Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θερμαντήρας μπιμπερο;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ! Θα ήθελα γνώμες και απόψεις για τους θερμαντηρες μπιμπερο. Ποιες έχετε χρησιμοποιήσει, τι μάρκα πήρατε, τι χρήση έχουν! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 8 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες του φόρουμ! Θα ήθελα γνώμες και απόψεις για τους θερμαντηρες μπιμπερο. Ποιες έχετε χρησιμοποιήσει, τι μάρκα πήρατε, τι χρήση έχουν! Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλησπέρα κοπέλα κοπέλα μου

ο θερμαντηρας κατά προσωπική πάντα άποψη είναι κυρίως για όσες θηλάζουν κι αντλούν γάλα θα έλεγα. Κάποιες φορές που ζέστανα το γάλα του μωρού μου γιατί κρύωσε το έκανα με το βραστήρα (έβρασα νερό κι το έβαλα λίγο μέσα) το θεώρησα περιττό να τον αγοράσω. Τώρα αν κάποια μανούλα ανλτει γάλα κι ταΐζει το μωρό με αποθήκη ίσως της χρησιμεύσει 

Ο θερμαντηρας ουσιαστικά είναι σαν βραστήρας νερού πιο μικρός και μπορείς να αφήνεις το μπιμπερο με ρύθμιση χρόνου κ θερμοκρασία για να σου ζεσταίνει το γάλα.

ελπιζω να σε βοήθησα

Εμάς μας έσωσε ο θερμαντηρας διοτι ετοιμάζουμε το γαλα του μωρου στο πι και φι με την καταλληλη προετοιμασια. Έχω εναν της mam και μου τον χαρισαν. Εγω 1 φορα τη μερα βραζω νερο με τον βραστηρα και το κραταω μεσα σε ενα μεγαλο θερμο. Καθε φορα που ταιζω το μωρο.... γεμιζω το επομενο μπουκαλι του μωρου με τα ml που θελω και το βαζω να περιμενει στον θερμαντηρα, ο οποιος ειναι γυρισμενος σε συγκεκριμενη θερμοκρασια, συνεχως στην μπριζα και κραταει παντα το νερο μεσα στο μπουκαλι στη θερμοκρασια που το θελω. Ετσι ολη τη μερα εχω ετοιμο νερο σε σωστη θερμοκρασια. Οταν ερχεται η ωρα του ταισματος ριχνω μονο τη σκονη μεσα, κουναω κι ετοιμο.

στις On 24/8/2019 at 4:33 ΜΜ, ο/η KONSTANTIA είπε:

Έχω της philips τον avent χρησιμεύει μόνο αν αποθηκεύεις μητρικό γάλα με θήλαστρο αλλιώς δε βρίσκω σοβαρό λόγο χρήσης του,δε μου χρησίμευσε τελικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...