Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα..?

Η χοριακη που έκανα την Τετάρτη έδειξε 26243.1..έκανα ξανά το Σάββατο και ήταν  45745,1..Την Τρίτη θα πάω στο πρώτο ραντεβού με τον γιατρό..Έχω αρκετά πονακια μέσα στην μέρα κ λίγο αγχώθηκα!! Καλές δεν είναι οι τιμές??

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια καλημέρα..?

Η χοριακη που έκανα την Τετάρτη έδειξε 26243.1..έκανα ξανά το Σάββατο και ήταν  45745,1..Την Τρίτη θα πάω στο πρώτο ραντεβού με τον γιατρό..Έχω αρκετά πονακια μέσα στην μέρα κ λίγο αγχώθηκα!! Καλές δεν είναι οι τιμές??

Γεια σου. Χωρίς να έχω εμπειρία θεωρώ πως δεν είναι απλά καλές είναι τέλειες.... Σκέψου οι περισσότερες ξεκινανε με 80-100-300... Μάλλον άφησες πολλές μέρες καθυστερήσης να περάσουν κ να κάνεις χοριακη ε???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η lactaki είπε:

Γεια σου. Χωρίς να έχω εμπειρία θεωρώ πως δεν είναι απλά καλές είναι τέλειες.... Σκέψου οι περισσότερες ξεκινανε με 80-100-300... Μάλλον άφησες πολλές μέρες καθυστερήσης να περάσουν κ να κάνεις χοριακη ε???

Ο κύκλος μου είναι τους τελευταίους μήνες 39 ημερων οπότε με βάση αυτό στις 8 μέρες έκανα τεστ κ βγήκε αρνητικό...στις 11 μερες έκανα χοριακη κ δεν το πίστευα ότι βγήκε τόσο υψηλη..έπρεπε να έχω αδιαθετησει 6 Ιουλίου..

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mikaelamaria είπε:

Ο κύκλος μου είναι τους τελευταίους μήνες 39 ημερων οπότε με βάση αυτό στις 8 μέρες έκανα τεστ κ βγήκε αρνητικό...στις 11 μερες έκανα χοριακη κ δεν το πίστευα ότι βγήκε τόσο υψηλη..έπρεπε να έχω αδιαθετησει 6 Ιουλίου..

Ωραία όλα καλά κυλούν μην αγχώνεσαι... Μπορεί να έχεις κ διδυμακια... Χαχααα!!! Με το καλό σίγουρα θα ακούσεις κ καρδούλα με τόσο υψηλή χοριακη πιστεύω..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια καλημέρα..?

Οι χοριακες είναι άψογες!! Πονακια είναι φυσιολογικά αλλά περιέγραψε στον γιατρό την συχνότητα μήπως σου δώσει μαγνήσιο!! Λογικά είσαι 7 εβδομαδων?? Λογικά ναι θα ακούσεις κ καρδούλα τώρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Οι χοριακες είναι άψογες!! Πονακια είναι φυσιολογικά αλλά περιέγραψε στον γιατρό την συχνότητα μήπως σου δώσει μαγνήσιο!! Λογικά είσαι 7 εβδομαδων?? Λογικά ναι θα ακούσεις κ καρδούλα τώρα!!! 

Όπως τα υπολόγισα την Τρίτη που εχω τκ ραντεβου θα μπω στην 8η....ελπίζω να είναι όλα καλά...!!?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mikaelamaria είπε:

Όπως τα υπολόγισα την Τρίτη που εχω τκ ραντεβου θα μπω στην 8η....ελπίζω να είναι όλα καλά...!!?

Όλα καλά θα ειναιιιιι!!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Mikaelamaria είπε:

Κορίτσια καλημέρα..?

Καλημέρα κοριτσάκι και με το καλό !!!!!

Για πονακια περιόδου και μέσης να είσαι προετοιμασμένη μέχρι 12η εβδομάδα και μετά στην αλλαγή του μήνα σου θα έχεις !!!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...