Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλα Χρυσα μου δεν υπαρχεις!!! Φτου σου κοριτσι μου!!! 3η εγκυμοσυνη κ εισαι μοντελο!!! 😍😍😍 Κ η κοιλιτσα φανταστικη!!!🫶🫶 με το καλο ο μπεμπακος σας!!!
    • Ναι ρε συ μεγαλωνουν οι γονεις μας!!! Κ φαντασου η μαμα μου ειναι μονο 63 ετων κ παλι εχει κουραστει πολυ, εχει περασει περιπετειες με την υγεια της κ γνκως δν εχει τις αντοχες π ειχε.. πολυ λογικο!!! Κ απ την αλλη σκεφτομαι οτι εγω στην ηλικια της ουτε τα μισα δν ξερω αν θα κανω... νομιζω καθε γενια κ λιποψυχουμε κ πιο νεοι...  Ασε αυτο μ το φαγητο το κανω κι εγω... δν βαζω κιλα ευκολα κ εχω καλο μεταβολισμο αλλα το ριχνω ευκολα στο φαγητο κ στα γλυκα οταν δν ειμαι καλα.. ε καπου πρεπει να ξεσπασουμε κι εμεις, δε γινεται... φαση ειναι κ θα περασει!! Η ουσια ειναι ν ξεπεραστει ή να διαχειριστεις καπως (ακομη κ με αποδοχη της καταστασης) αυτο π προκαλει την ολη αναστατωση... ολα θελουν τον χρονο κ τον τροπο τους!!  Εννοειται θα συμμετεχω κ θελω πολυ να βλεπω κ τα δικα σας νεα!!! Τοσα χρονια εδω μεσα, εχουμε ενα δεσιμο ξεχωριστο!!💞 απλα ειναι καποιες φορες π θελουμε το χρονο μας...😊
    • Στην εβδομάδα που είσαι είχα τσιμπήματα και πιο έντονες καούρες!Τώρα και τα δύο έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα!! Πόνους νιώθω σε διάφορες μορφές,σαν περιόδου,λίγο στη μέση και μέσα στην κοιλιά πιέσεις και τραβήγματα.Γενικα σήμερα δεν έχω περάσει πολύ όμορφα!!😛
    • Εγώ φοβάμαι μην μου την κάνει πριν την 38η αν και ξέρω πως ειδικά οι πρωτοτοκες δύσκολα πάνε νωρίς.Ετσι θα πονάμε δηλαδή από εδώ κ πέρα??Άσε που κάθε φορά που γυρίζω πλευρό είναι σα να έχω πέτρες μέσα στη κοιλιά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...