Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κολικοι

Recommended Posts

Καλησπέρα.. Ο μικρός μ βασανίζεται από κολικούς και λόγο ότι δεν το πίνει το χαμομήλι, ο παιδίατρος μας είπε να πάρουμε κιντερτε ρόφημα βοτάνων. Το έχει δοκιμάσει καμία,  είναι καλό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η maria4g63t είπε:

Καλησπέρα.. Ο μικρός μ βασανίζεται από κολικούς και λόγο ότι δεν το πίνει το χαμομήλι, ο παιδίατρος μας είπε να πάρουμε κιντερτε ρόφημα βοτάνων. Το έχει δοκιμάσει καμία,  είναι καλό?

Καλησπέρα,προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει αν και ταλαιπωρήθηκαμε και εμείς κάνα μήνα με κολικούς ο γιατρός μου ήταν κάθετος τίποτα άλλο εκτός από γάλα,πολλές φίλες μου όμως το δίνανε στα παιδάκια τους(αυτό με τον μάραθο)και είπανε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό

Καλησπέρα!Και εμείς είχαμε ένα μισή μήνα θέμα με τους κολικούς...θηλάζεις??εμάς ο παιδίατρος ήταν αρνητικός σε όλα αυτά..προληπτικά μας έδωσε μόνο που κάποια φορές βοηθούσαν 

στις πριν 57 λεπτά, ο/η stasa199 είπε:

Καλησπέρα!Και εμείς είχαμε ένα μισή μήνα θέμα με τους κολικούς...θηλάζεις??εμάς ο παιδίατρος ήταν αρνητικός σε όλα αυτά..προληπτικά μας έδωσε μόνο που κάποια φορές βοηθούσαν 

Ναι αποκλειστικό θηλασμό.. Ήπιαμε σήμερα 20μλ κιντερτε και λίγο ηρεμήσαμε.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η maria4g63t είπε:

Ναι αποκλειστικό θηλασμό.. Ήπιαμε σήμερα 20μλ κιντερτε και λίγο ηρεμήσαμε.. 

Προσπάθησε να κόψεις γαλακτοκομικά,όσπρια,αυτά και αν μπορείς και σιτηρά....Η έστω να τα περιορίσεις θα δεις ότι θα τον βοηθήσει..

στις πριν 1 ώρα, ο/η KONSTANTIA είπε:

Infacolic δαγκωτό. Ούτε πρεβιοτικά μας βοήθησαν ούτε τπτ!

Δεν το ήξερα αυτό και δεν μας το είπε και ο παιδίατρος!προβιοτικα μας έδωσε και πάλι είχαμε ταλαιπωρία.. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η stasa199 είπε:

Δεν το ήξερα αυτό και δεν μας το είπε και ο παιδίατρος!προβιοτικα μας έδωσε και πάλι είχαμε ταλαιπωρία.. 

Εγώ πρεβιοτικα έδωσα στον πρώτο μου γιο και ήταν καλά. Σε αυτό το μωρό δεν έκαναν τίποτα και επειδή προέχει η ανακούφιση του μωρού και η ψυχική ηρεμία της οικογένειας, πήραμε αυτό το φάρμακο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...