Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι new οπότε καλώς σας βρήκα!   Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς είχε αίμα εμφύτευσης και αν όντως τελικά μοιάζει με την περίοδο γιατί με τόσα που έχω διαβάσει ομολογώ πως έχω μπερδευτεί! Αυτό που με έβαλε σε υποψίες ειναι το γεγονός ότι για 1η φορά αδιαθέτησα 2 μέρες νωρίτερα ( έχω τρομερά σταθερό κύκλο- πάντα 28 μέρες) , ότι δεν πονούσα καθολου ενώ κάθε φορά υποφέρω, και ειχα πολύ μικρή ροή συγκριτικά με άλλες φορές! 

Ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Connieg είπε:

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι new οπότε καλώς σας βρήκα!   Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς είχε αίμα εμφύτευσης και αν όντως τελικά μοιάζει με την περίοδο γιατί με τόσα που έχω διαβάσει ομολογώ πως έχω μπερδευτεί! Αυτό που με έβαλε σε υποψίες ειναι το γεγονός ότι για 1η φορά αδιαθέτησα 2 μέρες νωρίτερα ( έχω τρομερά σταθερό κύκλο- πάντα 28 μέρες) , ότι δεν πονούσα καθολου ενώ κάθε φορά υποφέρω, και ειχα πολύ μικρή ροή συγκριτικά με άλλες φορές! 

Ευχαριστώ!!!

καλως ηρθες! λοιπον...εγω οταν εμεινα εγκυος (δεν συνεχιστηκε δυστυχως) ειχα αυτο που λενε αιματακι εμφυτευσης,ηταν μια μερα μονο δυο χαζοσταγονες ροζ,πιστευα οτι ειναι περιοδος και δεν ασχοληθηκα ουτε καν οταν σταματησε,το απεδωσα στην κουραση,παντρευομουν και ετρεχα και δεν εφτανα.Εχεις ροη παραπανω απο μερα? μηπως ειναι αλλαγη κυκλου λογω εποχης? Ευχομαι ολοψυχα να ειναι σπορακι 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η konstantia_12 είπε:

καλως ηρθες! λοιπον...εγω οταν εμεινα εγκυος (δεν συνεχιστηκε δυστυχως) ειχα αυτο που λενε αιματακι εμφυτευσης,ηταν μια μερα μονο δυο χαζοσταγονες ροζ,πιστευα οτι ειναι περιοδος και δεν ασχοληθηκα ουτε καν οταν σταματησε,το απεδωσα στην κουραση,παντρευομουν και ετρεχα και δεν εφτανα.Εχεις ροη παραπανω απο μερα? μηπως ειναι αλλαγη κυκλου λογω εποχης? Ευχομαι ολοψυχα να ειναι σπορακι 

Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία που είχες :( .  2 μέρες κράτησε. Ναι πιθανό να ήταν περίοδος απλά δυστυχώς όταν μπαίνεις στη διαδικασία προσπάθειας, μεταφράζεις τα πάντα σε πιθανά συμπτώματα και τρελαίνεσαι ? 

Σ ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα τα καλύτερα ?

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Connieg είπε:

Λυπάμαι πολύ για την εμπειρία που είχες :( .  2 μέρες κράτησε. Ναι πιθανό να ήταν περίοδος απλά δυστυχώς όταν μπαίνεις στη διαδικασία προσπάθειας, μεταφράζεις τα πάντα σε πιθανά συμπτώματα και τρελαίνεσαι ? 

Σ ευχαριστώ πολύ! Και σε σένα τα καλύτερα ?

παντως αφου δεν σου συμβαινει συχνα,κανε μια χοριακουλα,ενα τεστακι ποτε δεν ξερεις 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!εγώ είχα αίμα εμφυτευσης..ειχα καφέ αιματακι για Μια ημέρα έτσι σταγόνες  σταγόνες! Και τώρα σε μια εβδομάδα μπαίνω στον 8ο!εμένα όμως αυτό το αίμα ήρθε Μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο.. σε σταθερό 28αρη κύκλο.. (21-22η ημέρα του κύκλου μου)και μου έκανε εντύπωση γιατί δε μου είχε ξανά συμβεί ποτέ! Ε σε συνδυασμό με τα δέκατα που είχα,αμέσως κατάλαβα οτι είναι εγκυμοσύνη!!!σου εύχομαι να είσαι έγκυος ?

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η konstantia_12 είπε:

παντως αφου δεν σου συμβαινει συχνα,κανε μια χοριακουλα,ενα τεστακι ποτε δεν ξερεις 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλημέρα!!εγώ είχα αίμα εμφυτευσης..ειχα καφέ αιματακι για Μια ημέρα έτσι σταγόνες  σταγόνες! Και τώρα σε μια εβδομάδα μπαίνω στον 8ο!εμένα όμως αυτό το αίμα ήρθε Μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο.. σε σταθερό 28αρη κύκλο.. (21-22η ημέρα του κύκλου μου)και μου έκανε εντύπωση γιατί δε μου είχε ξανά συμβεί ποτέ! Ε σε συνδυασμό με τα δέκατα που είχα,αμέσως κατάλαβα οτι είναι εγκυμοσύνη!!!σου εύχομαι να είσαι έγκυος ?

Κορίτσια έκανα τεστ δυστυχώς αρνητικό ? @nektatinaki_love συγχαρητήρια, με το καλό να έρθει το μικρούλι σου!!! ????

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Connieg είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ κοπέλα μου..Δεν πειράζει που δεν πέτυχες αυτό τον μήνα,πάμε για τον επόμενο!!!Όλα καλά να σου πάνε και να δεις το θετικό τεστακι πολύ σύντομα!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπορείς να μας γράψεις την εμπειρία της φίλης σου; 
    • Μόνο συγγενής πρώτου βαθμού;;;; γιατί θα ζητήσουν και πιστοποιητικό; 
    • Τι να σου πω!! Αναφέρεται συχνά στο μωρό είναι η αλήθεια και τώρα που διαβάζουμε κ ένα βιβλίο για αδερφάκι, μου λέει θέλω κ εγώ νινί κλπ και μου λέει πως θα παίζουν και θα πηγαίνουν βόλτα. Οπότε σίγουρα έχει μπει κάπως στο νόημα και ίσως να παίζει κ αυτό τον ρόλο του. Βέβαια αυτές τις μέρες μου είπε ο άντρας μου ότι στο πάρκο ήθελε να παίξει με δύο παιδάκια κ το ζητούσε, οπότε ίσως είναι παροδικό. 
    • Γελάω με το "όχι όχι συγνώμη κοριτσάκι" 🤣 Αχ κι εγώ δεν ξέρω τι να σου πω γιατί η δικιά μου είναι πολύ της παρέας. Θέλει πολύ τα παιδάκια και τώρα που πλησιάζει τα 2,5 μπορεί κάπως να παίξει και με άλλα παιδιά (όχι μόνο παραλληλόγραμμο παιχνίδι). Μήπως έχει αναστατωθεί που έρχεται το μωρό;
    • @Diwni όλα καλά με την μικρή? Μην νιώθεις τυψεις μωρε. Σε καταλαβαινω απολυτα αλλα πάει πέρασε! Θυμαμαι ο γιος μου μωρακι καθόμασταν στον καναπέ και γκρίνιαζε και κουνιόταν πέρα δωθε και πάρτον από κάτω. Ευτυχώς είχε το χαλί, αλλά θυμάμαι πως τον είδα πως πάει να πέσει και εγώ δεν κουνήθηκα και είχα πολλές τύψεις. Ένιωθα για πάρα πολύ καιρό ενοχές πως γιατί δεν έπιασα το παιδί ενώ μπορούσα και μηπως υποσυνειδητα ηθελα να πεσει γιατι ειχε πολυ γκρινια και αν είχε πάθει κάτι και πολλά άλλα. Εκει καταλαβα πως η κουραση ειχε βαρεσει κοκκινο. (Γενικα ο γιος μου ηταν πολυ δυσκολο μωρό λόγω θεμάτων που είχαμε.) Οπότε μην νιώθεις τύψεις. Τα γράφω μπερδεμένα άλλα είμαι τόσο κουρασμένη που με το ζόρι στέκομαι. Εμείς κορίτσια από χθες το βράδυ γκρίνια,το βράδυ ζήτημα να κοιμηθηκε 2-3 ώρες σπαστά και όλο το πρωί κλάμα με λυγμούς που μετά για πολύ ώρα είχε αναφιλητα. Την πήγα βόλτα που πήγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο,κατσαμε και στην παιδική χαρά και ήταν οκ,μόλις μπηκαμε σπίτι πάλι τα ίδια. Τελικά έκατσε δίπλα της στον καναπέ ο αδερφός της και ξεράθηκε στον ύπνο η μικρή, ευτυχώς πρόλαβα να φάω. Μετά πάλι που ξυπνησε κλάμα. Νομίζω είναι τα δοντάκια της συν το αλμα του 6ου,μπαίνουμε στην εβδομάδα της κορύφωσης.  Τώρα ήπιε μια μπουκάλα γάλα και κοιμηθηκε ,ελπίζω απόψε να έχουμε ήρεμο βράδυ!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...