Μετάβαση σε περιεχόμενο

Του Νοέμβρη το χουχουλι θα το φέρει το φασούλι!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:06 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα frogel μου?! Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο για να πάω να πάρω τα αποτελέσματα. Όχι τίποτα άλλα είμαι τρομερά φοβιτσιαρα και είμαι μέσα στο άγχος σήμερα! Πόσο ζηλεύω που σας ακούω να πηγαίνετε στην δουλειά σας! Μου έχει λείψει τόσο πολύ! Δεν παλεύεται το σπίτι☹️

Expand  

Κι εγώ μαζί σου φοβιτσιαρα τελείως με ότι έχει να κάνει με θέματα υγείας..όσο τσαμπουκας είμαι γενικά στη ζωή μου ακόμα και ένα πονοκέφαλος με κάνει να σκέφτομαι ότι αργοπεθαίνω χαχαχαχαχαχαχα...θα γυρίσεις κάποια στιγμή στη δουλειά σου η δεν το χεις ακόμα στα σχέδιά σου αγαπημένη??

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 9:27 ΠΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Δε προλαβαίνω να γράψω κάποιες μέρες... Εμείς είμαστε σπίτι με το μικρό το πρωί μάλλον θα βγούμε το απόγευμα έχει ωραία μέρα σήμερα... Εγώ άρχισα τα τεστ ωορρηξιας σιγά σιγά να μπούμε δυναμικά αυτό το μήνα στη προσπάθεια!!!! 

Expand  

Καλοκαιρι στην Κρήτη κανονικό..έχω την μαμά μου εδώ κάναμε γενική στο σπίτι μπας και στωσω κάνα χαλί αλλά εδώ είμαστε για σορτσάκια..:) μπράβο κορίτσι μου εύχομαι να είναι ο μήνας σου ❤️ 

κορίτσι μας τι κάνεις εσύ?εμφανίστηκε η περίοδος η να χαρούμε όλες μαζί?? @Elenikon

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:33 ΠΜ, ο/η Frogel είπε:

Καλοκαιρι στην Κρήτη κανονικό..έχω την μαμά μου εδώ κάναμε γενική στο σπίτι μπας και στωσω κάνα χαλί αλλά εδώ είμαστε για σορτσάκια..:) μπράβο κορίτσι μου εύχομαι να είναι ο μήνας σου ❤️ 

κορίτσι μας τι κάνεις εσύ?εμφανίστηκε η περίοδος η να χαρούμε όλες μαζί?? @Elenikon

Expand  

Καλημέρα κορίτσια!!Εγώ τίποτα και σήμερα!! Είμαι στο τσακ να πάρω τεστ αλλά από την άλλη λέω να περιμένω μέχρι αύριο...Μήπως καθυστερεί απλά όπως και άλλες φορές;;; Εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη εβδομάδα! Πραγματικά εδώ στη Κρήτη πολύ ζέστη! Σήμερα γιορτάζει και ο πολιούχος ο Άγιος Μηνάς εδώ στο Ηράκλειο οπότε έχουμε αργία και είναι ότι πρέπει η μέρα για μια βολτα!

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:40 ΠΜ, ο/η Elenikon είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Εγώ τίποτα και σήμερα!! Είμαι στο τσακ να πάρω τεστ αλλά από την άλλη λέω να περιμένω μέχρι αύριο...Μήπως καθυστερεί απλά όπως και άλλες φορές;;; Εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη εβδομάδα! Πραγματικά εδώ στη Κρήτη πολύ ζέστη! Σήμερα γιορτάζει και ο πολιούχος ο Άγιος Μηνάς εδώ στο Ηράκλειο οπότε έχουμε αργία και είναι ότι πρέπει η μέρα για μια βολτα!

Expand  

Απορώ με την υπομονή σου κορίτσι μου μπραβοοοοο..εγώ θα χα κάνει δέκα χαχαχαχαχα..:)) Σου τυχαίνει συχνά να έχεις καθυστέρηση?? μπραβοοοοο καλές βόλτες να απολαύσεις τη μέρα και να έχεις και χαρούμενα νέα :)

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:48 ΠΜ, ο/η Frogel είπε:

Απορώ με την υπομονή σου κορίτσι μου μπραβοοοοο..εγώ θα χα κάνει δέκα χαχαχαχαχα..:)) Σου τυχαίνει συχνά να έχεις καθυστέρηση?? μπραβοοοοο καλές βόλτες να απολαύσεις τη μέρα και να έχεις και χαρούμενα νέα :)

Expand  

Καμιά φορά μου καθυστερεί κάνα δυο μέρες ....Το ότι πονάει το στήθος πάνω από 10 μέρες και ότι έχω δει λίγο ροζ στο σκουπισμα πριν 4 μέρες ενώ δεν τα έχω δει άλλη φορά με υποψιάζουν περισσότερο.

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:31 ΠΜ, ο/η Frogel είπε:

Κι εγώ μαζί σου φοβιτσιαρα τελείως με ότι έχει να κάνει με θέματα υγείας..όσο τσαμπουκας είμαι γενικά στη ζωή μου ακόμα και ένα πονοκέφαλος με κάνει να σκέφτομαι ότι αργοπεθαίνω χαχαχαχαχαχαχα...θα γυρίσεις κάποια στιγμή στη δουλειά σου η δεν το χεις ακόμα στα σχέδιά σου αγαπημένη??

Expand  

Αχ έτσι ακριβώς! Κι εγώ κάτι περίεργο να αντιληφθώ αρχίζω και ετοιμάζω την διαθήκη μου!? Άστα η περίπτωση μου δεν παλεύεται! Δυστυχώς το γραφείο μας έκλεισε όταν το αφεντικό μου βγήκε στην σύνταξη και εγώ δεν ήμουν σε θέση τότε να το κρατήσω λόγω της εγκυμοσύνης μου. Τώρα ελπίζω να βρω κάτι! Εκτός κι αν είμαι τυχερή και με προλάβει το νινακι και κάτσω σπίτι τελικά!?

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:09 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ακριβώς έτσι diana μου! Άλλη διάθεση! Εγώ βάζω και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το απολαμβάνω! Γερές να είμαστε κορίτσια μου...και όλος ο κόσμος!

Expand  

Ολος ο κοσμος να εχει υγεια και να ειναι καλα με τις οικογενειες τους!!!????

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:40 ΠΜ, ο/η Elenikon είπε:

Expand  

Αν δεις καμία στο δρόμο να τρυγιρναει γύρω γύρω με το καρότσι με ένα καφέ στο χέρι εγώ θα είμαι χαχαχα

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 11:44 ΠΜ, ο/η Kostef είπε:

Αν δεις καμία στο δρόμο να τρυγιρναει γύρω γύρω με το καρότσι με ένα καφέ στο χέρι εγώ θα είμαι χαχαχα

Expand  

Χαχα! Πολύ καλά κάνεις!! Έχει υπέροχη μέρα!!Δεν θα χειμωνιασει φέτος μου φαίνεται!!Χριστούγεννα στην παραλία θα κάνουμε...!!

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 8:24 ΠΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου :-) !! Τι δωράκια λες να πάρεις;;; ρε κορίτσια μου πότε θα στολίσετε;;

Expand  

Εγώ αυτές της μέρες θα στολίσω θέλω να το χορτασωωωω τρελενομαι για τα Χριστούγεννα ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:33 ΠΜ, ο/η Frogel είπε:

Expand  

Τι καλά που έχεις βοήθεια!! Πήγαινε τη μαμά κ για κανένα καφεδάκι όχι δουλειές μόνο!!! Εγώ έδωσα το χάλι μου για φύλαξη κ πρέπει να πάρω τηλ να μου το φέρουν. 

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ αδιαθετησα τελικά! Δεν είναι ωραίο συναίσθημα! Αλλά πάμε για την επόμενη προσπάθεια! 12/12 επόμενη περίοδος! Ελπίζω να είναι τυχερός μήνας και να έχουμε όλες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!!❤️?

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια! ??

Καλη εβδομαδα σε ολες με αισιοδοξια!?

Όντως σημερα στο Ηράκλειο εχει καλοκαιρι! Ανυπομονω να βαλω χαλια να στολισω και για Χριστουγεννα αλλα η αληθεια ειναι οτι με τετοιο καλο καιρό δεν μπορω να μπω στο mood. Ελπιζω να χαλάσει ο καιρος συντομα! 

Εγω κοριτσια ειμαι στην ιδια φαση. Λιγο καφε, λίγο ροζ και η σερβιετα πεντακαθαρη, στη χειροτερη βλεπω μια σταγονα! Αρχιζω και υποψιαζομαι ότι ισως εχω κατι το οποιο δεν μου βρηκε η γυναικολογος στις εξετασεις.... Ωστοσο  @Αννια27 εαν μπορεις να με βαλεις σε παρακαλω για 10/12 στο πινακακι και βλεπουμε!

Ευχομαι σε ολες να περασετε καταπληκτικα σημερα!????

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 12:31 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Τι καλά που έχεις βοήθεια!! Πήγαινε τη μαμά κ για κανένα καφεδάκι όχι δουλειές μόνο!!! Εγώ έδωσα το χάλι μου για φύλαξη κ πρέπει να πάρω τηλ να μου το φέρουν. 

Expand  

Δεν την έχω εδώ καλή μου μένει βόρεια Ελλάδα οπότε την έχω μόνο για λίγες μέρες.. εννοείται ότι την βγάζω και για καφέ και για ρακί παντού την άπω την μανούλα ❤️ αλλά δεν έχει σταματημό δουλειές δως τις και τίποτα άλλο..αχαχαχαχα..εγώ έχω μεγάλο μπαλκόνι στο καινούριο σπίτι και το πλυναμε εδώ φέτος..

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 1:34 ΜΜ, ο/η Elenikon είπε:

Κορίτσια εγώ αδιαθετησα τελικά! Δεν είναι ωραίο συναίσθημα! Αλλά πάμε για την επόμενη προσπάθεια! 12/12 επόμενη περίοδος! Ελπίζω να είναι τυχερός μήνας και να έχουμε όλες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!!❤️?

Expand  

Κοριτσάκι μου το γνωρίζουμε όλες αυτό το συναίσθημα και είναι πολύ καλό αύριο θα είσαι καλύτερα εγγυημένα..μην αγχώνεσαι και θα μας έρθει την καταλληλότερη στιγμή..το πιστεύω ❤️

@Dimitra91ποσοοο ίδια το σκεφτομαι δεν ξέρεις.. ανυπομονώ να χαλάσει ο καιρός και να βάλω κι εγώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια Και να κυλιστω στα χαλιά χαχαχαχαχχα..πάντως κορίτσια για μας που είμαστε Κρήτη σίγουρα το χουχουλιασμα δεν ειναι κατάλληλος τίτλος..έπρεπε να έιναι του Νοέμβρη η παραλιτσα θα γεμίσει την κοιλίτσα χαχαχαχαχαχ

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 10:55 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αχ έτσι ακριβώς! Κι εγώ κάτι περίεργο να αντιληφθώ αρχίζω και ετοιμάζω την διαθήκη μου!? Άστα η περίπτωση μου δεν παλεύεται! Δυστυχώς το γραφείο μας έκλεισε όταν το αφεντικό μου βγήκε στην σύνταξη και εγώ δεν ήμουν σε θέση τότε να το κρατήσω λόγω της εγκυμοσύνης μου. Τώρα ελπίζω να βρω κάτι! Εκτός κι αν είμαι τυχερή και με προλάβει το νινακι και κάτσω σπίτι τελικά!?

Expand  

Χαχαχαχαχαχαχαχ..ο άντρας μου την πρώτη φορά που έπαθα κάτι και με έπιασε πανικός δεν το πίστευε .έχουμε περάσει μαζί πολύ δύσκολες καταστάσεις οικογενειακές και ήμουν βράχος και δεν μπορούσε να καταλάβει πως γίνεται να πνίγονται σε μια κουταλιά νερό σε θέματα τόσο απλά..ο γλυκούλης μου είχε πολύ πλάκα..θα σε προλάβει το νινακι κοριτσαρα μου και θα δουλέψεις όταν ξεπεταχτεί κι αυτό..:)

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 1:53 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Καλημερα κοριτσια! ??

Καλη εβδομαδα σε ολες με αισιοδοξια!?

Όντως σημερα στο Ηράκλειο εχει καλοκαιρι! Ανυπομονω να βαλω χαλια να στολισω και για Χριστουγεννα αλλα η αληθεια ειναι οτι με τετοιο καλο καιρό δεν μπορω να μπω στο mood. Ελπιζω να χαλάσει ο καιρος συντομα! 

Εγω κοριτσια ειμαι στην ιδια φαση. Λιγο καφε, λίγο ροζ και η σερβιετα πεντακαθαρη, στη χειροτερη βλεπω μια σταγονα! Αρχιζω και υποψιαζομαι ότι ισως εχω κατι το οποιο δεν μου βρηκε η γυναικολογος στις εξετασεις.... Ωστοσο  @Αννια27 εαν μπορεις να με βαλεις σε παρακαλω για 10/12 στο πινακακι και βλεπουμε!

Ευχομαι σε ολες να περασετε καταπληκτικα σημερα!????

Expand  

Γεια σου κορίτσι μ άσε κ αύριο να περάσει η μέρα αν συνεχίσει κάνε ακόμα ένα τεστ σε πληροφορώ ότι εγώ ακόμα έχω καφέ κ είμαι έγκυος εάν δεν σου έρθει ροή μην το βάζεις κάτω ίσως άργησε να γίνει η εμφύτευση εγώ πιστεύω πως κάτι γίνεται στην κοιλιτσα σου

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 1:34 ΜΜ, ο/η Elenikon είπε:

Expand  

Κουκλίτσα μ θέλω να είσαι δυνατή για τον επόμενο μήνα εδώ ήμαστε ότι χρειαστείς ξέρω δεν είναι ότι πιο ωραίο αλλά θα τα κατάφερεται ολεςςςς❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:01 ΜΜ, ο/η Frogel είπε:

Κοριτσάκι μου το γνωρίζουμε όλες αυτό το συναίσθημα και είναι πολύ καλό αύριο θα είσαι καλύτερα εγγυημένα..μην αγχώνεσαι και θα μας έρθει την καταλληλότερη στιγμή..το πιστεύω ❤️

@Dimitra91ποσοοο ίδια το σκεφτομαι δεν ξέρεις.. ανυπομονώ να χαλάσει ο καιρός και να βάλω κι εγώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια Και να κυλιστω στα χαλιά χαχαχαχαχχα..πάντως κορίτσια για μας που είμαστε Κρήτη σίγουρα το χουχουλιασμα δεν ειναι κατάλληλος τίτλος..έπρεπε να έιναι του Νοέμβρη η παραλιτσα θα γεμίσει την κοιλίτσα χαχαχαχαχαχ

Expand  

χαχαχαχχαχαχχααχχ γελασα παρα πολυ με τον τιτλο! Πόσο δικιο εχεις! Και για μενα που το καλοκαιρι μπορώ να το αντεξω το πολυ 2 μηνες, ειναι ανυποφορορη αυτη η κατασταση!

Θελουμε να κυλιστουμε στα χαλιά βρε αδερφε!

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:13 ΜΜ, ο/η Ελενακι12 είπε:

Γεια σου κορίτσι μ άσε κ αύριο να περάσει η μέρα αν συνεχίσει κάνε ακόμα ένα τεστ σε πληροφορώ ότι εγώ ακόμα έχω καφέ κ είμαι έγκυος εάν δεν σου έρθει ροή μην το βάζεις κάτω ίσως άργησε να γίνει η εμφύτευση εγώ πιστεύω πως κάτι γίνεται στην κοιλιτσα σου

Expand  

Ναι κοριτσι μου καπως ετσι το σκεφτομαι κ θα επικοινωνησω με την γυναικολογο μου! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την θετικοτητα που μου μεταφερεις!❤❤

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:11 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμείς είμαστε σε νεκρή περίοδο στη δουλειά και δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Μου έκοψαν και το κινητό και δεν έχω ίντερνετ στη δουλειά... Φρίκη... 

Expand  

Δεν έχετε ιντερνετ?? Πως γινεται αυτο??

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:01 ΜΜ, ο/η Frogel είπε:

Expand  

Πολύ κακο έγραψα αλλά το διόρθωσε το οτοκορεκτ..άκου εκεί καλό κακό κι ανάποδο είναι το συναίσθημα

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:27 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Δεν έχετε ιντερνετ?? Πως γινεται αυτο??

Expand  

Δεν δουλεύω σε γραφείο... Σε εργοστάσιο δουλεύω στην παραγωγή. Έχει ίντερνετ αλλά το έχει στο γραφείο του αφεντικού και φυσικά είναι με κωδικό.... Τι να πάω να του πω;; πες μου τον κωδικό του WiFi για να μπαίνω στο ίντερνετ;;; 

Δημοσίευση
  στις On 11/11/2019 at 2:20 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Ναι κοριτσι μου καπως ετσι το σκεφτομαι κ θα επικοινωνησω με την γυναικολογο μου! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την θετικοτητα που μου μεταφερεις!❤❤

Expand  

Όλα είναι αμοιβαία κούκλα μου ❤️❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...