Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το δικό μου θαύμα!


Recommended Posts

Το δικό μου θαύμα το περίμενα να έρθει στις 21 με 22 Ιουλίου περίπου. Είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη δόξα το Θεό. Το μόνο μας μικρό θεματάκι ήταν πως λόγω ινσουλινοαντίστασης είχα λίγο ψηλό ζάχαρο. Όχι πολύ όμως, ήταν μόνο στα όρια. Πρόσεχα τι έτρωγα και γενικά δεν έτρωγα πολλές τροφές με ζάχαρη καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Για αυτό το λόγο έκανα τακτικά υπέρηχο στη μεγάλη οθόνη. Στις 5 Ιουλίου πήγα με την αδερφή μου για μεγάλο υπέρηχο. Μου είπε ο γιατρός πως θα είναι ο τελευταίος αυτή τη φορά αφού οι μέρες πλησίαζαν για τη γέννα. Κάναμε τον υπέρηχο και πήγαμε τα αποτελέσματα στο γιατρό. Ημέρα Τετάρτη. Μου λέει θα σε ξαναδώ την Παρασκευή αλλά έλα με το σύζυγό σου. Εγώ το υποψιάστηκα ότι ο γιος έρχεται πιο νωρίς. Πήγαμε Παρασκευή απόγευμα. Μου λέει Αύριο θα πάρεις τη βαλιτσούλα σου και θα έρθεις στην πολυκλινική, 7.15 το πρωί να είσαι εκεί. Γεννάμε με καισαρική επισκληρίδιο. Λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η Παναγία δίπλα μας. Πάμε Σάββατο πρωί και ξεκινά η διαδικασία. Μου έβαλαν ορρούς και πήγαμε στο δωμάτιο για την υπόλοιπη προετοιμασία. Γύρω στις 10.15 με παίρνουν στο χειρουργείο. Εγώ τη φοβόμουν την επισκληρίδιο και γενικά τα χειρουργεία. Βάζω το σταυρό μου και λέω Παναγία μου κάνε να γίνει κάτι που να το αντέξω. Ότι είναι καλύτερο για εμένα. Προσπάθησε ο αναισθησιολόγος τρεις φορές να βάλει την επισκληρίδιο. Στο μεταξύ ο άντρας μου περίμενε έξω να τον φωνάξουν να μπει μέσα για να δει τη γέννα. Δε μπήκε η επισκληρίδιος λόγω του ότι εχω μεγάλο λιπώδη ιστό. Η μόνη λύση ήταν η ολική αναισθησία. Ξάπλωσα και το μόνο που θυμάμαι είναι την ώρα που ξύπνησα. Τα πρώτα λόγια του γιατρού, βασικά τα λόγια που θυμάμαι: Ξέρεις πόσα κιλά είναι ο γιος σου; 3960gr και μου λέει: Είναι και πανύψηλος.

Έτσι εισέβαλε στη ζωή μας ο μικρός και από τότε ζω τον έρωτα της ζωής μου με τους δύο μου άντρες. Το πιο υπέροχο το πιο τέλειο δώρο να γίνεσαι μάνα. Ειδικά την πρώτη φορά η γυναίκα ξαναγεννιέται μαζί με το παιδί της, και γίνεται ΜΑΝΑ.. Παίρνει τον πιο όμορφο ρόλο στη ζωή της , αυτό της Μητρότητας.

Ευχαριστώ το Θεό για το υπέροχο δώρο της μητρότητας και πραγματικά θα το έκανα άλλες 1000 φορές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelmammy είπε:

Πόσο όμορφες λέξεις, πόσο όμορφα συναισθήματα!! Να σου ζήσει! Γερό και τυχερό το παιδάκι σου. 

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...