Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας! Διανύω ήδη την 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Την προηγούμενη Δευτέρα ακούσαμε καρδιά. Την επόμενη μέρα όμως είχα ελάχιστα καφέ υγρά,πιο πολύ σαν κίτρινα και καφέ.Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα χωρίς να μου πει να πάρω ουτροτζεσταν,όπως βλέπω γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να πάρω γιατί διαβάζω τις παρενέργειες του. Σήμερα όμως διαπίστωσα περισσότερα καφέ υγρά από πριν μια εβδομάδα. Ενώ είχα και πονάκια στην κοιλιά,τις 2 τελευταίες μέρες δεν έχω κάτι, ούτε αυτό το αίσθημα ναυτίας μετά το φαγητό που είχα... Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχε καμία κοπέλα τέτοια συμπτώματα ή αν τις υποχώρησαν και υπήρξε καλή εξέλιξη. Ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate4 είπε:

Καλησπέρα σας! Διανύω ήδη την 8η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Την προηγούμενη Δευτέρα ακούσαμε καρδιά. Την επόμενη μέρα όμως είχα ελάχιστα καφέ υγρά,πιο πολύ σαν κίτρινα και καφέ.Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα χωρίς να μου πει να πάρω ουτροτζεσταν,όπως βλέπω γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να πάρω γιατί διαβάζω τις παρενέργειες του. Σήμερα όμως διαπίστωσα περισσότερα καφέ υγρά από πριν μια εβδομάδα. Ενώ είχα και πονάκια στην κοιλιά,τις 2 τελευταίες μέρες δεν έχω κάτι, ούτε αυτό το αίσθημα ναυτίας μετά το φαγητό που είχα... Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχε καμία κοπέλα τέτοια συμπτώματα ή αν τις υποχώρησαν και υπήρξε καλή εξέλιξη. Ευχαριστώ!

Καλησπέρα κορίτσι !! Πήγαινε πάλι στον γιατρό να σε δει!! Τα ουτροτζεσταν μην τα φοβάσαι για τις παρενέργειες καταρχάς τα παίρνεις κολπικά πριν κοιμηθείς οπότε δεν έχεις και καθόλου παρενέργειες!! Εγώ έχω εμπειρία αλλά δυστυχώς δεν είχα καλή εξέλιξη!! Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και κάνε μια επίσκεψη στον γιατρό σου να ξε αγχωθεις!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...