Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αννούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!Σου εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να εισαι πάντα καλά και ευτηχισμένη με τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου!!!

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....

Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΘΩΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ" ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΒΡΕ....;) (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ

ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...:P )

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.... ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΥΧΗΘΟΥΜΕ! :)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τις ευχές σας!!!Να είστε πάντα καλά!!!:kiss: :kiss: :kiss: Πράγματι τα ωραιότερα γενέθλια φέτος που έχω και τα κοριτσάκια μου!!!:laugh: Να στε καλά και ότι ποθείτε!

Δημοσίευση

Χρόνια Πολλά Άννα να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρεται η οικογένειά σου, να είσαι πάντα υγιής ώστε να φροντίζεις τα γλυκά σου παιδάκια.:kiss:

irenevaladia Χρόνια πολλά και σε σένα να τα εκατοστήσεις, κάθε ευτυχία στην ζωή σου. :kiss:

Δημοσίευση

αννουλα μου χρονια σου πολλα παντα καλα και ευτυχισμενα μαζι με την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!! irenevaladia χρονια πολλα και σε σενα και οτι επιθυμεις συντομα να το αποκτησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Δημοσίευση

ΑΝΝΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

na zeisei Annoyla k xronia pollaaaaaaa

megalh na gineis me (kastana,ksantha,kokkina) malliaaaaaaaaa

pantou na skorpizeis ths nioths to fosssss

k oloi na lene na mia sofossssssssssss

xronia sou polla koukla mou k oti epythimeis na xeresai tis koritsare sou k na ths kamaroneis..........

Δημοσίευση

Αννούλα μου, ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!! Να είσαι πάντα γερή και δυνατή να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου και να στέκεσαι δίπλα σε κάθε τους στιγμή!!!

65.gif

Irenevaladia, σου εύχομαι να είσαι πολύχρονη κι ευτυχισμένη και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!!! Ό,τι ποθείς από την καρδούλα σου, να σου συμβεί στη νέα αυτή χρονιά της ζωής σου!!! ;)

HappyBirthday-glitter.gif

• Προσθήκη...