Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.. 11 Αυγούστου προηγούμενη περίοδος... επαφη 25 τ μήνα... έκανα χοριακη 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δλδ 5 Σεπτεμβρίου .. Και βγήκε 0.10 δηλαδή αρνητικό... Υπάρχει πιθανότητα να το έκανα νωρίς;;; να σημειώσω ότι έκανα εμετό 2-3 φορές και έχω πόνους χαμηλά σαν περιόδου κ στην κοιλιά μ..Και ότι έχω ήδη ένα παιδί 10 μηνών 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η katerinaki-dm είπε:

Καλησπερα.. 11 Αυγούστου προηγούμενη περίοδος... επαφη 25 τ μήνα... έκανα χοριακη 2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δλδ 5 Σεπτεμβρίου .. Και βγήκε 0.10 δηλαδή αρνητικό... Υπάρχει πιθανότητα να το έκανα νωρίς;;; να σημειώσω ότι έκανα εμετό 2-3 φορές και έχω πόνους χαμηλά σαν περιόδου κ στην κοιλιά μ..Και ότι έχω ήδη ένα παιδί 10 μηνών 

Με σταθερο κύκλο 28 ημερών? 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η katerinaki-dm είπε:

Ναι ... σταθερός κυκλος 27-28

Επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της καθυστερημένης σύλληψης ίσως και να ήταν νωρίς αν και πιστεύω ότι 2 μέρες πριν θα έδειχνε μια πιο ανεβασμένη τιμή!!! Πότε δεν ξέρεις όμως αν δεν ερθει και αύριο επανέλαβε την !! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bebouli είπε:

Επειδή υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της καθυστερημένης σύλληψης ίσως και να ήταν νωρίς αν και πιστεύω ότι 2 μέρες πριν θα έδειχνε μια πιο ανεβασμένη τιμή!!! Πότε δεν ξέρεις όμως αν δεν ερθει και αύριο επανέλαβε την !! 

Ευχαριστώ πολύ... να στε καλά...!!!! Μακάρι...

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα

Θέλω τα φώτα σας κορίτσια μου γιατί σίγουρα ξέρετε. 

Έκανα εξωσωματική  πριν 14 ημερες και σήμερα έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 845 μονάδες ξέρω ότι είναι πολύ καλο(φτου-φτου)αλλά για αυτή την ημέρα του κύκλου είναι καλά?θα πάω πάλι την Πέμπτη για να δούμε τον 2σμο.....ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Stafilenia είπε:

Καλησπέρα

Θέλω τα φώτα σας κορίτσια μου γιατί σίγουρα ξέρετε. 

Έκανα εξωσωματική  πριν 14 ημερες και σήμερα έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 845 μονάδες ξέρω ότι είναι πολύ καλο(φτου-φτου)αλλά για αυτή την ημέρα του κύκλου είναι καλά?θα πάω πάλι την Πέμπτη για να δούμε τον 2σμο.....ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Γεια σου κορίτσακι!! Καλέ τι λες αυτή η τιμή μην σου πω έχεις και διδυμακιαααα!!! Συγχαρητήρια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!! ??? 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ

Προσπαθούσα 9 ολόκληρα χρόνια 

Είναι 4 εξωσωματική κ είμαι τόσο χαρούμενη που δεν περιγράφεται. Σας εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που δινουν αυτόν τον αγώνα τους να μην σταματανε να πιστεύουν στο όνειρο γιατί η Παναγίτσα υπάρχει κ μας ακούει όλους....

Δημοσίευση
στις On 30/9/2019 at 3:10 ΜΜ, ο/η Stafilenia είπε:

Ευχαριστώ

Είναι 4 εξωσωματική κ είμαι τόσο χαρούμενη που δεν περιγράφεται. Σας εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που δινουν αυτόν τον αγώνα τους να μην σταματανε να πιστεύουν στο όνειρο γιατί η Παναγίτσα υπάρχει κ μας ακούει όλους....

Χωρίς να σε ξέρω χάρηκα τοοοοοσο πολύ!!!!!!! Συγχαρητήρια μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!Είναι τέλεια η τιμή της!!!!!! Μπράβο!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Linaki.24 είπε:

Χωρίς να σε ξέρω χάρηκα τοοοοοσο πολύ!!!!!!! Συγχαρητήρια μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!Είναι τέλεια η τιμή της!!!!!! Μπράβο!!!! 

Σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ ότι καλύτερο και σε εσένα αν προσπαθείς...?

Δημοσίευση

Ευχαριστώ

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ούτε εγώ σε ξέρω, αλλά έδωσες δύναμη σε πολλές κοπέλες εδώ πιστεύω και μέσα σ'αυτες και σ' εμένα! Μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα ή δύο γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες!!! 

Να σε ρωτήσω που έκανες τις προσπάθειές σου αν επιτρέπεται?! 

Δημοσίευση

Ευχαριστώ

Χίλια μπράβο! Καλά τούρμπο είναι η χοριακή σου! Έχουμε και ίδια ηλικία, στα γενέθλιά σου θα έχεις το καλύτερο δώρο! 9 χρόνια, απίστευτο! 

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 6 ώρες, ο/η Geo2009 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Ούτε εγώ σε ξέρω, αλλά έδωσες δύναμη σε πολλές κοπέλες εδώ πιστεύω και μέσα σ'αυτες και σ' εμένα! Μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα ή δύο γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε 9 μήνες!!! 

Να σε ρωτήσω που έκανες τις προσπάθειές σου αν επιτρέπεται?! 

Την έκανα στο γενεσης κ γιατί όχι θα πω κ το γιατρό στο παντο Κωνσταντίνο.ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι εθερας στη δουλειά το.9χρονια ήμουν δυστυχώς σε λαθως γιατρούς κ δεν μου είχαν βρει τι έχω.ειχα παλιά φλεγμονή στο ενδομητριο, έκανα πλύσεις αντιβίωσης ιουλιο-αυγουστο κ να με τώρα.....?Α!κ να ξέρετε αυτό το λέω για όλες.. δεν υπάρχει "θα δουμε"υπάρχει "θα γινει"μεσα στο μυαλό σας.....???

Επεξεργάστηκε από Stafilenia
Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η wild lavender είπε:

Χίλια μπράβο! Καλά τούρμπο είναι η χοριακή σου! Έχουμε και ίδια ηλικία, στα γενέθλιά σου θα έχεις το καλύτερο δώρο! 9 χρόνια, απίστευτο! 

Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, νομίζω ότι χαίρομαι με κάποιου άλλου τη χαρά φαντάσου......!!!

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Σε ευχαριστώ παρα μα παρα πολυ ότι καλύτερο και σε εσένα αν προσπαθείς...?

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αν και εγώ το θαυματακι μου σε 2 μισή μήνες θα το έχω αγκαλίτσα!!!!!!, ?????

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Linaki.24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αν και εγώ το θαυματακι μου σε 2 μισή μήνες θα το έχω αγκαλίτσα!!!!!!, ?????

ΑΝΤΕ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.....??

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Την έκανα στο γενεσης κ γιατί όχι θα πω κ το γιατρό στο παντο Κωνσταντίνο.ο άνθρωπος δεν παίζεται είναι εθερας στη δουλειά το.9χρονια ήμουν δυστυχώς σε λαθως γιατρούς κ δεν μου είχαν βρει τι έχω.ειχα παλιά φλεγμονή στο ενδομητριο, έκανα πλύσεις αντιβίωσης ιουλιο-αυγουστο κ να με τώρα.....?Α!κ να ξέρετε αυτό το λέω για όλες.. δεν υπάρχει "θα δουμε"υπάρχει "θα γινει"μεσα στο μυαλό σας.....???

Καλησπερα!Να εχεις μια υπεροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!Χαρηκα πολυ για εσένα και ας μην σε ξέρω!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω...Επειδή κι εμένα μου βρήκε ο ίδιος γιατρός φλεγμονή στο ενδομήτριο και σύστησε πλύσεις και αντιβιώσεις..Είναι απαραίτητο να γίνει ακόμα και αν παμε με εξωσωματική;;Αν δεν τις κάνω;; Επηρεάζει κάπου;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλησπερα!Να εχεις μια υπεροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!Χαρηκα πολυ για εσένα και ας μην σε ξέρω!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω...Επειδή κι εμένα μου βρήκε ο ίδιος γιατρός φλεγμονή στο ενδομήτριο και σύστησε πλύσεις και αντιβιώσεις..Είναι απαραίτητο να γίνει ακόμα και αν παμε με εξωσωματική;;Αν δεν τις κάνω;; Επηρεάζει κάπου;;

Καλησπέρα  και ευχαριστώ παρα πολυ..

Κοίταξε δεν θα σου πω τι πρέπει να κάνεις,θα σου πω μόνο ότι είπα ότι μου πει το κάνω πιστά κ είναι η τελευταία μου ευκερια....κ όλα καλά δόξα το θεό πρως το παρόν......??

Δημοσίευση
στις On 2/10/2019 at 6:32 ΜΜ, ο/η Stafilenia είπε:

Καλησπέρα  και ευχαριστώ παρα πολυ..

Κοίταξε δεν θα σου πω τι πρέπει να κάνεις,θα σου πω μόνο ότι είπα ότι μου πει το κάνω πιστά κ είναι η τελευταία μου ευκερια....κ όλα καλά δόξα το θεό πρως το παρόν......??

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ σωστά σκέφτηκες! Όλα καλά να πάνε! Πότε έχεις επανάληψη της χοριακής?! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Geo2009 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ σωστά σκέφτηκες! Όλα καλά να πάνε! Πότε έχεις επανάληψη της χοριακής?! 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ..

Έκανα χθες κ βγήκε 2104 ???κ θα παω πάλι Δευτέρα για έναν έλεγχο κ τη τρίτη πρώτα ο Θεός θα παω για υπέρηχο...οτι καλύτερο σου εύχομαι και εσένα μεσα απ τη  καρδια μου...?

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ..

Έκανα χθες κ βγήκε 2104 ???κ θα παω πάλι Δευτέρα για έναν έλεγχο κ τη τρίτη πρώτα ο Θεός θα παω για υπέρηχο...οτι καλύτερο σου εύχομαι και εσένα μεσα απ τη  καρδια μου...?

Υπέροχα! Όλα καλά να πάνε ως το τέλος εύχομαι καλή μου! ?????????

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Stafilenia είπε:

?????.....

Geo2009 καλησπέρα

Να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις,έχω στο σπίτι 17-18σκαλοπατια να τα ανεβοκατεβαινω σιγά σιγά λες ή να προσέξω μέχρι τη τρίτη στον ΥΠΕΡΥΧΟ, γιατί με έχει ζουρλανει ο άντρας μου κ με αγχόνη μήπως κάνω κάτι λάθος....☹

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Stafilenia είπε:

Geo2009 καλησπέρα

Να κάνω μια ερώτηση αν ξερεις,έχω στο σπίτι 17-18σκαλοπατια να τα ανεβοκατεβαινω σιγά σιγά λες ή να προσέξω μέχρι τη τρίτη στον ΥΠΕΡΥΧΟ, γιατί με έχει ζουρλανει ο άντρας μου κ με αγχόνη μήπως κάνω κάτι λάθος....☹

Σιγα σιγά! Σαν να σου έχουν βάλει ένα αυγό στο κεφάλι και σου είπαν μη σου πέσει!! ?????Δεν χάνεις τίποτα να προσέχεις λίγο παραπάνω! ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @evaa__ καταρχάς να πω συγχαρητήρια κορίτσι μου! Είδες που τελικά με πίστη & υπομονή όταν δεν υπάρχει κάπου πρόβλημα, τα θαυματάκια έρχονται. Όλα να πάνε με το καλό από δω και πέρα, να έχεις καλούς διπλασιασμούς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼 Στα δικά μου κορίτσια... Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;; Sorry για το σεντόνι.. 😅  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! Εύχομαι σε όλες ότι καλύτερο, το 2026 να είναι μια πολύ όμορφη χρονια για όλες όσες θα είμαστε στην προσπάθεια.. Είμαι παλιό μέλος και δεν έγραφα τελευταία αλλά σας διαβάζω ανά διαστήματα όσο προλαβαίνω.. πήραμε και μεις την απόφαση για 2ο παιδάκι και περιμένω την περίοδο μου σε τρεις μέρες περίπου για να ξεκινήσω προετοιμασία για ετ με ένα κατεψυγμένο που έχω ακόμα..  @Savina_5 εγώ είμαι Θεσσαλονίκη οπότε για γιατρό δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά αυτό που ρωτάς είναι και δική μου απορία αν ξέρει καμιά γιατί και μεις πάμε με ένα τελευταίο κατεψυγμένο που έχουμε από το 2021 και έχω πολύ άγχος γιατί αν δεν προχωρήσει πρέπει όλα ξανά από την αρχή και θα ήθελα να ξεκινήσω πολύ άμεσα γιατί έχω χαμηλη αμη..
    • Η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε κάνει τίποτα απο εξετάσεις γτ έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος και δε χρειάστηκε.. το πρόβλημα μου ξέρω τώρα ποιο είναι αλλά δεν έχει να κάνει με ορμονολογικά... Ήθελα να κάνω εξετάσεις αλλά ο γιατρός μου είπε να δώσω χρόνο κ ότι δε χρειάζεται...Να χαίρεσαι το μωράκι σου!❤️
    • Σε νιωθω απολυτα μιας που ολα ηταν ιδανικα μεχρι τη β επιπεδου κ για εμενα..μετα οντως μας πηρε κ μας σηκωσε..αν εχετε κανει ελεγχο κ ειστε κ οι δυο καλα θα ερθει..απλα θελει λιγο χρονο.. να κανετε ομως τον ελεγχο σας γιατι εχω θεωρησα οτι αφου εμεινα εγκυος δεν υπαρχει προβλημα κ οταν αρχισα να ψαχνομαι ειχα πολυ κακο ορμονικο προφιλ κ ακομα κ με εξωσωματξκη δυσκολευτηκα πολυ γιατι δεν ειχα ωαρια . Τα καταφεραμε ομως ..υπομονη κ επιμονη κ θα ερθει!🩷
    • Κορίτσια μου θέλετε να γράψουμε απο που είμαστε και αν εργαζόμαστε; εγω είμαι απο επαρχία και είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι σε αδεια ανατροφής και επιστρέφω στη δουλειά μου το Σεπτέμβριο του '26. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...