Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θετικά τεστ ωορρηξίας αρκετές μέρες!!

Guest

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Αχ 11 μέρες!!! Άντε κι αυτός άλλαξε να κάνω να τον ξαναδώ κάνα χρόνο τώρα πες του....! Αχ αχ αχ !! 

Μου έχουνε πει ότι η αλλαγή κύκλου είναι μέχρι 11 μέρες... Από εκεί κ μετά είναι εγκυμοσύνη.. κ το έχω τσεκαρει κάθε φορά που αλλάζει ο κύκλος μου δεν είναι πάνω από 11 μέρες??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 27 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Μου έχουνε πει ότι η αλλαγή κύκλου είναι μέχρι 11 μέρες... Από εκεί κ μετά είναι εγκυμοσύνη.. κ το έχω τσεκαρει κάθε φορά που αλλάζει ο κύκλος μου δεν είναι πάνω από 11 μέρες??

Ωραιότατα!! Τώρα του ήρθε να αλλάξει!! Μάλλον είχα και κάποια κύστη εγώ γι'αυτό και έβγαιναν συνεχόμενα θετικά τεστ ωορρηξίας!! Δεν μας πειράζει, πάμε τώρα αυτόν τον μήνα!!! Να δούμε τι θα γίνει!! 

• 2 weeks later...

Κορίτσια τι κάνετε ; Πήγα στον γυναικολόγο , οι ορμονικές οκ σπερμα οκ μωρό πουθενά ? μ είπε πως όλα είναι μια χαρά κι αν δεν τα καταφέρουμε σε 1,5-2 χρόνια να πάμε για εξωσωματική ( επειδή είμαστε ακόμα «μικροί»). Εγώ έχω άλλους τρεις μήνες με κλομιφαινη κ μετά τα παρατώ, καθώς δεν έχω σταθερό κύκλο κ θα σπάσω τα νεύρα μ εάν συνεχίσω έτσι. Φιλάκια σε όλες ❤️

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Paris27 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε ; Πήγα στον γυναικολόγο , οι ορμονικές οκ σπερμα οκ μωρό πουθενά ? μ είπε πως όλα είναι μια χαρά κι αν δεν τα καταφέρουμε σε 1,5-2 χρόνια να πάμε για εξωσωματική ( επειδή είμαστε ακόμα «μικροί»). Εγώ έχω άλλους τρεις μήνες με κλομιφαινη κ μετά τα παρατώ, καθώς δεν έχω σταθερό κύκλο κ θα σπάσω τα νεύρα μ εάν συνεχίσω έτσι. Φιλάκια σε όλες ❤️

Εγώ καλαααα κυνηγάω την ωορρηξία μου ? θα τα καταφέρουμε θα το δεις!!! Προσπάθησε να βρεις την ωορρηξία σου να έχεις στοχευμένες επαφές και θα έρθει το μωράκι!!

Αχ ρε Bebouli μπράβο σε χαίρομαι είσαι πολύ αισιόδοξη και μεταδιδεις την αισιοδοξία σου ❤️ Ξέρω κι εγώ, σύμφωνα με την εφαρμογή μου έχω πετύχει επαφές και ωορρηξία αλλά δεν.. θετική σκέψη χμμμμμ πάμε δυνατά χειμώνας έρχεται !! 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Paris27 είπε:

Αχ ρε Bebouli μπράβο σε χαίρομαι είσαι πολύ αισιόδοξη και μεταδιδεις την αισιοδοξία σου ❤️ Ξέρω κι εγώ, σύμφωνα με την εφαρμογή μου έχω πετύχει επαφές και ωορρηξία αλλά δεν.. θετική σκέψη χμμμμμ πάμε δυνατά χειμώνας έρχεται !! 

Η εφαρμογή εμένα δεν πετυχαίνει γρι χαχαχ!! Μόνο με τα τεστ νιωθω σιγουριά!! Αχ άντε να φουσκωσουν οι κοιλιτσες μας!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Η εφαρμογή εμένα δεν πετυχαίνει γρι χαχαχ!! Μόνο με τα τεστ νιωθω σιγουριά!! Αχ άντε να φουσκωσουν οι κοιλιτσες μας!

Κ Εμένα  δεν πετυχαινει την ακριβή μέρα της ωορηξιας. Γενικά σαν γόνιμες το βγάζει οκ.. να φουσκώσουν οι κοιλίτσες μας κ να μη μπορούμε ούτε μπουφάν να βάλουμε το χειμώνα χαχαχααα ???να μη κουμπωνουν...

στις πριν 19 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κ Εμένα  δεν πετυχαινει την ακριβή μέρα της ωορηξιας. Γενικά σαν γόνιμες το βγάζει οκ.. να φουσκώσουν οι κοιλίτσες μας κ να μη μπορούμε ούτε μπουφάν να βάλουμε το χειμώνα χαχαχααα ???να μη κουμπωνουν...

Ναι μωρέ εξάλλου δεν είναι πάντα σταθερή η ωορρηξία μπορεί αυτό τον μήνα να έχεις 14η μέρα του κύκλου τον άλλον μηνα 16η αχ ούτε γι'αυτό δεν είμαστε σίγουρες!!! Ναιιιιιιι τι ωραία που θα ειναιιιι αχ αχ μακάρι!!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Ναι μωρέ εξάλλου δεν είναι πάντα σταθερή η ωορρηξία μπορεί αυτό τον μήνα να έχεις 14η μέρα του κύκλου τον άλλον μηνα 16η αχ ούτε γι'αυτό δεν είμαστε σίγουρες!!! Ναιιιιιιι τι ωραία που θα ειναιιιι αχ αχ μακάρι!!

Εγώ τώρα το παρακολουθώ με υπέρηχο πλέον.. μάλιστα είναι ι πρώτος κύκλος που κάνουμε πρόκληση με serpafar κ τύχαμε άδειες κ είναι κλειστή. Αύριο έχω ραντεβού μαζί της 12η μέρα δε μπόρεσε να με δει νωρίτερα να δούμε τι γίνεται. Κάνω όμως τεστ συνέχεια να το παρακολουθω αλλά προς το παρόν τελείως αρνητικά βγαίνουν μέχρι σήμερα 11η κ να φανταστεις τον προηγούμενο μήνα έσκασε 12η απόγευμα..  άρα θα κάνω πιο μέτα ..

στις πριν 1 λεπτό, ο/η lactaki είπε:

Εγώ τώρα το παρακολουθώ με υπέρηχο πλέον.. μάλιστα είναι ι πρώτος κύκλος που κάνουμε πρόκληση με serpafar κ τύχαμε άδειες κ είναι κλειστή. Αύριο έχω ραντεβού μαζί της 12η μέρα δε μπόρεσε να με δει νωρίτερα να δούμε τι γίνεται. Κάνω όμως τεστ συνέχεια να το παρακολουθω αλλά προς το παρόν τελείως αρνητικά βγαίνουν μέχρι σήμερα 11η κ να φανταστεις τον προηγούμενο μήνα έσκασε 12η απόγευμα..  άρα θα κάνω πιο μέτα ..

Το καλύτερο είναι ο υπέρηχος εμένα είναι 1 ώρα μακριά ο γιατρουλης οπότε είναι λίγο δυσκολο!! Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι τυχερός !!

Μπράβο κορίτσια πάμε δυνατά ❤️ Η παρακολούθηση είναι τελεια!! Εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα κ επίσης μ έμειναν άλλοι τρεις μήνες με κλομιφαινη ?

στις πριν 7 ώρες, ο/η Paris27 είπε:

Μπράβο κορίτσια πάμε δυνατά ❤️ Η παρακολούθηση είναι τελεια!! Εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα κ επίσης μ έμειναν άλλοι τρεις μήνες με κλομιφαινη ?

Πόσους μήνες μπορείς να κάνεις??εγώ είμαι στον πρώτο μήνα με seprafar. Έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις??μη χαπακωνεσαι πχ κ δεν έχεις κάνει σαλπιγγογραφια... 

Κορίτσια ελάτε στην ομάδα ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020! Να μαζευτούμε όσες προσπαθούμε σε μια ομάδα να τα λέμε όλες μαζί!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι την ίδια λέμε. Εχει 4 σεμινάρια και γενικώς βλέπω πολύ καλές κριτικές..οποτε σκεφτόμουν μήπως εκανα τα δύο τώρα δηλ. τοκετού και θηλασμού και αν με βοηθήσουν αργότερα να κάνω και τα άλλα δυο που είναι ύπνου και εισαγωγής τροφών. 
    • Εγώ έκανα της γρίπης προχθές και η αλήθεια είναι ότι για μια δυο μέρες είχα πόνους στα κόκκαλα..Ειδικά τη πρώτη μέρα πάρα πολύ..Τώρα ευτυχώς συνήρθα. Αλλά ο γιατρός μου είπε μια βδομάδα μετά του κοκκύτη και η φαρμακοποιός 15 μέρες μετά.. Τέλοσπαντων λέω να πάω περίπου στις 10 μέρες πάνω κάτω να το κάνω δηλαδή πριν τη Πρωτοχρονιά..Για το σύζυγο δεν μου είπε κάτι αλλά στις 9/1 που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω να είμαστε σίγουροι. 
    • Κάθε επόμενη εγκυμοσύνη έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι όλο και πιο εύκολη. ΄Ασε που πας και χωρίς το φόβο αγνώστου. ϊσως παίζει και αυτό το ρόλο του. Εμένα είναι η πρώτη μου, ακόμα δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή...χαχα...ελπίζω να μην πανικοβληθώ..
    • Πάντως αν έχετε κάρτα club orchestra έχει κάποια φορμάκια fleece με κόστος 3 και 5 ευρώ κλπ...Δηλ. με 10-12 ευρώ μπορείτε να πάρετε 2 πχ και όσο τα βάλει αν τα βάλει..εγώ αυτό έκανα.. εδωσα 20 ευρώ και πήρα 3 να υπάρχουν.. γιατί μένω και λίγο έξω από Αθήνα (Σαρωνίδα αν ξέρετε) κι ίσως κάποιες μέρες έχει ψυχρούλα..Ας πούμε πέρισυ θυμάμαι το βράδυ του επιταφίου είχε πάρα πολύ κρύο. Και έπεσε και αργά πέρισυ το Πάσχα.  Επίσης με τον ίδιο τρόπο της αγόρασα και 2 μπουφανο-ζακετάκια...νομιζω και τα δυο 20 ευρώ μου βγήκαν.. Από νούμερα απλά για να τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα και να μην πανε χαμένα κατευθείαν της εχω αγοράσει αυτό που λέει 60 εκ. δηλ. δεν πήρα καθόλου το 56 εκ. τώρα θα δούμε..ελπίζω να μην της είναι τεράστια.. είμαστε κι εγώ και ο μπαμπάς της σχετικά ψηλοί..τι να πω.. 
    • Α μάλιστα, σε ευχαριστώ..οπότε μάλλον θα κάνω υπομονή και βλέπουμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...