Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λευχαιμία

Recommended Posts

Καλησπέρα! !

Για εμάς το φετινο καλοκαίρι έγινε Εφιάλτης.

Ηρθαμε για δεκαημερες διακοπές στα Χανιά ,το κοριτσάκι μου 8,5 ετων και διαγνώστηκε με λεμφωβλαστικη λευχαιμία. Βρισκόμαστε στον δεύτερο κύκλο των θεραπειων και προς τις αρχές Οκτωβρίου θα μεταφερθουμε στην Αθηνά για να ημαστε πιο κοντά στον τόπο διαμονής μας που είναι η Λαμία. Πρέπει να βρούμε γιατρό να συνεχίσει την παρακολούθηση της αλλά δεν ξέρωΚΑΝΕΝΑΝ .μηπως ξέρετε η έχετε ακοτσει καποιον καλο παιδοαιματολογο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ασπασακι είπε:

Καλησπέρα! !

Για εμάς το φετινο καλοκαίρι έγινε Εφιάλτης.

Ηρθαμε για δεκαημερες διακοπές στα Χανιά ,το κοριτσάκι μου 8,5 ετων και διαγνώστηκε με λεμφωβλαστικη λευχαιμία. Βρισκόμαστε στον δεύτερο κύκλο των θεραπειων και προς τις αρχές Οκτωβρίου θα μεταφερθουμε στην Αθηνά για να ημαστε πιο κοντά στον τόπο διαμονής μας που είναι η Λαμία. Πρέπει να βρούμε γιατρό να συνεχίσει την παρακολούθηση της αλλά δεν ξέρωΚΑΝΕΝΑΝ .μηπως ξέρετε η έχετε ακοτσει καποιον καλο παιδοαιματολογο?

Καλή δύναμη στο παιδί σου και σε εσάς, εύχομαι του χρόνου το καλοκαίρι να το θυμάστε σαν μια κακη ανάμνηση το φετινό καλοκαίρι και να ατενιζεται το μέλλον με αισιοδοξία!

Κορίτσι μου καλή δύναμη και ευχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα να πάνε καλά και το παιδάκι σου να γίνει καλά και να ζήσει 100χρονια!!!!!

Γνωστός μας που αντιμετώπισαν τα ίδια είχαν πάει στην παιδική ογκολογική κλινική του Παίδων Ελπίδα και είχαν βοηθηθεί πολύ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...