Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νωρίς χωριακη

katerinaki-dm

Recommended Posts

Καλησπερα.. 11 Αυγούστου προηγούμενη περίοδος... επαφη 25 τ μήνα... έκανα χοριακη 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δλδ 5 Σεπτεμβρίου .. Και βγήκε 0.10 δηλαδή αρνητικό... Υπάρχει πιθανότητα να το έκανα νωρίς;;; να σημειώσω ότι έκανα εμετό 2-3 φορές και έχω πόνους χαμηλά σαν περιόδου κ στην κοιλιά μ..Και ότι έχω ήδη ένα παιδί 10 μηνών 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 18 λεπτά, ο/η katerinaki-dm είπε:

Καλησπερα.. 11 Αυγούστου προηγούμενη περίοδος... επαφη 25 τ μήνα... έκανα χοριακη 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δλδ 5 Σεπτεμβρίου .. Και βγήκε 0.10 δηλαδή αρνητικό... Υπάρχει πιθανότητα να το έκανα νωρίς;;; να σημειώσω ότι έκανα εμετό 2-3 φορές και έχω πόνους χαμηλά σαν περιόδου κ στην κοιλιά μ..Και ότι έχω ήδη ένα παιδί 10 μηνών 

Με σταθερο κύκλο 28 ημερών? 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η katerinaki-dm είπε:

Ναι ... σταθερός κυκλος 27-28

Επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της καθυστερημένης σύλληψης ίσως και να ήταν νωρίς αν και πιστεύω ότι 2 μέρες πριν θα έδειχνε μια πιο ανεβασμένη τιμή!!! Πότε δεν ξέρεις όμως αν δεν ερθει και αύριο επανέλαβε την !! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της καθυστερημένης σύλληψης ίσως και να ήταν νωρίς αν και πιστεύω ότι 2 μέρες πριν θα έδειχνε μια πιο ανεβασμένη τιμή!!! Πότε δεν ξέρεις όμως αν δεν ερθει και αύριο επανέλαβε την !! 

Ευχαριστώ πολύ... να στε καλά...!!!! Μακάρι...

• 4 weeks later...

Καλησπέρα

Θέλω τα φώτα σας κορίτσια μου γιατί σίγουρα ξέρετε. 

Έκανα εξωσωματική  πριν 14 ημερες και σήμερα έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 845 μονάδες ξέρω ότι είναι πολύ καλο(φτου-φτου)αλλά για αυτή την ημέρα του κύκλου είναι καλά?θα πάω πάλι την Πέμπτη για να δούμε τον 2σμο.....ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Stafilenia είπε:

Καλησπέρα

Θέλω τα φώτα σας κορίτσια μου γιατί σίγουρα ξέρετε. 

Έκανα εξωσωματική  πριν 14 ημερες και σήμερα έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 845 μονάδες ξέρω ότι είναι πολύ καλο(φτου-φτου)αλλά για αυτή την ημέρα του κύκλου είναι καλά?θα πάω πάλι την Πέμπτη για να δούμε τον 2σμο.....ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Γεια σου κορίτσακι!! Καλέ τι λες αυτή η τιμή μην σου πω έχεις και διδυμακιαααα!!! Συγχαρητήρια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ??? 

Ευχαριστώ

Προσπαθούσα 9 ολόκληρα χρόνια 

Είναι 4 εξωσωματική κ είμαι τόσο χαρούμενη που δεν περιγράφεται. Σας εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που δινουν αυτόν τον αγώνα τους να μην σταματανε να πιστεύουν στο όνειρο γιατί η Παναγίτσα υπάρχει κ μας ακούει όλους....

στις On 30/9/2019 at 3:10 ΜΜ, ο/η Stafilenia είπε:

Ευχαριστώ

Είναι 4 εξωσωματική κ είμαι τόσο χαρούμενη που δεν περιγράφεται. Σας εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που δινουν αυτόν τον αγώνα τους να μην σταματανε να πιστεύουν στο όνειρο γιατί η Παναγίτσα υπάρχει κ μας ακούει όλους....

Χωρίς να σε ξέρω χάρηκα τοοοοοσο πολύ!!!!!!! Συγχαρητήρια μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!Είναι τέλεια η τιμή της!!!!!! Μπράβο!!!! 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Linaki.24 είπε:

Χωρίς να σε ξέρω χάρηκα τοοοοοσο πολύ!!!!!!! Συγχαρητήρια μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!Είναι τέλεια η τιμή της!!!!!! Μπράβο!!!! 

Σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ ότι καλύτερο και σε εσένα αν προσπαθείς...?

Ευχαριστώ

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ούτε εγώ σε ξέρω, αλλά έδωσες δύναμη σε πολλές κοπέλες εδώ πιστεύω και μέσα σ'αυτες και σ' εμένα! Μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα ή δύο γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες!!! 

Να σε ρωτήσω που έκανες τις προσπάθειές σου αν επιτρέπεται?! 

Ευχαριστώ

Χίλια μπράβο! Καλά τούρμπο είναι η χοριακή σου! Έχουμε και ίδια ηλικία, στα γενέθλιά σου θα έχεις το καλύτερο δώρο! 9 χρόνια, απίστευτο! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ούτε εγώ σε ξέρω, αλλά έδωσες δύναμη σε πολλές κοπέλες εδώ πιστεύω και μέσα σ'αυτες και σ' εμένα! Μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα ή δύο γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες!!! 

Να σε ρωτήσω που έκανες τις προσπάθειές σου αν επιτρέπεται?! 

Την έκανα στο γενεσης κ γιατί όχι θα πω κ το γιατρό στο παντο Κωνσταντίνο.ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι εθερας στη δουλειά το.9χρονια ήμουν δυστυχώς σε λαθως γιατρούς κ δεν μου είχαν βρει τι έχω.ειχα παλιά φλεγμονή στο ενδομητριο, έκανα πλύσεις αντιβίωσης ιουλιο-αυγουστο κ να με τώρα.....?Α!κ να ξέρετε αυτό το λέω για όλες.. δεν υπάρχει "θα δουμε"υπάρχει "θα γινει"μεσα στο μυαλό σας.....???

Επεξεργάστηκε από Stafilenia

στις πριν 3 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

Χίλια μπράβο! Καλά τούρμπο είναι η χοριακή σου! Έχουμε και ίδια ηλικία, στα γενέθλιά σου θα έχεις το καλύτερο δώρο! 9 χρόνια, απίστευτο! 

Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, νομίζω ότι χαίρομαι με κάποιου άλλου τη χαρά φαντάσου......!!!

στις πριν 20 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ ότι καλύτερο και σε εσένα αν προσπαθείς...?

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αν και εγώ το θαυματακι μου σε 2 μισή μήνες θα το έχω αγκαλίτσα!!!!!!, ?????

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Linaki.24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αν και εγώ το θαυματακι μου σε 2 μισή μήνες θα το έχω αγκαλίτσα!!!!!!, ?????

ΑΝΤΕ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....??

στις πριν 14 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Την έκανα στο γενεσης κ γιατί όχι θα πω κ το γιατρό στο παντο Κωνσταντίνο.ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι εθερας στη δουλειά το.9χρονια ήμουν δυστυχώς σε λαθως γιατρούς κ δεν μου είχαν βρει τι έχω.ειχα παλιά φλεγμονή στο ενδομητριο, έκανα πλύσεις αντιβίωσης ιουλιο-αυγουστο κ να με τώρα.....?Α!κ να ξέρετε αυτό το λέω για όλες.. δεν υπάρχει "θα δουμε"υπάρχει "θα γινει"μεσα στο μυαλό σας.....???

Καλησπερα!Να εχεις μια υπεροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!Χαρηκα πολυ για εσένα και ας μην σε ξέρω!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω...Επειδή κι εμένα μου βρήκε ο ίδιος γιατρός φλεγμονή στο ενδομήτριο και σύστησε πλύσεις και αντιβιώσεις..Είναι απαραίτητο να γίνει ακόμα και αν παμε με εξωσωματική;;Αν δεν τις κάνω;; Επηρεάζει κάπου;;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλησπερα!Να εχεις μια υπεροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!Χαρηκα πολυ για εσένα και ας μην σε ξέρω!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω...Επειδή κι εμένα μου βρήκε ο ίδιος γιατρός φλεγμονή στο ενδομήτριο και σύστησε πλύσεις και αντιβιώσεις..Είναι απαραίτητο να γίνει ακόμα και αν παμε με εξωσωματική;;Αν δεν τις κάνω;; Επηρεάζει κάπου;;

Καλησπέρα  και ευχαριστώ παρα πολυ..

Κοίταξε δεν θα σου πω τι πρέπει να κάνεις,θα σου πω μόνο ότι είπα ότι μου πει το κάνω πιστά κ είναι η τελευταία μου ευκερια....κ όλα καλά δόξα το θεό πρως το παρόν......??

στις On 2/10/2019 at 6:32 ΜΜ, ο/η Stafilenia είπε:

Καλησπέρα  και ευχαριστώ παρα πολυ..

Κοίταξε δεν θα σου πω τι πρέπει να κάνεις,θα σου πω μόνο ότι είπα ότι μου πει το κάνω πιστά κ είναι η τελευταία μου ευκερια....κ όλα καλά δόξα το θεό πρως το παρόν......??

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ σωστά σκέφτηκες! Όλα καλά να πάνε! Πότε έχεις επανάληψη της χοριακής?! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ σωστά σκέφτηκες! Όλα καλά να πάνε! Πότε έχεις επανάληψη της χοριακής?! 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ..

Έκανα χθες κ βγήκε 2104 ???κ θα παω πάλι Δευτέρα για έναν έλεγχο κ τη τρίτη πρώτα ο Θεός θα παω για υπέρηχο...οτι καλύτερο σου εύχομαι και εσένα μεσα απ τη  καρδια μου...?

στις πριν 10 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ..

Έκανα χθες κ βγήκε 2104 ???κ θα παω πάλι Δευτέρα για έναν έλεγχο κ τη τρίτη πρώτα ο Θεός θα παω για υπέρηχο...οτι καλύτερο σου εύχομαι και εσένα μεσα απ τη  καρδια μου...?

Υπέροχα! Όλα καλά να πάνε ως το τέλος εύχομαι καλή μου! ?????????

στις πριν 8 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

?????.....

Geo2009 καλησπέρα

Να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις,έχω στο σπίτι 17-18σκαλοπατια να τα ανεβοκατεβαινω σιγά σιγά λες ή να προσέξω μέχρι τη τρίτη στον ΥΠΕΡΥΧΟ, γιατί με έχει ζουρλανει ο άντρας μου κ με αγχόνη μήπως κάνω κάτι λάθος....☹

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Stafilenia είπε:

Geo2009 καλησπέρα

Να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις,έχω στο σπίτι 17-18σκαλοπατια να τα ανεβοκατεβαινω σιγά σιγά λες ή να προσέξω μέχρι τη τρίτη στον ΥΠΕΡΥΧΟ, γιατί με έχει ζουρλανει ο άντρας μου κ με αγχόνη μήπως κάνω κάτι λάθος....☹

Σιγα σιγά! Σαν να σου έχουν βάλει ένα αυγό στο κεφάλι και σου είπαν μη σου πέσει!! ?????Δεν χάνεις τίποτα να προσέχεις λίγο παραπάνω! ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...