Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΣΑΧΑΡΟ!!

tonyna

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 1/2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΙΝΣΟΥΛΙΝΕΣ....

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ TROFOCARD ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΟ...

ΜΗΠΩς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΣΑΧΑΡΟ ?ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΠΑΡΤΑΤΗ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ,ΣΩΣΤΑ?

ΕΧΩ ΑΝΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα tonyna ,

ακριωώς έτσι κι εγώ. Και Trofocard και ινσουλίνες αλλά ο ενδοκρινολόγος δεν μου είπε κάτι που να με ανησυχεί.

Είδες τις τιμές του ζαχάρου να ανεβαίνουν;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΩ...ΠΟΣΕΣ ΙΝΣ.ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ 3.ΣΥΝΟΛΟ 29 ΜΓ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ......ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ ΝΗΣΤΙΚΗ 70-80 ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΕΝΗ 100-120...ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΛΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΑ...

tonyna kαλημερα κ απο εμενα εχω κ εγω προβλημα με το ζαχαρο πριν την εγκυμοσηνη επερνα το Glucophage κ με το που εμεινα εγκυος ξεκινησα την ινσουλινη,στην αρχη 2 φορες την ημερα κ τωρα τρεις.ο ενδοκρινολογος που με παρακλουθει δε θελει να ξεφευγουν οι τιμες πανω απο το 100 το πολυ 115 μου ειπε κ μ'εχουν σε αυστηρη διαιτα.ακομη δε ξεκινησα μαγνησιο κ σιδηρο αλλα μαλον αυτα που μας δινουν θα πρεπει να μην επηρεαζουν το ζαχαρο; καλη εγκυμοσηνη σου ευχομαι κ ολα να πανε καλα....

Κορίτσια εγώ δεν είχα προηγούμενο ιστορικό με το ζάχαρο.Παίρνω 30 το πρωί και 28 το βράδυ και μου έδωσε κι εμένα 90 νηστική και 120 μία ώρα μετά το φαγητό. Δεν βλέπω όμως καμία βελτίωση για να είμαι ειληκρινής.

Κάνετε και διατροφή;

Εγώ ναι, αν και 2-3 μερούλες τώρα την ψιλοέγραψα γιατί ενάμισι μήνα τώρα; δε βλέπω προκοπή!

dev094pb___.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...