο καρότσι στη βόλτα όταν ήθελε την έτρωγε. 

Εγώ ήθελα να του δώσω πιπίλα γιατί τα βράδια είχε κάνει εμένα πιπίλα (μιλάμε για πολεεεεες ώρες) γιατί έχω ένα παιδί που πιο μωρό δεν του άρεσε το αυτοκίνητο και έκλαιγε συνέχεια μήπως οδηγαω χωρίς κλάματα. Και τέλος γιατί δεν ήθελα να τρώει κάποια στιγμή τα χέρια του 

Αυτό ακριβώς!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Mummyof2 είπε:

μια ερώτηση ..

ευχαριστωωω!

Καλησπερα,

εγω σχεδον απο την αρχη της την εσινα γιατι την ηρεμουσε, φυσικα σαν μωρο την εβγαζε ευκολα αλλα ουαν κοιμοταν επειδη την εβαζα στο πλαι τη «μαγκωνα με ενα μαξιλαρακι

η αληθεια ειναι οτι με βοηθησε πολυ αλλα της την δινω μονο κατα τον υπνο για να μη μαθαινει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...