Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα... ειμαι 8w 2d την επομενη βδομαδα θα παω στο γιατρο και θα μου δωσει ημερομηνιες για την α' επιπεδου το θεμα ειναι πως εγω θα φυγω για Λαρισα και θα βρισκομαι εκει μεχρι αρχες σεπτεμβρη γνωριζεται καποιον καλο γιατρο η διαγνωστικο στη Λαρισα για να κανω την α' επιπεδου;

Δημοσίευση
στις On 31/7/2019 at 12:30 ΜΜ, ο/η Σωτ εφη είπε:

Κοριτσια καλησπερα... ειμαι 8w 2d την επομενη βδομαδα θα παω στο γιατρο και θα μου δωσει ημερομηνιες για την α' επιπεδου το θεμα ειναι πως εγω θα φυγω για Λαρισα και θα βρισκομαι εκει μεχρι αρχες σεπτεμβρη γνωριζεται καποιον καλο γιατρο η διαγνωστικο στη Λαρισα για να κανω την α' επιπεδου;

Καλημέρα! Μπορείς να πας στο κέντρο του Τριψανα και Μπολη που βρίσκεται στην 23ης Οκτωβρίου! Εγώ εκεί είχα πάει και είναι πολύ ευχαριστημένη! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό το μωράκι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Niki co είπε:

Καλημέρα! Μπορείς να πας στο κέντρο του Τριψανα και Μπολη που βρίσκεται στην 23ης Οκτωβρίου! Εγώ εκεί είχα πάει και είναι πολύ ευχαριστημένη! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό το μωράκι!!!

Nai eixa akousei gi auto to didumo omws ta perissotera sxolia htan arnhtika se shmeio munhsewn k tetoia...

Δημοσίευση
στις On 31/7/2019 at 12:30 ΜΜ, ο/η Σωτ εφη είπε:

Τριψανα Μπολη πολλοί καλοί κ σε όλα με 99% ακρίβεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...